IRC-Galleria

ScorpioS

ScorpioS

: --=Aimo Leuka=-- :

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

prkl mikäs tää on??Keskiviikko 07.12.2005 03:06

vähä helme ei mu mietteit ikinä julkasta missää saati sitte kovinpaljo kukaa kuuntelekkaa.jaaha. pitäis sit vissii keksii tekemist ku päätin herätä tos vähän aikaa sitte. duuniikaa ei tarvi lähtee ku kuuelt vasta. siihenki on niin pitkä aikaki ku 5h. eilen tuli taas sählättyy ja sitä ennen lähin helsinkii kattoo ystävääni jassua ja kummiani. + sit et menin korjaa systerin tietokoneen. ostin uuen VALKOSEN vyön eikä jassu suostunu rodaa mun kans... :/ piti vissii vähä hulluna. emt. no ei se mitn. mutta tää saa riittää pikkuhiljaa ku en kirjaa oo kirjottamassa vaa tappamas aikaa. huomaan että kellon viisarit liikkuu kokoajan mut nii sii aina käy. rupee väsyttää ku aika kulkee nii vitun hitaasti. ois kai ihan ookoo mennä nukkumaan. tai jotai.

mutta muistakaa kaikki mennä onnittelemaan ystävääni kalu88_ joka täyttää 17wee! ens maanantaina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

nyt pitää vissii käydä suihkus jos täst väsyis matkal sen verran et vois mennä takas nukkumaa. hyviä öitä ja käsille töitä....nääh.. kauniita unia ja oman kullan kuvia ei tuhmia unia missä käytetään kumia. elikkäs siis ihan kaikestapäätellen. voi vittu nyt meen kyl nukkumaa. mut jostai syyst en voi lakata kirjottamasta... mielenkiintost ku koulus ei tuu kirjotettuu just ollenkaan..... hmm.. joo. mut nyt. kai pitäis . joo moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.