IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 05:29

KLARFHUIOSGÖA-ÄÄÄÄÄÄ TÄSTÄ EI TULE MITÄÄN!
TTU!

En osaa käyttää Flashia, ulkoasu ei onnistu, idea on perseestä ja niin massa ettei massemmasta tietoa.
Oon vaan niin väsynyt, mutta ei kuitenkaan nukuta.
Ketuttaa.

Onneks kuvisdiplomin kanssa on ollut sentään kivutonta. Mutta tää mediajuttu. Voi helvetti.
En kohta tee tätä ellen löydä jotain selkeetä ohjeistusta tohon Flashiin. Nyt sen on vaan yhtä hepreaa, jota en edes jaksaisi ymmärtää.

Nukkumaan en viel mee, aion valvoa kauemmin kun Kati ja tulla hihittävänä (tai erittäin vittuuntuneena) huomenna kouluun.

Outoa muuten ajatyella että mulla on koulua. Oon ollu niin pitkään vapaalla että tonne laitokseen palaaminen tuntuu jossain määrin huojentavalta, mutta koska haluan sieltä niin epätoivoisesti pois, tulee inhoreaktio pakostakin heti vahvempana perään.

Ylppäreihinkin pitäs lukea. Matiikan kanssa oon jo luovuttanu, ruotsi pitäisi mennä ihan kivasti näin lonkaltakin. Mut äidinkieli. Miten siihen voi muka lukea? Kahlata joku klassikkolista läpi? Päntätä kirjallisuushistoriaa? Emmäätiä, jostain syystä grasulinjalle haettaessa katsotaan vain äidinkielen yo-tulokset. MIKSI IHMEESSÄ? Mitäs minä sille voin kun inhoan äidinkieltä yli kaiken. Luen kyllä, mutta en niinkään mitään kaunokirjallisuutta vaan sarjakuvia. Jos satun lukemaan jotain kuvatonta materiaalia, luen vaan hyviä kirjoja. Jätän kirjat kesken jos ne on tylsiä. Ja äidinkielen pakkopullaniteet tuppaa just tollasia olemaan. Sitten niistä pitäisi kirjoittaa vielä jotain tyhjänpäiväisiä esseitä. Ja kaiken maailman mielipidekirjoituksia ennalta määrätyistä aiheista, joista ei välttämättä edes ole mitään mielipidettä! Jestas, vihaan kaikkia äidinkieltä varten kirjoitettavia tekstejä ja tehtäviä. Sanokaa vaan asennevammaiseksi, sitä mä varmaan sitten olen :D

Kyllä mä kirjottamisesta tykkään, mä rytmitän tekstini melkeinpä pakkomielteisesti ja häiriinnyn jos joku kappale ei kuulosta hyvältä. Joskus jotain asiatekstiä kirjoittaessa vaan tuntuu, että luovuus kuolee ja ja kansantajuisen tekstin kirjoittamisesta saisi sakkoja. Emmäätiä, onneksi en lähtenyt mihinkään hirveän akateemiselle linjalle, vaikka ensin piti. Mä oon vähän tällanen enkä muuksi muutu, pärjään sitten taiteen, designin ja sarjakuvien parissa tai en, oon nyt jo tyytyväinen päätökseeni jättää kirjaviisastelut niille, joilla on jonkunmoinen kutsumus niille aloille. Mun kutsumus on tämä ja vaikka tulevaisuuden työllisyysnäkymät ovatkin vähän kehnot, tulen tuskin katumaan päätöstäni lähteä tälle linjalle. Vaikka tulisi sitten tehtyä täysin koulutusta vastaamatonta työtä satunnaisten freelance-töiden seassa.

Öh. Koska en jaksanut mitenkään lukea tätä tekstiä läpi, se saattaa sisältää vaikka minkämoista moskaa, typoja ja oudosti muotoiltuja lauseita. Vetelen varmaan hiuksiani päästä huomenna tän lukiessani. Mut joo.

Ignore this, väsymys on varmaan sitä luokkaa että olisin vähintään promillen humalassa.

Yritän nyt saada ainakin nä sivuston grafiikat tehtyä. Ainakin osan niistä. Jos ei flashjilla onnaa niin ainahan voi tehdä div layerien kanssa niinku ennenki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.