IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 18.12.2007 02:53

Huomasin tänään ekaa kertaa että mulla on sitä yhtä tyyppiä ikävä. Lol. En aatellut että välitän vielä tarpeeksi. En jossain vaiheessa edes uskonut että tästä jutusta tulee mitään... Nyt on kuitenkin niin stressaantunu olo että voisin olla pusun tai parin tarpeessa. Saa mies luvan raahautua Turkuun tässä..öö..joku päivä kun mulla on vapaata. Torstaina vaikka. Paitsi sillon mennään kaverien kanssa Forteen enkä varmaan uskalla ottaa sitä mukaan xD.
Mää ja mun ongelmat.

Anyhoo, Pertsa tulee keskiviikona Turkuun. Jos joku tietää mistä täältä saa vesipiippuja niin ilmottakaa mulle nyt, muuten joudutaan kiertään keskusta läpi niiden perässä xD. Kun tiedän että niitä saa jostain! Jopa eri värivaihtoehtoja löytyy. Muttakun se paikka ei lole vieläkään selvillä. Help?

Vois taas vetää tässä muutaman tunnin spurtin kun kirjotan edelleen tätä kuvisjuttua. Melkeen viikon myöhässä tää, mutta tulostin veti viikonloppuna kaikki paperit ryppyyn, joten en saanut tätä tulostettua. Niinpä päätin lisätä jotain analyysintynkää tänne. Nah, kyllä mä tän parissa tunnissa valmiiksi saan. Tiedän kuitenkin suurinpiirein mistä kirjoitan.

Nukuttaa mut ei voi mitään. Vedän rusinoita naamaan niin ehkä virkoan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.