IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 31.03.2008 00:51

Mulle tulee kiire Lahden tehtävien kanssa.

1. Juhla-ateria
Aloitettu, mutta luonnostelu edelleen kesken. Ei ole päässyt vielä edes tussausvaiheeseen.
2. Finnish music 2008.
Kiertuepaidan suunnittelu on vielä erittäin vaiheessa. Mun finnfunk&fusion-paita tarvii vielä jotain säväytystä kuvitukseensa, mutkun en vaan keksi mitä siihen pitäisi piirtää .__.
3. Paavola- aikuisten huvipuisto.
En ole edes aloittanut tuota! Ei mitään käryä mitä teen.
4. Urheus
Tussattu sentään, mutta väritystä en ole alooittanut.

Yksikään töistä ei ole valmis :D. Hyvältä näyttää. Onneksi on vielä viikon verran aikaa ennenkö noi postiin pitää heittää. Jää varmana vikaan mahdolliseen postituspäivään noiden lähetys.

Metropoliaan on onneksi vain kaksi tehtävää. Nuu.

Tämä viikonloppu meni Sofian luona pullajaisissa. Sapuskaa syntyi vaihtelevalla menestyksellä, pullien päälle sujahti mm. suolaa sokerin sijaan ja eka muffinssisatsi floppasi. Ollaan me kans yksiä leipureita. Kokkaus sen sijaan sujui, pääsin taas pätemään kastikkeenmaustamistaidoillani kun kanawokki ei maistunut ihan niin hyvältä kun olisi sietänyt. Kaikki korjaantui kanelilla, kaardemummalla ja inkiväärillä, ja kastikkeesta tuli aivan tajuttoman hyvää!

Katsottiin leffoja ja Death Noten jaksot 30-37. Aika yllättävä loppuratkaisu, täytyy sanoa. Hienoja juonenkäänteitä täynnä koko sarja, pitää myöntää etten välillä pysynyt itsekään niissä mukana. Aika outoa että tuo sarja on niin suosittu nuorempien keskuudessa, sitähän ihkutetaan ihan tuhottomasti. Sarja kun on synkähköä kamaa. No, whatever.

Ainiin, oon uusimmassa Animulehdessä, lollol. Siinä Kupoli-jutussa maalaan sitä lippua kauniina 5 minuutin yöunten ja kahden päivän suihkuttomuuden jäljiltä. Lovely!

Hilpaisen takaisin noiden ennakkotehtävien pariin. Josko sais niitä työstettyä vaikka tunnin-pari ilman häiriötekijöitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.