IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 00:37

Uuh varautukaa superpäivitykseen sarjisblogissa. Löysin taas intohimoni sarjispäivyrirustailua kohtaan, mulla on tästä viikosta melkein kymmenen sivua materiaalia : D

Raporttia siis siellä kunhan jaksan raahautua skannerin eteen.

Oon kipeä! Sairastuttiin Pertsan kanssa molemmat. Eilen maattiin kuumeessa kämpillä kun Saltsu, Muura ja Kössi meni YO-talolle. Yhyy! Selvisin junaan asti kun ihmiset kiltisti kantoi mun tavarat. Olin ihan tööt ja junalippuluukun täti oli mulle hirveän töykeä kun mun ajatus ei oikein siinä kulkenut. Rupes melkein itkettämään kun se tiuski mulle niin rumasti D:.
Nyt on kurkku ja raajat kipeinä, hilpeetä kun just pääsin yskästäni eroon. Jouduin ilmoittamaan työpaikalle etten voikaan aloittaa huomenna, onneksi pomo ymmärsi ja toivotti pikaisia paranemisia ja pyysi soittamaan sitten kun oon taas voimissani.

Vois seuraavan viikon vaan piirrellä. Koulujuttuja ei ole enää hirveästi, pitäisi kyllä varmaan käydä siellä keskiviikkona tekemässä enkku 8:n koe ja parit kuuntelut. Teatterihistorian korvaavat tehtävät on tekemättä, mutta se sisältää vaan piirtämistä ja pukusuunnittelua, joten aika kivutonta hommaa se on.

Nyt lepäämään.

Ja anteeksi kaikki tekstin epäselvyydet, oon edelleen aika tokkurassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.