IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 01:37

Uuh oon taas punapää. Väristä tuli tummempi kuin mitä pakkaus lupaili, tosin tein vain puolikkaan väriseoksen enkä laittanut sitä pigmenttiäkään siihen kauheesti. No, ens värjäyskerralla tulee sitten varmaan intensiivisempi väri. Eipä tuo haittaa.

Piti lähteä vapuksi Tampereelle, mutta äipän mukaan se oli huono idea. Hirrrveä tilitys siitä miksi en voi lähteä huomenna mihinkään kun se tarvitsee mua siihen ja tähän ja tuohon. Hmph. Olisin niin mielelläni lähtenyt Turun ulkopuolelle. No, Eevis ja kumppanit on menossa jonnekin, taidan liittyä seuraan kunhan oon saanut toimitettua ne äipän epämääräiset asiat.

Piti tänään käydä Varamiespalvelussa, mutten sitten käynytkään. Kun olin kiikuttanut lempikorkkarini suutarille pelastettavaksi lähdettiin Sofian kanssa kävelemään jokirantaa pitkin Laituriin. Herrajjestas siellä oli kuuma! Vikatikki laittaa farkut jalkaan, auringossa oli kyllä yli 25 astetta, varjossakin jo yli 20. Haha, sitä kesää on inguttu ja odotettu ja sit kun ekat kuumat päivät tulee niin valitetaan liian kirkasta auringonpaistetta ja kuumuutta, haha : D.
Mentiin Laituriin yksille, Sofialle toisille (ahaha mun toleranssi on niin alhaalla kun en oo pitkään aikaan oikein juonut xD). Kotiin eksyin vasta puol yhdeksän maissa.
Kyllä se on kiva tuulettua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.