IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 10.05.2008 00:03

Kuinka tyhmiä osaavatkaan kuvavarkaat olla.

deviantArtissa törmäsin tällaseen tapaukseen, joka oli pistänyt galleriaansa sekä sellasta hirveetä paint-sotkua että pro-tason CG-kuvia. Väitti kivenkovaan ettei ole kuvavaras vaan ne paremmat kuvat on piirtäny tytön paras ystävä, joka ei halunnut nimeään deviantArtiin ja antoi täten kuvansa piirtotaidottomalle ystävälleen. Tää tapaus väitti vielä, että tällä parhaalla ystävällään ei ole deviantArt-tunnusta koska sillä ei ole tietokonetta. Oh come on, CG, tietokone, mikä mättää?

Hitto kun en pysty mitenkään todistamaan että tuo tyyppi on kuvavaras. Olisi niin nautinnollista käräyttää se, koska kaikki mitä se on sanonu on jotenkin..emmäätiä, loukkaavaa. Mä en koskaan ikinä missään nimessä antaisi omia kuviani kenenkään kaverini sivulle tai varsinkaan deviantArt-tunnukselle ilman että tää kaveri selkeästi kertoisi, että kuva on mun tekemä ja selittäisi minkä takia se on siellä omalla sivulla. Siinähän menisi vuosien harjoittelu hukkaan jos vain hyvää hyvyyttään antaisi kaiken kunnian omista kuvistaan jollekin toiselle. Mua vaan ärsyttää ettei tällä tapauksella oo mitään kunnioitusta tätä kaikkea työtä kohtaan ja kehtaakin väittää kuvia omatekemäkseen ja kun sitä hiukan kyseenalaistaa ja väittää, että kuvat saattaisivat olla jonkun toisen tekemiä, vastaukseksi sanotaan että hän on tehnyt kuvat kaverinsa Jelenan kanssa, eivät ne tässä tapauksessa ole kenenkään muun tekemiä! Voi jestas, ellei tän tapauksen paras kaveri ole joko toinen persoona tai ääritapauksessa siiamilainen kaksonen niin jumalauta, KYLLÄ NE OVAT JONKUN MUUN TEKEMIÄ!

Toivottavasti jokikinen kuvavaras osaisi ajatella hieman epäitsekkäästi ja kunnioittaisi kaikkea sitä työtä jota piirtäjät ovat töidensä eteen tehnyt. Ei pelkästään sitä aikamäätää, joka yhden kuva piirtämiseen on mennyt, vaan myös sitä vuosien ja taas vuosien harjoittelua.

Toivottavasti joku löytää ne alkuperäiset kuvat ja käräyttää tuon tapauksen. Tai vaihtoehtoisesti jos tyypin tarinassa on vähääkään perää, tämä "Jelena" tajuaa kuinka itsekäs paras ystävänsä on julkastessaan töitä ilman krediittejä.

End of rant. En jaksa edes lukea tätä läpi, olkoot niin täynnä virheitä kuin sietää.
Ärsyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.