IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 10.05.2008 18:19

Oh Daniel Jackson I missed you so <3 (Palaahan se vielä jossain vaiheessa kutoskautta SG1:seen? PALAAHAN? o_____o)

Hassua keplotella kahden fandomin välillä. Tällä hetkellä mun päivät täyttää Näkijän taru ja Stargate enkä oo varma kummasta tykkään enemmän :'D. Mutta jompaan kumpaan syventyessä koko mun mielenkiintoni jotenkin kanavoituu niin, etten osaa ajatella sitä toista ollenkaan.

(Mun selkä paloi tänään kun olin ulkona lukemassa. En tajunnut pistää aurinkorasvaa ja olin kirjaani niin uppoutunut etten tajunnut kauan mä siinä nurmikolla ehdin maata. Yhyy.)

Tänään voisin kyllä lähteä johonkin, mutta jostain syystä mikään Gigglin tai Lyni ei vaan innosta. En oo pitkään aikaan ollu missään yökerhossa, ihan tavallisissa baareissa on tullut kyllä käytyä, mutta oon huomannut karsastavani sitä lihatiskimeininkiä joka useimmissa..okei, kaikissa yökerhoissa joihin minä pääsen, vallitsee. Tykkäisin enemmän juoda omaan tahtiin ja jutella ja seurustella ihmisten kanssa kuin mennä johonkin pimeään paikkaan, josta en tunne ihmisiä ja jossa vähänkin puhe hukkuu täysillä jylisevään musiikkiin. En vaan jaksa sitä enää. Turun baaritarjonta kyllästyttää. Jos joku järjestää vielä kotibileitä tai haluaa lähteä muualle kun baareihin ryyppäämään niin mä olen heti ehdottomasti mukana!

Until then, pysyttelen varmaankin kotona. Istumapaikkoihin tai jokilaivoihin lähtijät ottakoot yhteyttä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.