IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.08.2008 01:42

Jumalaut, en oo kuunnellut pitkään aikaan Jamiroquaita. Vaikka nää mun headphonesit ei ole mitkään maailman parhaat niin JUMALAUT TÄÄ KUULOSTAA ORGASTISELTA! Mitkä bassot <3

Olin eilen pitkästä aikaa baarissa, haettiin leimat Lynistä, The Clubilta ja Gigglinistä (eikä muuten maksettu penniäkään sisään) ja palloiltiin näiden baarien välillä. Oli ihana nähdä kavereita, varsinkin kun mulla on muutto toiselle puolelle Suomea edessä vähän yli viikon päästä.
Olin aika hyvässä humalassa ja oikein hävettää miten kännisiä viestejä pistinkään Mikolle :'D. Viihdyttiin baarissa valomerkkiin asti, jonotettiin Katin kanssa puol tuntia Hesejonossa ja taksijonossa ois varmaan kulunut ainakin tunti ellei kaksikin jollei oltaisi saatu pimeää taksia. Kati herätti mut aamulla kiltisti pistämällä vanhempiensa sähkökäyttöisen sängyn vibrat päälle. En ees pelästynyt paljoa, en.

Tänään koomasin ja kävin Mikon kanssa Ruissalossa. Pitäisi piirtää vaikka mitä, mutten vaan jaksa. Pitää huomenna yrittää ryhdistäytyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.