IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.08.2008 17:13

Enää viikko muuttoon. Oon tehnyt mun huoneessa pienimuotoista inventaariota, heittänyt kaatopaikalle, paperinkeräykseen ja kirppiskasseihin ihan sairaasti tavaraa, kuskannut antikvariaattiin kaks isohkoa muovikassillista kirjoja ja sitä rataa. Oon melkein pakannut jo yhden ryssäkassin, hakenut hollille kaljakärryt ja tehnyt tarkempaa listaa siitä, mikä lähtee heti mukaan, mitä pistän äitin tuomaan syyskuun alussa ja mikä jää kotiin odottamaan "lopullista" muuttoa sit jos/kun joskus pääsen jonnekkin ammattikorkeaan tai yliopistoon.

Masentavaa ajatella etten enää viikon päästä nuku tuossa mun ihanassa sängyssä, syö vanhempien laskuun uunilohta ja muita herkkuja, käytä Turun joukkoliikennettä tai ees nää kavereita. Poikaystävän kanssa pääsen juttelemaan vaan mesessä tai puhelimen kautta, KUKA MUA NYT KUTITTAA JA KIUSAA JA HALII JA HELLII, KUKA? YHYY!

Oon kyllä pakannut aika turhanpäivästä kamaa mukaan. Mun oli esmes pakko ottaa sellanen puinen laatikosto mukaan nyt heti, vaikka se vie ihan saatanasti tilaa. Mutku missä mä sitten pidän mun kaikkia tärkeitä ja vähemmän tärkeitä tavaroita ellen siellä? Mun oli pakko pakata muutama korikin ryssäkassin pohjalle, vaikka nekin vie ihan saatanasti tilaa. Mulla on pakko olla muutama kori ettei kaikki tavarat loju josain pöydillä. Meinasin pakata mukaan yhden puisen viinilootankin, ihan vaan siksi että se on ollut aina kätevä osa mun työpöytää. Impivaaran työpöydät on pienemmät kun mun oma, pakko oli jankuttaa ittelleen etten mä voi ottaa sitä laatikkoa mukaan koska se veisi loppujenlopuksi niin ison osan mun työpöydästä että siitä voisi olla jo enemmän haittaa kun hyötyä. Paperit ja lehtiöt pitää pakata, kynät ja kirjat ja muut tarve-esineet. Siinä täyttyy jo kivasti ainakin yks kassi. Toiseen sullon vaatteet, kengät, takit ja muut. Tulen niin kuolemaan tuon tavaramäärän alle. Mutta minkäs teet. Pakotan Mikon raahaamaan tavarat kotoa Turun asemalle ja Muuran tulemaan mun kanssa raahaamaan noita tavaroita Oulusta Liminkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.