IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 00:53

http://www.sherief.com/aura/index.php
Tidii!
Mikään muu ei toimi ku etusivun blogi ja vieraskirja, mutta päivittelen tota blogia kun jaksan/ehdin/viitsin/jotain.

Olin tänään migreenipotilaana kotona. Ai ku kiva, eihän mulla niitä poissaolojakaan ole kamalasti. Jaksoa vielä kuukauden verran jäljellä ja tällä tytöllä on joka aineesta ainakin 5 poissaoloa, pahimmillaan 6 tai 8. Yhdestätoista lentää ulos, tidii.
Ingen panik.

Mut en mä kyllä ois pää pipinä voinukaan tulla kouluun. En ois keskittyny mihinkään, nukkunu vaan ja varonu kaikkia kirkkaita valoja ja kovia ääniä.
Toisaalta olin kyllä tänään koneella tosta huolimatta. Pelasin varmaan 20 peliä pasianssia ja voitin niistä vaan yhden! Ei nolo :D. En oo kauheen hyvä tossa pelissä. Kai se on tuuristakin kiinni, mutkun mä teen vaan niin tyhmiä siirtoja siinä! En koskaan huomaa vaikka saisinkin siirrettyä §17 korttia paikasta toiseen. No, väsymyksellä saatto olla tekemistä asiassa.

No mut joo. Huomenna ois tarkotus mennä kouluun. Luovan kirjotuksen lopputöiden palautus ois. Jännittää vähän että pääsenkö siitä kurssista läpikään xD. No, kunhan numeron saan niin hyvä on. Tarvitsen noita taideviestintäkursseja että pääden pois lukiosta.

Pää on edelleen pikkusen vamma, mutta eiköhän se lähde sillä että otan vielä särkylääkkeen ennen nukkumaanmenoa.
Tai sit ei.
Mut se mun pitää kestää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.