IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.05.2007 22:18

Olin kuvaamassa PEUTA a median harjotuslukiodiplomiini. On se niin Top model :D:D. Pari kuvaa n. 100 kuvasta onnistu xDDDD. Mut joo. Otin sitten sen ihan viimeseksi otetun kuvan työstöön. Kai tuosta jotain kivaa syntyy :D

Illalla lähdettiin kiertelemään Kiukaisten supercityä. Nyt voin kehua Kähköselle tietäväni kiukaisten kivikirkon ja kuninkaanhaudat :D:D. Voi mitä nähtävyyksiä.
Ehkä kiinnostavampi puoli tuosta paikasta on ne kummitusjutut. Jumalauta mua pelotti O_O. Siellä on 10046 autiotaloa ja jos mielikuvitus laukkaa hitusenkin normaalia vilkkaammin, näkee siellä ikkunoissa kaiken maailman päitä ja valkosia mönttejä. Yh.

Valomies on yks kiinnostavimmista paikallisista legendoista. Menee autolla sen talon eteen ja väläyttelee pitkiä sen ikkunoihin. Sen pitäisi sitten väläytellä takaisin ja huonolla tuurilla lähteä perään. YÖK! Valomies ei ollut kotona. Että harmittaa näin jälkeenpäin.
Vaaninkartano oli myös tosi creepy paikka. Sellanen autiotalo jonne on joskus sodan aikana tapettu ihmisiä. IU.

Selvisin kotia tänään kolmen maissa. Oon sitten lähinnä datannu yksinäni ja yrittäny retusoida tuota kuvaa. Kyllästyin siihen heti kun sain värit kuntoon. Sitten pitäis vielä pistää highlightit ja tehdä se pirun tausta ja grafiikat.
Haluun nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.