IRC-Galleria

Artbl0gKeskiviikko 13.06.2007 17:46

En jaksa päivittää Coffein Pharmiaa, joten teen kämäisen artblog-merkinnän tähän.
Tännehän mä yleensä lätkäsenkin kaikki uudet piirrokset. Miksi, vet inte. Kai mä olen huomiohakuinen enkä osaa piirtää omaksi ilokseni.
Ei vais xD.
Kesäloma+työttömyys on saletisti sellanen yhdistelmä, että nukuttua tulee vähän väärään aikaan. Viimeset pari yötä oon piirtänyt n. neljään asti. Ajankodasta ja vireystilasta voi jo päätellä minkä tasosia ne kuvat on >_>

Pitäisi tässä läheaikoina saada uusi, isompi piirtopöytä. Sitä odotellessa voi jo alottaa hyvästien heittämisen tälle vanhalle. Volito2 on ihana, mutta himoitsen jo isompaa...vaikka oon kyllä kiintynyt tähänkin, mutta ei sille mitään voi.
Sillon kun tämä oli vielä tossa vanhalla koneella oekakeilin hyvin harvoin, mutta nyt kun se on tossa hollilla, saatan tehdä niitä päivittäin.

Alkuviikon oekakeilut:
http://www.sherief.com/aura/blog/19351.png 15 minuutin suttu, jonka perimmäinen tarkoitus oli Kimblen mainostaminen (http://www.improkimble.net etsii edelleen piirtäjää~)
Sdall tuo mustavalko-Light
http://www.sherief.com/aura/blog/19590.png jotain hyvin randomia.
http://piirtolaudat.kupoli.net/oekaki/kuvat/19620.png (keskeneräinen L, jota jatkan tänään)

Varsinainen tuotteliaisuus on tosiaan sijoittunut sinne puolenyön paremmalle puolelle. Yritin keksiä jotain hienoja kuvaideoita, joita lähtisi suurempana toteuttamaan, mutta lähes tuloksetta. Mulla on aina ongelmia konseptien kanssa. Tämänastiset tuotokseni ovat suurimmalta osin sellaista perushöttöä, lähinnä sen takia etten koskaan uskalla toteuttaa suuria visioitani. Hoen itselleni, että sitten kun oon parempi piirtäjä ja osaan maalata kunnolla, sitten ne ideat vaan unohtuu. Hienoa sanon minä :D

Alkuviikon lonnokset:
http://www.sherief.com/aura/blog/sk1.jpg Halusin tehdä paremman version tuosta yhdestä oekakista, mutta en nyt menis ihan paremmasta sanomaan. Tuo käsi kyllä onnistui ihmeen hyvin ^^
http://www.sherief.com/aura/blog/sk2.jpg Viimeinen kuva jonka piirsin viime yönä. Ei mitään sisältöä, joku ihme pose vaan.
http://www.sherief.com/aura/blog/sk3.jpg Ehkä lempparini näistä kuvista, piirretty n. kolmen aikaan viime yönä. Suhteellisen söps asetelma (ihme jo se, että piirrän kuvaan enemmän kun yhden ihmisen :D) Idea raameihin yhdestä kirjasta. Tuo teksti ei toimi, pitäs varmaan kattella jotain kivoja sitaatteja siihen. Mietin vielä josko jaksaisi toteuttaa suurempana.
http://www.sherief.com/aura/blog/sk4.jpg Sandman-fanarttia xDDD. Kyllä Dream mun lemppari on, mutta kun se on välillä niin angst, että oli pakko piirtää tämä.
http://www.sherief.com/aura/blog/sk5.jpg Tämä. Köh. Pakko myöntää etten oo koskaan ennen piirtäny mitään martial arts action-hommaa...eikä tämäkään kyllä niihin lukeudu xDDD. Mun pitäs harjotella piirtämään semmosia koska yks mun hahmo harrastaa miekkailua. Siinähän piirrät sitä kun et hallitse. Olisi varmaan pitänyt käyttää jotain referenssiä :'D
http://www.sherief.com/aura/blog/sk6.jpg Hitto kun tämäkin kuva näytti pään sisällä niin paljon paremmalta -___-. Mulla ei ole mitään hajua mikä "eläin" toi yksi on, ja toi muija on jollain kumman tasolla niin ärsyttävä että tekisi mieli kumittaa se pois xD. En tiedä työstänkö tätä enää mihinkään suuntaan.

Laitan tähän vielä nämä Kimbleä varten tehdyt ilmalaivasuunnitelmat:
http://www.sherief.com/aura/blog/concept1.jpg
http://www.sherief.com/aura/blog/concept2.jpg

Ai mistä huomaa etten oo koskaan ennen tehnyt tällasia? Mulla ei ole oikeesti mitään hajua mistään sotajutuista, en ymmärrä miksi lähdin tämmösiä suunnittelemaan xDDDD. En tiedä mitään noiden miehistöjen suuruudesta, potkurien määrästä (että pysyis tollasetkin vempeleet taivaalla), en yhtään mistään :D:D
Ei siinä mitään, oli mul hauskaa, mut sit kun pitäs oikeasti perehtyy tollasiin niin tuskin mulla sit enää hauskaa on :D.

Et sillattis. Kahden päivän aikaansaannokset (tai no iso osa niistä, oon karsinu kaikki kamaluudet pois :D). Jos vaikka loppuviikosta yrittäis saada jotain kunnollista aikaan. Vaikkei mulla viikonloppuna mitään aikaa ole. Sillon biletetään :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.