IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 27.07.2007 21:30

Jos et halua pilata the Simpsons-movie-katselunautintoasi, älä lue tätä. Toistan, ÄLÄ LUE TÄTÄ!

-
--
---
----









----
---
--
-

Elikkä.
Kävin katsomatta tuon kyseisen elokuvan ensi-illassa. Tottakai odotin siltä paljon, oon kuitenkin kova Simpsonit-fani ja trailerit (ainakin ne ensimmäiset, muistatteko, "The Simpsons, now in 2D!" jne) lupaili paljon, Simpsonien huumori iskee ja sitä rataa.
No.
Elokuvan nähtyäni pitää kyllä sanoa, että kyseinen sarja ei missään nimessä toimi elokuvamuodossa. Omakohtaisesti Simpsonien viehätys piilee juuri siitä, että täysin randomista alkuasetelmasta edetään johonkin aivan ennalta arvaamattomaan, joka etenee sitten ja loppuu siihen. Sellainen hyvä 25 minuutin päivittäinen annos, johon ei ehdi kyllästyä missään vaiheessa.
Tämä elokuva sitten taas edusti perinteistä amerikkalaista romanttista komediaa, joka on tungettu Simpsonien formaattiiin ja höystetty muutamalla asiaan kuuluvalla vitsillä. Olihan se omalla tavallaan hauska, mutta jotenkin laahasi ja oli ennalta-arvattavampi kuin TV-sarja. Äänistä puuttui se jokin, keskikohtaan mennessä ehti jo kyllästyä, loppu ei toiminut. Ja tämähän on vain minun mielipide.

En vuodata tämän enempää, katsokaa leffa itse jos koette sen olevan katsomisen arvoinen. Itse taidan jättää elokuvan omaan arvoonsa ja keskittyä hekottamaan niille perinteisille tv-sarjan vitseille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.