IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 17.08.2007 19:36

Ei mulla ole täksi päiväksi mitään tekemistä! Siivota vois mutta se on ihan turhaa, jonnekin vois lähteä mutta mulla on kuumetta, piirtää vois mutta mulla on art block, nukkua vois mutta mun sänky ei tunnu nyt houkuttelevalta paikalta, kokata vois mutta ei tee mieli syödä, lukea vois mutta en tee sitä periaatteesta. The list goes on.

Konetta en jaksais kun ulkona näyttää niin nätiltä mutten voi mennä sinne kun se ilma on niin petollinen. Tuuli puhaltaa ilkeästi ja tämä kuumetila vielä boostaa sitä kylmyyden tunnetta.

*epämääräistä örinää*

Taiteiden yössä ei ollut mitään kehittävää, kävin vaan kiertämässä jokirannan läpi, parkkeerasin muutaman kerran jonnekin penkille piirtämään mutta jouduin pakenemaan uhkaavaa sadetta sisälle. Kävin ostamassa FLIGHT 2:n vähillä rahoillani (noku se kutsu mua) ja hain luonnoskirjaani Milla Paloniemen omistuskirjotuksen. Tekemisen loputtua istuin lähinnä hansatorilla ja piirtelin Kärsiä mun luonnosvihkoon. Pitäs tehdä tuota useemminkin, keskityn tollasissa paikoissa ihmeen hyvin ja on kiva saada välillä tuntemattomien ihmisten uteliaita katseita osakseen.Yleensä vihaan sitä että mun olan yli katotaan, mutta Hansassa ihmiset liikkuu, ei ne ehdi kauaa tapittamaan. Se ei ole siis mitenkään häiritsevää.

Jatkan flunssani potemista ja yritän keksiä jotain kehittävää tekemistä. Tuskin onnistun, mutta yrittänyttä ei laiteta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.