IRC-Galleria

Kello on 22.23, perjantai-ilta, istun kotona flunssassa, kaikilla muilla on tällä hetkellä elämää paitsi mulla (=mese tyhjä xD). Koeviikko tulee. Ulkona on loskasta.
Fuck it :D

Oon kai sitten niin tottunut valittamaan itselleni, että tällanen tuntuu jo oudolta. Tyytyväisyyttä, reippautta, tärkeinpänä; ei minkäänlaista angstia!
En tiedä mikä muhun on mennyt :D
On vaan jotenkin hetkellisesti niin mukava olo. Toivottavasti piteenpäänkin.

Löydän satoja syitä inhota itseäni, mutta jotenkin joku ääni pääni sisällä sanoo fuck it ja työntää ne syrjään. On älyttömän vapaa olo. Ihanaa :D

Ajattelin kesää. Se tulee kohta! Sitten saa pyöräillä ja loikoilla takapihalla (...ja nukkua myöhään ja olla tekemättä yhtään mitään) mutta ah. Nyt on jo maaliskuun loppu. Kohta on huhtikuu. Sitten Sit kun on huhtikuu niin on jo melkein toukokuu!!

Tämä viime jakso on mennyt niin älyttömän nopeesti, etten ihmettelisi vaikka seuraava menisi vielä nopeemminkin. Sitten tulee kesä. Lämmin. Ihana. Mutta koulua tulee ikävä. Ruokalan kahvilapuolta lähinnä.
Oikeesti, ette tajua kuinka paljon mä rakastan Juhista :D
Siellä on se joku tietty henki. Ja kaverit. Ja kaikki. Siellä on ruokala. Siellä on aula. Siellä on Levolan ruotsin tunnit ja Miian matiikantunnit. Ja medialuokat. Mac :D. Kaikki.
Taitaa olla vähän aikaista kertoa, kuinka koulua tulee ikävä kesäksi, mutta silti :D

Nyt kun pääsisi vain kesäkuntoon niin kaikki olisi täydellistä. Kunto korkeemmalle (ettei tarvii pyöräilykauden alkaessa hengästyä 5 metristä), muutama kilo pois, muutenkin ulkonäköseikat kuntoon.
Kesätyöt (kesälukio+ mansikat xDDDD), festariliput, yleinen toimintasuunnitelma, jota ei tarvitse toteuttaa. Aurinkorasvaa.
Rakastan kesää <3

En halua antaa tätä mielentilaa pois nyt :D
Screw you, koeviikko. Historia on mukavaa, joten sitä voi lukea. Matiikka on mukavaa, joten sitä voi laskea. FIlosofia on mukavaa, koska...en keksi tekosyytä. Mutta voisihan sillekkin uhrata muutaman aatteen ihan vain testiksi.

Rakastan aurinkoa. Saan keväisin migreeniä.

On jano. Haen siis juotavaa ja menen siis katsomaan TVtä ja joogaamaan.

Hymyilen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.