IRC-Galleria

Sefiroth

Sefiroth

antaa sulle pusun <3

Uusimmat blogimerkinnät

mul onMaanantai 26.05.2008 22:52

mul on tylsää ja nyt laitan soimaan inflamesin come clarityn <3

<3 ^__^Maanantai 19.05.2008 15:19

Sefiroth alias Juuso alias Starchild

19.5.1990 (18,00)

pikkuinen on sitten nyt lain mukaan aikuinen ^__^ (mutta mieleltään ikuisesti lapsi!) <3 ^__^

päivän piisi: skid row -18 and life

http://www.youtube.com/watch?v=e_E-XFrcGZM

^__^

tää on taas niin tätäLauantai 03.05.2008 05:40

juokaa itte jarin tekemää "viiniä" ja miettikää sitten =( helvetti =(

hyvääPerjantai 02.05.2008 01:36

hyvää vittuvappua ja onnellista saatanan uuttavuotta ja vielä paskempaa joulua teille kaikille <3 haistakaa paska ja pitäkää hauskaa <3

<3 ^__^Tiistai 29.04.2008 00:30

http://www.youtube.com/watch?v=CMwdAc1Dzfg pete burns 25 vuotta sitten <3 ahh ^__^

moi =)Sunnuntai 27.04.2008 01:32

ollaan jennin kans meillä ja kuunnellaan elvistä :'DDD vittukun multa meni eilen kännykkä rikki kun siihen kaatu kaljaa =( mul on myös antibioottikuuri keuhkoputkentulehduksen takia mut juomisekshan tää taas meni >__> onneks vappu on muuten ensviikool =j

jajaja mulla on ullaa ikävä vaikka näin sen just tänään <3 mjau <3

onneks muuten huomenna on vasta sunnuntai, saa nukkua pitkään =) heippa senkin huppelit, pärjäilkääs <3

vitun hyvää TIISTAITA saatana >___<Keskiviikko 23.04.2008 17:15

http://www.youtube.com/watch?v=Bde5lj0pTaM

Valvomo -tiistai

"Joo, kyllä
Tiistaina on tanssijan ilta
Torstaina ei oo
Keskiviikkona en odottele iltaa
Tiistaina taas joo"

"Liian lyhyt eikä viikonloppukaan oo kaukana
Siksi juhlatunnelma on parhaimmillaan vasta tiistaina!"

"Kyllä tiistain aattona kannattaakin laittaa akkua lataukseen
Sillä tiistai voimat vie kaikilta, tiedätkö miksi se tekee sen?"

"Aina ei tee hyvää tiistainakaan mennä ulos mutta
Suhteellisuus kunniaan kun tälläsia punnitaan"

"Tiistaina on tanssijan ilta
Torstaina ei oo
Keskiviikkona en odottele iltaa
TIISTAINA taas joo!"

HELVETIN TIISTAI OIKEESTI. LEIKKAAN SEN KALENTERISTA IRTI.

tähän se taas meniMaanantai 14.04.2008 02:53

Sefiroth istuu koneellaan onnellisen viattomana. viikonloppuna tuli taas perjantaina otettua alkoholia, ja jatkaminen jatkui pitkälle lauantain vastaiseen yöhön. lauantai meni muutenkin hieman huonosti ja sefiroth päättää että nyt tuli alkoholiin tauko.

kello on puoli kahdekstan sunnuntaina, ja Sefiroth istuu koneellaan pelaamassa pristontalea. ovikello soi, ja sefiroth menee avaamaan. siellähän on pasi, ja hän kyselee kengistään, mitkä hän on hukannut johonkin. seifoth katsoo eteiseensä pasin kanssa, toivoen että löytäisi pasin kengät.

pasin kenkiä ei näy missään, mutta pasi sanoo silti huolettomast "no hällä väliä niistä kengistä, mutta mitäs sä oot tänään duunaillu?". sefiroth vastaa:"en mä mitään erityist. tylsää on ollu ja oon opetellu skebal pari marilyn mansonin piisiä ja sit oon datannu koneel."

tähän pasi vastaa: "no tuu helvetti tuonne meidän kämpille vetään kaljaa ja kuunteleen musaa!". Sefiroth epäröi, ja vastaa tähän:"ei mulla oo oikeen yhtään rahaa." pasi hymyilee ja vastaa tähän:"ei se mitään, mulla on tuolla kaljaa ja voin kyllä sullekkin heittää."

Sefiroth miettii asiaa ja vastaa sitten myöntyvästi:"hyvä on, mulla on muutenkin ollu helvetin tylsä päivä." Sefiroth astelee pasin kämpille ja huomaa täällä tutun näyn. Tatun. Sefiroth moikkaa Tatua ja asettuu sohvalle istumaan pasin ja tatun viereen.

Telkusta tulee nine inch nailssin keikka, ja pasi heittää Sefirothille kaljaa (aivan kuten lupasikin) meininki on hyvä, ja pasi, sefiroth ja tatu juttelevat asioista. Kaljaa ja röökiä menee, ja meininki on hyvä. kello käy ja käy, ja nine inch nailsin keikka vaihtuu Sonata arcitan keikkaan.

vaikkei pasi diggaakkaan sonatasta, niin tatu ja Sefiroth ovat aivan meiningeissä. kaljaa kuluu, ja meininki on hyvä. jossain välissä myös söimme tatun tekemää pitsaa (mikä oli muuten ihan helvetin hyvää!". saan myös tatun pändin levyn lainaan (valkyrend variete).

sonatan keikan jälkeen tatu ehdottaa että lähtisimme ramppiin (baariin). tähän pasi vastaa että hänen rahatilanteensa on hyvin heikko. minä vastaan samalla tavalla. rahaa ei meinaan ole kovinkaan paljoa.

tatu vastaa tähän "ei mitään, mä tarjoon teidät". pasi vastaa tähän hymyillen myöntävästi, ja pyytää että minäkin tulisin. vastaan tähän uudestaan "rahaa ei ole oikeasti yhtään".

tatu sanoo että voisi tarjota minut, mutta ramppiin (paikallinen baari) on rankat portsasit. tatu ja pasi sanovat molemmat että ottaisivat minut mieluiten mukaan, mutta en välttämättä pääse ramppiin sisään (sillä olen alaikiäinen), ja kummallakaan pasilla tai tatulla ei ole paljoa rahaa.

vastaan tähän että kyllä, ymmärrän kyllä. sitäpaitsi koulua on huomenna >__> (voi vittu!). pasi käy kusella, ja tatu kysyy minulta että haittaako minua jos he lähtevät ramppiin. vastaan että ei haittaa.

pasi tulee kuselta ja sanoo että lähdemmekö. tatu vastaa myöntävästi, ja nämä kaksi ovat valmiita lähtemään baariin.Sefiroth halaa molempia, ja käsken pitämään hauskan ehtoon. Tatu ja Pasi lähtevät ramppiin, ja Sefiroth kävelee kämpilleen.

Sefiroth istuu konelle, sytyttää röökin, ja pistää Tatun pändin levyn (valkyrend variete) soimaan. pändi on jo ihan ensi kuulemalta helvetin hyvä. Sefiroth alkaa kirjoittaa tätä tekstiä, ja miettii. ilta oli helvetin hyvä, mutta tähän se taas meni. taas tarvittiin alkoholia hauskanpitoon. sitä menee taas vaihteeks aivan liikaa. Mua vituttaa.
...ja sieltä mä sut löysin. mä rakastan sua <3

:DTiistai 01.04.2008 14:05

Käyttäjä on jäähyllä. (LIian pitkät hiukset) Jäähyä jäljellä: 1 päivä

:'D