IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

LellikkipäiväLauantai 08.12.2007 16:12

Eilen oli lellikkipäivä, meillä koko perheellä. Päätimme torstaina, että huomenna kukaan lapsista ei mene kouluun (siis lintsaavat) ja me lähdemme ankeaa sadeilmaa pakoon etelään, Mikkeliin.

Aamulla varhain pakkasimme porukan autoon ja olimme jo hyvissä ajoin Etelä-Savon piäkaupungissa katselemassa ja ihmettelemässä humua. Kävimme joululahjaostoksilla, ihailimme kuka kauniita jouluikkunoita, kuka uusia skeittivehkeitä, kuka kalastustarvikkeita omien mieltymysten mukaan.
Kun ostokset oli tehty menimme syömään, Amarilloon meksikolaiseen ravintolaan, sellaista eksotiikkaa kun ei täällä Savonkaupungissa ole. Ja yhtä hyvältähän ne pöperöt maistuivat kun ennenkin. Sinä joka olet syönyt Garlic Steakin, paholaisenhillosörsselillä tiedät mistä kirjoitan ja sinä joka et ole sitä koskaan maistanut, niin suosittelen, tulista mutta hyvää ja paljon valkosipulia.

Matkalla kotiin pistäydyimme vielä Kenkäverossa ihastelemassa jouluvaloja, tonttuja ja muita käsityöläisten ihanuuksia.
Kotiin saapui väsynyt mutta oikein tyytyväinen sakki. Koko päivä yhdessä, eikä kukaan känkännyt tai valittanut.

Tänään ankea joulukuun ilma vaan jatkuu, mutta hyvää joulufiilistä sekään ei saa häviämään. Lahjat saa kääreitä ympärilleen ja viimeisiä silmukoita valmistuu. Jotakin ajattelin vielä leipoakin, kun mies tekee ateriat ja lapsilla on muuta tärkeämpää tekemistä, legoleikkiä, laulamista ja itsensä ihailua peilistä, heh tuota viimeksi mainittua taisin itsekin tehdä, kun olin 13-15 v.

Sytytä kynttilä ja kuuntele mitä sinä haluaisit juuri nyt tehdä ja tee se. Toisinaan on hyvä lelliä itseään ja vähän toisiakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.