IRC-Galleria

Viimeinen viikkoMaanantai 17.12.2007 23:34

Tänään se alkoi, nimittäin viimeinen viikko ennen Joulua. Iski vähän paniikki, en kuitenkaan peruuttanut vielä Joulua kuten olen monesti tässä vaiheessa jo tehnyt. Esikoinen oli jo huolissaan milloin Joulun peruutus tulee. Ei mene tänä vuonna ihan käsikirjoituksen mukaan nämä Joulun valmistelut.

Päivä alkoi rauhallisesti, mutta mitä pidemmälle päivä eteni, alkoi kiire kasvaa ja vatsahapot korventaa rintaa.
Tänään on erään ystäväni nimipäivä. Kävin häntä tervehtimässä ja samalla toivottelemassa hyvät Joulut. Sain häneltä arvokkaat kengät, ainakin 70 vuotta vanhat, silkkikengät, joilla on aikanaan tepastellut tsaarin hovin hovineiti Sasha, joka vallankumouksen alla pakeni Suomeen. Ystäväni sai nämä kengät häneltä sodan aikoihin kun kaikesta oli pulaa, kengistäkin ja ystäväni tarvitsi silloin kipeästi juhlakenkiä, köyhä oikeustieteen opiskelija kun oli. Hän ei ole käyttänyt niitä kuin kerran, joten kenkien kunto on loistava. Nyt ne päätyvät mekkokokoelmani koristukseksi.

Tänään ostin viimeiset Joululahjat ja ilta menikin niitä paketoidessa. Viimeisiä paketteja lähtee huomenna maailmalle, kummitytölle ja omalle kummitädilleni.

Huomenna on yhden lapsen Joulujuhla. Tyttö laulaa kirkossa ja odotettavissa on taas vesivahinko kirkon lattialle. On se vaan niin koskettavaa...
Tyttö on leiponut kakkuja kolmin kappalein, opettajalle, avustajalle ja ystävälle. Haluaa muistaa ja ilahduttaa, olen ylpeä hänestä.

Mies on tehnyt työlistaa tälle viikolle, pitkältä näyttää, mutta kyllä siitä selvitään. Onhan paljon jo tehtykin.

Minua alkaa jo Joulun tulo jännittää. Mitähän se pukki mahtaa tuoda. Lapset supattelevat salaperäisesti iskän kanssa ja toivon että jotakin jännää on tulossa.
Eniten toivon kirjoja ja jotakin itse tehtyä. Mikä tai mitkä ovat sinun ykköstoiveesi ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.