IRC-Galleria

Yhdessä Torstai 15.02.2007 20:26

Tiedän, että "sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistelee", mutta otan silti riskin ja muistelen taas vanhoja. Hiihtoloma on tulossa viikon päästä ja pitäisi taas keksiä ohjelmaa viikoksi kuudelle lapselle ja kahdelle aikuiselle. Nämä lomat ovat aina meillä sellainen järjestelyjen kukkanen. Toiveita on vähintään tusina ja niiden yhteen saattaminen aikamoinen taidonnäyte. Kuitenkin parhaat lomat ja lomajutut ovat olleet melko yksinkertaisia juttuja, yhteisiä hiihtoretkiä, yöpatikointia, television katsomista, tikkakisaa jne... ennen kaikkea yhdessä koettua tunnelmaa. Siinä huvipuistot ja muut ylimääräiset virikkeet ovat jääneet toiseksi.

Näin oli kyllä minunkin lapsuudessani. Yhteiset hiihto-ja uintiretket eväineen olivat ne jotka jäivät mieleen. Ja erityisen juhlallinen hetki oli jos joku aikuinen tuli lasten leikkiin mukaan, vaikka vain kolailemaan lunta, kun mukulat pomppivat kasoista alas ja sekoittivat hienot kasat...tai jaksoi hetken juosta hippana.

Kuopuksen suurin ensi kesän toive on päästä meidän aikuisten kanssa pöyräilemään, jonnekin vähän pidemmälle, kuin vain kylätielle. Vaikka kaupungin pyöräteille... Hän jopa keksi, että pyörät voisi viedä kaupunkiin peräkärryssä ja sitten lähteä keskustassa pyöräilemään ja sama takaisin tullessa. Luulempa, että tuo toive on ensi kesänä toteutettava.

Meillä yksi lapsi sairastaa mahatautia ja muitakin koulussa oli lähtenyt kesken päivän samasta syystä. Viikonloppuna olisi pojilla poikapäivät, joten toivottavasti tauti ei leviä. Tytön rippikoulukirkko, joka on myös vanhemmille tarkoitettu on sunnuntaina. Tästä se taas alkaa, meillä joka vuotinen rippikoulurumba. Viime vuonna se alkoi ja vuonna 2012 loppuu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.