IRC-Galleria

Hiihtolomaa 1.Tiistai 27.02.2007 23:31

Lasten hiihtoloma on hyvässä mallissa, puoltaväliä hätyytellään. Meitä aikuisia on viety kun punaista muoviämpäriä tuulella.
Viikonloppuna toteutimme ensimmäisen Käärmelahden Köyhät Ritarit tapahtuman. Tästä saa aika seikkaperäisen selostuksen jos klikkaa itsensä mieheni sivuille Muhku56 ja lukee sieltä päiväkirjaa. Oma kommenttini juhlista on, että meni paremmin kuin aluksi pelkäsin ja panikoin....ei tästä mitään tule tyyliin.

Eilinen maanantai meni lapsilla lautaillessa Siilinjärven Kasurilassa. Ilma oli kaunis ja rinteet loistavassa kunnossa. Palvelukin pelasi ja ihmiset olivat erityisen kohteliaita ja ystävällisiä. Ja monessa paikassa esiintyvää rahastuksen meininkiä ei ollut, kiva reissu. Punaposkiset ja ihan hirveän nälkäiset mukulat veimme Kuopion Raxiin, pitseriaan jossa saa syödä ihan niin paljon kun napa vetää ja kyllä me syötiinkin. Kun pyörimme ulos ravintolasta ja istuimme autoon olisi tehnyt mieli ottaa tirsat, mutta ei kun ajamaan kohti Käärmelahtea. Illalla kotona, saunaan ja täyskaatoja sänkyyn.

Aamulla jäykkiä niveliä ja lihaksia, mutta liikkeelle vaan. Kaupunkiin täydentämään kirppispöytää ja minä jäin shoppailemaan. Mies lähti lasten kanssa keilaamaan. Tapasimme kiinalaisessa ravintolassa reilun tunninpäästä. Kivaa oli kuulemma ollut, mutta sitä ihmettelivät miksi ihmeessä se pahuksen pallo kiertyy aina sinne ränniin, varmaan kierot radat täällä savossa. Niimpä. Söimme hyvin ja tulisesti !
Ilta sujuu rauhallisesti videota katselessa ja vähän jäätelöä syöden.

Mitähän mahtaa huominen tuoda tullessaan, kiihtyykö tahti vai rauhoittuuko, epäilen rauhoittumista.
Onneksi pakkasista päästiin. Pian on edessä maaliskuu ja kevät alkaa edetä harppauksin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.