IRC-Galleria

KirjahaaveitaSunnuntai 08.04.2007 23:53

Yksi isoista haaveistani olisi kirjoittaa joskus kirja. En tiedä millaisen tai miten, mutta haluaisin uppoutua tekstiin ja sen tuottamiseen niin, että unohtaisin tämän olemassa olevan, edes vähäksi aikaa. Eli jos vanhaa ajattelijaa lainaisi, niin tärkeämpää olisi itse matka kuin päämäärä. Eli kirjoittamista kirjoittamisen vuoksi.

Ei pelkästään, vaan kyllä tuotoksellakin pitäisi olla arvoa. Mielellään jollekin muulle kuin vain minulle. Haluaisin jakaa ajatuksiani, tunteitani ja mielipiteitäni. Haluaisin antaa jollekin voimaa ja lohdutusta, ehkä iloakin.

Yksi idea on minua viime viikkoina piinannut. Se liittyy persoonapronomineihin ja elämään. Eri elämänvaiheissa ovat eri pronominit vahvoilla ja toiset heikoilla. Ikä ja elämänkokemukset vaihtavat pronominien roolia elämässä, mutta kaikkia niitä tarvitaan koko elämän. Tästä haluaisin kirjoittaa.

Nykyään tuo tekstin kirjaksi saattaminen on helppoa ja melko edullistakin. Ei tarvita suuria kustantajia ja mainoskampanjoita. Teksti koneelle ja tulostukseen. Kirjan muotoonkin tekstin saa ja kopioden määrä on kukkarosta kiinni. Jopa alle 10 kappalettakin onnistuu.
Tässä hyvä joululahjavinkki. Oma kirja jokaiselle sukulaiselle, ystävälle ja yhteistyökumppanille.
Ei kun töihin !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.