IRC-Galleria

Kesän merkkejä ilmassaLauantai 19.05.2007 14:12

Nyt se kesä tuli. Varmoja kesänmerkkejä on runsaasti ilmassa. Aurinko ja sen mukanaan tuoma lämpö, öttiäiset, jopa itikat jo inisee. Linnut rakentaa pesää pihapönttöihin ja käki kukkuu koivikossa. Perhoset kuhertelee lepatellen pitkin pihaa, samoin yksi lapsista, voi miten romanttista !!!
Aamukahvin voi jo juoda ulkona ilman villapaitaa ja huopatöppösiä.

Kukkapenkit ja laatikot kutsuvat hommiin ja pelakuun raaskut, daalian juurakot ja verenpisaran tyngät saavat uuden mullan.

Pyykinkuivausteline on jatkuvasti täynnä talvivaatteita, joita kaksi konetta pyörittää, kesän merkki sekin.

Posti kantaa kutsuja kesän juhliin, olisi lakkiaiset ja häät jo tiedossa, varmoja kesän merkkejä molemmat.

Mopot ja skootterit pörrää. Pian meidänkin pihassa useampi, tiedoksi vaan naapuriin, että melutaso nousee entisestään.

Lapset kaivoivat eilen lentopalloverkon esiin ja kiinnittivät sen kentälle, ensimmäiset pelit on jo pelattu. Siis en minä vaan lapset, ihan vaan tarkennus ettei kukaan vaan satu luulemaan että olisin alkanut urheilla.

Kesän merkki on myös se, että munalaatikko on täynnä. Hanhi ja ankat puskee munia taas vinhaa vauhtia. Onneksi on leipovaisia lapsia.

Yhden lapsen kesä alkaa, kun ensimmäinen jalkapallopeli pyörähtää käyntiin tänään Kotkassa. Sitä pallonpyöritystä hänen kesänsä sitten onkin. Sarjanousu B-tyttöihin toi lisää harjoitus-sekä peliaikaa.

Tänään tartun yhteen kesän urakkaan, nimittäin ikkunanpesuun. Ikkuna kerrallaan, katsotaan miten pitkälle syksyyn mennessä pääsen. Viime vuonna puoleen väliin.

Nautitaan kesän merkeista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.