IRC-Galleria

Kuumia aaltojaTiistai 14.08.2007 11:24

Ompas ollut viikko ! Hellettä on piisannut ja muutama hikipisara on tullut vieräytettyä. Tällaiselle keski-ikäiselle naisihmiselle nämä kuumat ilmat on aika tuskaa. Luulen ainakin muutaman lukijani ymmärtäväni mitä tarkoitan.

Neljäs lapsemme pääsi sunnuntaina ripille. Juhlia valmisteltiin ja juhlittiin siis hyvin lämpimissä tunnelmissa, monella tapaa lämpimissä. Järjestelyt menivät hyvin ja vieraat toivottavasti viihtyivät. Kun pihalla oli 16 lasta, niin vauhtia riitti.
Vanhat tätini olivat taas suureksi avuksi, tulleessaan jo edellisenä päivänä Käärmelahteen.

Eilinen päivä, 30 asteen helteessä meni kaupungissa asioita hoidellessa. Tädit junalle, poika oikojalle, toinen poika kouluun ja sieltä pois (bussit tänne saareen alkoivat kulkea vasta tänään), koulutarvikkeita ja -laukkua eri kaupoista. Jaksoivatpa tytöt sovitella farkkujakin, vaikka sovituskopit oli aika pätsejä, kunnioitettavaa ! Lopulta ruokakaupan kautta kotiin. Huh Huh!!!

Tänään aamun valjetessa, iloiset ja reippaat lapset lähtivät kouluun (ihan oikeasti), viimeinen, lukiolainen hyppäsi skootterinsa selkään ja päräytti kouluun.

Mies ja minä teemme tässä pian eväät, keitämme kahvit termokseen ja lähdemme jatkamaan mökin remonttia ja uimaan (vedet on lämpimiä), viettämään hellepäivää. On luvattu taas 30 astetta. Mutta kuten täti lohdutti "kyllä nämä ilmat tästä viilenee jouluun mennessä", joten naatitaan nyt tästä.

Hyvää päivää sinulle !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.