IRC-Galleria

Farkkuhaalarit ja pallopaitaTiistai 25.09.2007 01:06

Olimme taas tänään uimahallissa. Siellä näkee ja kuulee kaikenlaista, kuten aiemmista kirjoituksista olette voineet havaita.

Käymme uimassa aina samaan aikaan, maanantai-iltaisin. Aikataulu on mitoitettu sen mukaan että yksi mukuloistamme pääsee kuorosta klo: 20.00 ja me olemme silloin hallista pois häntä hakemassa. Meidän jälkeemme halliin tulee uimaseuran pikkuväkeä harjoituksiin, pieniä ripakinttuja uimalakeissaan ja -laseissaan.

Osalla on äiti ja/tai isä mukana. Tänään altaan reunalla istui nuori äiti, viimeisillään raskaana. Syy miksi häneen kiinnitin huomioni oli hänen pukeutumisensa. Farkkuhaalarit ja Marimekon pallopaita, molemmat pinkeenä ison vatsan peittona. Reilun vuoden ikäinen tyttö polski altaassa isänsä kanssa ja äiti kannusti.
Tuli mieleeni muisto vuosien takaa, kun katselin naista.

"Olin juuri päässyt lukioon ja olin jostakin syystä päätynyt terveyskeskuksen odotusaulaan istumaan pästäkseni lääkärin vastaanotolle. Vastapäätä istahti nuori nainen farkkuhaalareissaan ja Marimekon pallopaidassa, vatsa mukavasti pyöreänä. Nainen oli todella kaunis. Hän hehkui, niin kuin toiset hehkuvat raskaana ollessaan. Ajattelin silloin mielessäni, että jos joskus olen raskaana, ostan itselleni farkkuhaalarit ja pallopaidan ja haluan näyttää yhtä kauniilta ja hehkeältä, kuin tuo nainen. "

No en koskaan tullut raskaaksi, mutta haalarit ja pallopaidan silti itselleni hankin. Tunsin niissä oloni aina hyväksi.

Kun nyt näin tuon nuoren naisen, ei mieleeni enää tullut haikeus siitä, että en saanut koskaan hehkua raskaudesta, vaan pikemminkin helpotus ettei enää ole sen aika. Olin kuitenkin hyvin onnellinen tuon naisen puolesta, vaikken häntä tuntenutkaan.
Voisiko olla niin että joku toinenkin on nähnyt kauniina raskaan naisen farkkuhaalareissa ja Maripaidassa. Sukupolvelta toiselle, jotkut asiat säilyvät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.