IRC-Galleria

Yöpöydällä on lopuillaan kirja "Lapsi ja stressi". Hyvä kirja ! Siinä on ollut paljon sellaista asiaa, jota olen omaltakin kohdaltani miettinyt ja päättänyt, että nyt muuttuu moni asia. No hetkeksihän ne muuttuu, mutta kun murkku on näsäviisastellut aikansa ja siihen päälle vielä vähätellyt, uhmaillut ja löysäillyt, niin muutos on taas tapahtunut, tällä kertaa vanhaan palaten. Mutta ainakin olen yrittänyt.

Kirjassa on lista stressipisteistä. Kärjessä taisi olla kuolema, siis ei oma vaan jonkin läheisen. Listan kärkipäästä löytyy sekä iloisia asioita, muuttoa, remonttia, häitä jne... sekä ikävämpiä juttuja, sairastumista, työpaikan vaihtoa ja rahahuolia.

Ihan huvikseni laskin omat stressipisteeni, sekä iloiset että ikävät. Pari remonttia (tälläkin hetkellä sähkömies touhuaa ullakolla), parit terveyteen liittyvät huolet, muutama keskeneräinen projekti ja huoli läheisistä. Meni 200 pisteen raja yli kirkkaasti. No ilmankos on tuntunut välillä siltä, että kovalevy on aika täynnä ja alkaa tilttailla kun pitäisi jotakin saada aikaiseksi.

Viikonlopun oli kaksi lasta kalastusleirillä, Hirvensalmella. Mukavaa oli ollut vaikka kalaa ei Puulasta ollut tullutkaan. Taitaa olla niin että Savonlinnan Urheilukalastajat saavat meidän perheestä pari uutta jäsentä. Mikäs siinä, kun seuran kalamajakin on vain parin kilsan päässä meidän huushollista ja toimintakin melko vireää.

Lukijoille tiedoksi, että minun jouluni on sitten pelastettu. Mökin pihasta löysin 1½ ämpärillistä haapasieniä ja karvalaukkuja ja ne on nyt suolassa. Joulu ilman sienisalaattia ei ole mikään joulu, joten nyt on yksi huoli vähemmän. Voi kun muutama muukin huoli ratkeaisi yhtä helposti, kun tämä suolasienihuoli. Saisi stressipisteet normaalille tasolle. Ehkä on vain luotettava siihen että luonto hoitaa kaiken ajallaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.