IRC-Galleria

SelDom

SelDom

Karibialle 16.12.->10.1.2015

Beijing UncencoredPerjantai 22.08.2008 06:35

On tama Kiina merkillinen maa. Ihmiset on kylla nain ensivaikutelmalla koulittu niin samaan muottiin nuoresta pitaen, ettei juuri yllatyksia tule vastaan. Mielenkiinnolla odotankin viikonloppu iltoja! ;)

Areenallakin (Linnunpesa) jouduttiin Brittien ja Ruotsalaisten kanssa herattamaan yleisoa henkiin tekemalla aaltoja ja kyllahan ne sitten lopulta herasi. Iso miinus kylla stadionin suunnitelijoille, kun median tilat ja "bigscreen" katkaisevat yleisomassan, joten aallot harvoin menivat edes kierrosta! :(

Ruuat on taalla mainioita, vaikkakin taman Capitol Hotellin (****) omat ravintolat suht kalliita onkin, niin loytyy tuolta Kiinalaisista ja muista paikallisista paikoista hyvaa sapuskaa muutamalla eurolla... Paikallinen olutkin maksaa vain 8 Juania stadionilla = n. 80senttia! :D (tosin hotellissa se on 40 juania)

- Sen sitten tietaa mista minut loytaa n. klo21 (paikallista), mikali suomen keihastoivot pettavat 24. paiva!! :D katuoja on silloin varmaan melko kutsuva, kun on muutaman lavallisen kiskonu TsingTao:ta nassusta alas..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.