IRC-Galleria

SemeNemesis

SemeNemesis

Elän vain hetken verran...

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

Elokuvia ja vieraitaMaanantai 21.01.2013 01:23

Tänään tuli taas pidettyä pieni elokuva sessio kun ei muuta keksinyt. Ensimmäisenä oli vuorossa Wall-e, varmasti monelle tuttu eikä siihen mitään ihmeellistä sanottavaa, hauska katsella animaatio elokuvia ihan ajan kuluksi.

Seuraavana vuorossa olikin aivan jotain muuta, sain pyynnön katsoa suomalaisen lyhyt elokuvan nimeltä Uninvited Guest.
Ensimmäiseksi mieleeni tuli jonkunlainen riehumis komedia, mitä suurin osa Youtuben videoista on, mutta tällä kertaa kyseessä olikin Kauhu/draama.

Kyseisessä elokuvassa oli itselleni jollain tapaa jo tuttu tarina, jossa naapuri tulee kyselemään olisiko lainata aineksia ruoan laittoon. Eihän siitä mitään pahaa tapahdu jos toiselle lainaa ystävällisesti jotain, vai tapahtuuko?

Omasta mielestäni elokuva on melko hyvin tehty ottaen huomioon, että kyseessä ei ole mikään miljoona budjetin elokuva vaan on kaytetty sitä mihin on pystytty ja silti saatu aikaan melko hyvä tunnelma.
Ensimmäisessä osassa kuvaus on saatu suht hyvin ilman liikoja liikkeitä mikä on monelle harrastelijalle ongelma, mutta videon leikkaamisessa on jonkin verran harjoittelemista, koska osa videosta hyppii välillä vähän liikaa paikasta toiseen ilman mitään selvempää kuvaa, että missä mennään ja miksi.

Toinen osa oli onnistunu huomattavasti paremmin. Pakko kyllä myöntää että ihan katsomisen arvoinen!
Tosissaan elokuva ei ehkä ihan riitä vielä siihen kategoriaan että etsisin ensimmäisenä juuri tämän, mutta ihan pieneksi illan viihteeksi sopii kyllä mainiosti :)
Jos asteikoista on helpompi saada selville niin kyllä se menisi 2/5. Hauska katsoa, mutta parantamisen varaa vielä löytyy :)

Joten katsokaa, mutta älkää ottako asioita liian vakavasti.
Osa 1 ja Osa 2

Huom! Tämä on oma mielipiteeni ja jokaisella on oikeus omaansa. Muistakaa käytös vaikka elokuva ei mielestäsi olisikaan niin hyvä kuin luulit :)

~Nemmy~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.