IRC-Galleria

...Lauantai 08.12.2007 00:58

No jipii, odotin kerrankin ihan innolla turnausta, kun tänään voitettiin matsi 3-0 ja huomenna olis menty B-sarjan sijotuspeleihin. Luulen, että olis pärjätty hyvin ja kaikkea, mutta sittenhän siinä kävikin näin, että pari tyyppiä on risteilyllä ja yks on kipeenä, niin meitä olis vaan viis lähdössä. Viidellä ei tietenkään saa pelata, joten ei kerta kaikkiaan oo muuta mahollisuutta kun antaa kaikista matseista luovutusvoitot. Mä en voi uskoa, en vaan voi. Ja kun useimmilla onnellisilla on itsenäisyyspäivän takia pitkä viikonloppu, niin ne on kaikki jossain reissussa eikä saada ketään paikkaamaan joukkuetta. Katastrofi. Se on sit sen sijotusturnauksen viimenen sija.

Saatiin yhteiskuntaopin kokeet, sain 10-. En oo vielä edes tutkinu sitä, en tiedä missä meni pieleen. Sen verran vilkasin, että mitään ei kai oo alleviivattu, luultavasti siis vaan puuttu jotain juttuja.
Yks luokkalainen oli kuulemma kirjottanu siihen kohtaan, missä piti luetella avioliiton esteitä, "eri sukupuoli". *reps* Ja sitä paitsi jo toisen kerran, se oli vastannu samoin jo aiemmin läksynkuulustelussa. No ei, virheitä sattuu. Kirjotin mäkin muistiinpanoihin jossain vaiheessa, että avioeron harkinta-aika on kuus vuotta.

Ja matikan tunnilla oli kivaa, suora viiva, joka voi olla käyrä. Älkää kysykö.

Mutta tosiaan tän päivänen matsi meni ihan hyvin, mun nostot oli harvinaisen kohallaan verrattuna alkukauteen. Menin tokassa erässä ihan paniikkin, kun löin kahesti peräkkäin verkkoon ja kerran isku jäi torjuntaan. Sitten meni hetken kaikki ihan totaalisesti pieleen, mutta kyllähän se taas lähti kulkemaan. Jonkun verran tuli ongelmia, koska meitä oli sekasin kahesta joukkueesta ja oli epäselvyyksiä vaihtojen suhteen varsinkin takakentällä. Onneks ei ollu ton hankalampi peli, muuten oltais oltu pulassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.