IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.02.2009 00:34

Tuota, Fronteriin pitää tehdä ne esivalinnat ensi vuoden kursseista, ja oon tässä miettinyt, mitä haluan valita. Noh. Valtavan, hirvittävän, kammottavan karsimisen jälkeen mulla olisi kasassa 30 kurssia lukuaineita, viisi kurssia taideaineita, yksi suurimmaksi osaksi verkossa suoritettava kurssi ja yksi tentittävä. Jotenkin kummasti tuntuu siltä, että lukujärjestykset tulee kurssimäärän suhteen näyttämään aika samalta kun tänä vuonna. Ja sit, jos nyt toivottavasti nämä Islannin ja ehkä Tanskan (???) reissut toteutuu, niin niistä tulisi kummastakin kurssi. o/
Hullua, kun tulee jo kielistä (äikkä + 4 vierasta) ja matikasta 20 kurssia, ja sitten hissaa olisi vähän pakko saada viisi ja yhteiskuntaoppia neljä. Sitten on liikka 4 (<3), joka on pakko saada jonnekin, eikä sen sijottaminen ole pelkästään mun lukujärjestyksestä kiinni. Sit haluisin jatkaa ens vuonna tyyliin kaikkia muitakin realeita, mutta ne jää sitten tosi vähälle. Kuvis 1 on pakko käydä syksyllä, koska muuten en pääse niille valokuvauskursseille. :/ Eli hauskaa tulee sitten kun ne oikeat valinnat tehdään.

Ärsyttää, kun täksi päiväksi piti tehdä yksi matikan tehtävä, joka palautettiin kirjallisena. No, se tuntu helpolta, tein sen jossain viidessä minuutissa, mutta sitten se vastaus olikin väärin. Ihmettelin, koska meillä oli edellisellä tunnilla ihan samanlainen tehtävä, ja pidin itteäni tosi tyhmänä, kun en millään saanut tätä laskettua, en, vaikka kuinka yritin. Oikeasti, laskin sitä yli tunnin tossa puolen yön jälkeen ennen kun luovutin. Sitten koulussa sain tietää kaverilta, että se vastaus, jonka mä siitä koko ajan sain, oli ihan oikein, mutta kun mulla on kirjasta vanha painos, siellä takana on ihan väärä vastaus. Vitutti aika tavalla, kun sillon yöllä vaan itkin, kun olin ihan väsynyt enkä muka osannut sitä tehtävää, vaikka sen piti olla ihan helppo.

Huomenna on varmaan tooooosi hauska päivä. Herätys 05.15, Kisikseltä lähetään siinä seittemän jälkeen ajelemaan kohti Euraa (matkaa kolme tuntia). Sitten pelataan kaksi + kaksi peliä (sentään tauko siinä välissä) ja huristellaan se sama kolme tuntia takasin. Varsinkin siinä mielessä tulee olemaan kivaa, että kroppa ei ehkä oo mitenkään erityisen kunnossa sen autossa istumisen jälkeen varsinkaan, kun olin eilen ja tänään treeneissä.
Ensi viikon alussa pitäisi olla luettuna se runokokoelma, olen vieläkin ensimmäisessä runossa. Ehkä huomenna autossa?

Nyt menee taas oikeasti kaikki niin mahtavasti, että...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.