IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 06.10.2008 23:43

Syysleiri oli <333

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.10.2008 21:37

Kröhöm, feilasin ruotsin ehkä aika pahasti.
En saanu luettua eilen melkein yhtään, kun väsytti niin kamalasti. Sit siinä kokeessa oli ihme ongelmia: kun piti esimerkiksi korjata virkkeen sivulauseen virheet, niin yhessä kohtaa en oikeasti ymmärtänyt siitä lauseesta yhtään mitään, toisin sanoen en edes tajunnut mikä siinä on se sivulause. Hmm.
Ja sitten yhessä tehtävässä jouduin jättämään kaksi kohtaa tyhjiksi; piti selitysten perusteella tunnistaa, mikä sana on kyseessä, enkä ymmärtänyt yhtään niitä selityksiä. Ja sitten kuuntelu oli kamalan vaikea, ja tajusin kotona, että aineessa (valitsin sen, missä piti lähettää ystävälle kortti konsertista) unohdin kokonaan lopputervehdykset pois. Hups. O.o

Kävin tänään ostamassa kirjoja: espanja, kemia, maantieto ja espanjan sanakirja. Muut oli ennestään hommattuna. Niin ja ostin kakkea konsepteja ja vihkoja ja kyniä ja kaikkea.. Ja sit mulla oli vielä vähän käyttämättä siitä viime kevään stipendilahjakortista, joten ostin viimein tän Dianna Wynne Jonesin trilogian päätösosan. <3 Kirjojen ostaminen on oikeasti kivaa, koulukirjojenkin. :)
Ja of course, sorruin suuntaamaan kirjakaupasta kahvilaan alottamaan sen Rönsyilevän talon. :D

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 23:55

Enkun koe meni varmaan ihan hyvin siihen nähden, että oon edelleen aika kipeä ja etten saanut luettua suunnilleen yhtään.

I morgon ska vi ha svenska provet och jag har inte läst tillräckligt mycket. Jag har bara sovit i dag, jag var väldigt trött när jag kom hem.

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 18:26

Juuuuu, tuota.
Kaivoin suosiolla esiin sen todistuksen, joka mulla on tosta matikan kurssista yläasteelta. Koe meni vähän niin kun huonosti. Vähän niin kun.
Mutta syytän siitä mm. sellaisia asioita kuin
1) Siellä luokassa oli ampiainen.
2)Koulussa on remontti menossa eikä se poraaminen yhtään auttanut mun keskittymistä
3) Tulin siinä kokeen aikana älyttömän kipeäksi jotenkin, tärisin ja meinasin oksentaa ja palelin ja nyyh. :´( Edelleen kamalan paha olo, ja huomenna on enkun koe johon en oo lukeny melkein yhtään.
4) En saanut viime yönä nukuttua melkein yhtään, en tiedä miksi.

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 02:25

Nyyh, matikan kanssa tuli yllättäviä ongelmia. En tajunnut yhtään joitain tehtäviä, joita koitin katsoa. Toivottavasti se johtuu vaan siitä, että oon väsynyt.
Mutta joo, jos huominen koe menee huonosti, niin mulla on kumminkin se yläasteella suoritetun kurssin ysi olemassa, niin että ei mitään hätää. :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 23:46

Eilen piti lukea matikkaa, mutta en lukenut. Sen sijaan vilkasin enkkua vähän.
Tänään luin matikkaa ehkä puol tuntia, vois yrittää vielä kerrata itseisarvon. Sen sijaan luin ruotsia monta tuntia.
Ja äiti teki omenapiirakkaa, jota menen kohta syömään. Nam.

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 16:53

Jee jee, uskallan melkein väittää, että filosofia meni kohtuullisen hyvin. Luin myöhään ja pysyin kokeessa hereillä mehulla ja suklaalla ja omenalla. Nyt on kyl paha olo, illalla pitää taas lukea. Eka osa kokeessa oli aika helppo, tosin mua naurattaa se viimenen selitystehtävä. Tiesin suunnilleen, missä kohtaa se käsite (jota en edes muista enää) oli kirjassa, joten selitin siihen aika umpimähkään jonkun ismin määritelmän. En tiennyt yhtään, onko se juuri se, mitä kysyttiin, mutta se ehkä jopa meni oikein. Ja sit en tiedä kelpasko mun induktion määritelmä.
Essee meni kai ihan hyvin, tein sen "Millainen on ihmisluonto?"

Päässä pyörii nyt kaikki.
Sokrates, Platon, Aristoteles, Tuomas Akvinolainen, Darwin, Pascal, Sartre, Empedokles, Thales, Descartes, Parmenides, Herakleitos, Zenon, Hume, Kant, Demokritos, Marx, Hegel, Berkeley.

Dualismi, monismi, pluralismi, rationalismi, determinismi, skeptisismi, relativismi, dogmatismi, hedonismi, objektiivinen ja subjektiivinen idealismi, empirismi, materialismi, solipsismi.

Onko mikään ihme, että sekoan kohta, kun pänttäsin eilen varmaan... En edes tiedä kuinka monta tuntia noita päähän.
En oo ehkä ikinä millään kurssilla oppinu noin paljon kaikkea täysin uutta.


Ens viikolla matikka, enkku ja ruotsi.

KoeviikkooooooooooooooooooooooooPerjantai 26.09.2008 23:58

Juu, äikkä ei ehkä menny ihan niin kun piti.
Psyka ei menny yhtään niin kun piti.

Huomenna filosofia ja oon niiiiiiiin pihalla.
Mun pitäis tietää mm. jotakin
Platonin ideaopista epistemologisesta ja metafyysisestä näkökulmasta tarkasteltuna
hyveestä
Aristoteleen maailmankuvasta
maailmankaikkeuden perimmäisestä olemuksesta
ja
Descartesin metodista ja metafysiikasta.

Tahtoo sanoa, että satutin tänään käteni torjunnassa treeneissä.
Mutta ei se mitään, ei käynyt pahasti, kun sai siihen heti kylmää.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 23:56

Juu, eli tänään oli kauden eka turnaus. Lähdin kotoa seittemältä aamulla ja olin takasin joskus kuuden jälkeen. O.o Sit pitäis vieltä tehdä kaikki läksyt ja lukea yli sata sivua sitä kirjaa, josta pitää tehä torstaiksi aivan liian monta tekstiä.
Pelit meni kumminkin ihan hyvin, hävittiin yks ja voitettiin neljä. Turhauttaa vaan. Tai siis, jos mun on tarkotus erikoistua keskitorjujaks, niin miten se muka onnistuu, kun mulle ei anneta yhtään vastuuta hyökkäyksissä?