IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.02.2009 22:54

Joo oho.
Hävittiin kaikki neljä peliä. Kaikki. Ei voitettu edes yhtään erää.
Ei silti ole mitenkään huono fiilis, oli kiva pelata, ja omalta osaltani pärjäsin suhteellisen hyvin. Ei mitään hirveitä virheitä, ja aika paljon ihan hyviä suorituksia.
Se oli semmonen 11 tunnin reissu. O.o Vähän väsyttää.

[Ei aihetta]Lauantai 28.02.2009 00:34

Tuota, Fronteriin pitää tehdä ne esivalinnat ensi vuoden kursseista, ja oon tässä miettinyt, mitä haluan valita. Noh. Valtavan, hirvittävän, kammottavan karsimisen jälkeen mulla olisi kasassa 30 kurssia lukuaineita, viisi kurssia taideaineita, yksi suurimmaksi osaksi verkossa suoritettava kurssi ja yksi tentittävä. Jotenkin kummasti tuntuu siltä, että lukujärjestykset tulee kurssimäärän suhteen näyttämään aika samalta kun tänä vuonna. Ja sit, jos nyt toivottavasti nämä Islannin ja ehkä Tanskan (???) reissut toteutuu, niin niistä tulisi kummastakin kurssi. o/
Hullua, kun tulee jo kielistä (äikkä + 4 vierasta) ja matikasta 20 kurssia, ja sitten hissaa olisi vähän pakko saada viisi ja yhteiskuntaoppia neljä. Sitten on liikka 4 (<3), joka on pakko saada jonnekin, eikä sen sijottaminen ole pelkästään mun lukujärjestyksestä kiinni. Sit haluisin jatkaa ens vuonna tyyliin kaikkia muitakin realeita, mutta ne jää sitten tosi vähälle. Kuvis 1 on pakko käydä syksyllä, koska muuten en pääse niille valokuvauskursseille. :/ Eli hauskaa tulee sitten kun ne oikeat valinnat tehdään.

Ärsyttää, kun täksi päiväksi piti tehdä yksi matikan tehtävä, joka palautettiin kirjallisena. No, se tuntu helpolta, tein sen jossain viidessä minuutissa, mutta sitten se vastaus olikin väärin. Ihmettelin, koska meillä oli edellisellä tunnilla ihan samanlainen tehtävä, ja pidin itteäni tosi tyhmänä, kun en millään saanut tätä laskettua, en, vaikka kuinka yritin. Oikeasti, laskin sitä yli tunnin tossa puolen yön jälkeen ennen kun luovutin. Sitten koulussa sain tietää kaverilta, että se vastaus, jonka mä siitä koko ajan sain, oli ihan oikein, mutta kun mulla on kirjasta vanha painos, siellä takana on ihan väärä vastaus. Vitutti aika tavalla, kun sillon yöllä vaan itkin, kun olin ihan väsynyt enkä muka osannut sitä tehtävää, vaikka sen piti olla ihan helppo.

Huomenna on varmaan tooooosi hauska päivä. Herätys 05.15, Kisikseltä lähetään siinä seittemän jälkeen ajelemaan kohti Euraa (matkaa kolme tuntia). Sitten pelataan kaksi + kaksi peliä (sentään tauko siinä välissä) ja huristellaan se sama kolme tuntia takasin. Varsinkin siinä mielessä tulee olemaan kivaa, että kroppa ei ehkä oo mitenkään erityisen kunnossa sen autossa istumisen jälkeen varsinkaan, kun olin eilen ja tänään treeneissä.
Ensi viikon alussa pitäisi olla luettuna se runokokoelma, olen vieläkin ensimmäisessä runossa. Ehkä huomenna autossa?

Nyt menee taas oikeasti kaikki niin mahtavasti, että...

TodistusTorstai 26.02.2009 23:30

Äikkä 2 -> 10
Journalismi 1-> S
Enkku 2 -> 8
Ruotsi 2 -> 9
Matikka 3 -> 10
Et 1 -> 10
Filosofia 7-> 10

Hii. :))

HAHAHA!! :DDDTiistai 24.02.2009 16:53

En voi uskoa, en millään!!
Sain enkusta 8-, vaikka luulin, että se meni ihan älyttömän huonosti. Siis oikeasti, en ollut aivan varma, pääsenkö edes läpi. :)))) Sanat meni paremmin, kielioppi huonommin kuin mitä odotin, ja aineesta tulikin ihan hyvät pisteet, vaikka luulin feilanneeni sen tosi pahasti.

Et:stä sain 10-, niin kun arvelinkin. En muistanut niitä yksiä käsitteitä, niin siitä meni se puoli pistettä.

Äikästä tuli 10 täysillä pisteillä. Mutta se olikin ihan liian helppo koe, oikeasti.
Ja saatiin ne kuva-analyysit takaisin, sain siitäkin täydet pisteet.

Oon iloineeeeen. :DD :))) <3
En olisi millään uskonut, oikeasti. Toi enkku, voi luoja, ei oo mahollista, että se meni noin hyvin. Saan kai kasin siitä todistukseen. Vaan numeron pudotus, vaikka olin ihan varma, että joudun menemään korottamaan sitä. :))) Hihii.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.02.2009 23:21

Käytiin leffassa tänään. Benjamin Button. En oikeastaan tykännyt kauheasti. Olihan se sillai hyvin tehty ym., mutta siinä oli juttuja, joita en vaan tykkää kattoa. Mutta oli kiva käydä kahvilla ennen sitä ym. :)

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 21:30

Nyt on Saunaan lippu. <3
Päätin mennä vaan sunnuntaina, kun koko viikonloppu tulisi aika kalliiksi, eikä ilman seuraa viitsi hengata sitä lauantaita Tampereella, kun se olisi kuitenkin jäänyt mulle välipäiväksi. O.o

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 01:10

Joo no niin siis, oon aika varma siitä, että oon lähössä sinne Saunaan. Piti äsken käydä katsomassa Nightwishin sivuilta, että se on siellä keikkalistassa se keikka, ja meni jotenkin hirveet kylmät väreet, kun siellä kaikkien niiden muiden maiden alla lukee vihdoin Suomi. <333
Ei jaksa odottaa.

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 00:47

Nightwish @ Sauna Open Air 2009

Pakko pakko pakko päästä!
<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.02.2009 01:03

Loma on kiva. <3

[Ei aihetta]Lauantai 14.02.2009 01:47

Tänään oli wanha-ihkutusta. Ensin koulussa ja sitten vielä kaverin kanssa :D Ens vuonna sitten. <3
Käytiin leffassa kattomassa tämä Doubt, ja istuttiin kahvilla vaikka kuinka kauan juttelemassa. :) Oli kivaa. <3