IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Koeviikko 4/6Tiistai 31.03.2009 16:51

Äikkä meni kohtuullisesti, en usko, että saan hirveän hyviä pisteitä siitä novellianalyysistä. En oikein pystynyt keskittymään, kun mietin jotain ihan muuta. :D Ja jossain siinä kokeen keskivaiheilla tuli kauhee päänsärky, mut se meni onneksi ohi.

Saatiin takasin ne yhet tekstitaidon tehtävät, ja sain siitä täydet kuusi pistettä. <3 Eli ei hätää, jos epäonnistuin kokeessa jossain määrin.
Huomenna matikka, hyi hyi.

[Ei aihetta]Tiistai 31.03.2009 01:12

Alan vasta nyt tajuta, että me oikeesti noustiin sinne kakkoseen.
Mutta kuinka ollakaan, en pääse sen polven takia huomenna treeneihin, eli oon taas ulkona kaikesta, kun muut siellä juhlii.

Koeviikko 3/6Tiistai 31.03.2009 01:07

Hissa meni kai hyvin. Siinä oli kaks esseetä ja yks kolmen pisteen tehtävä, jossa piti kertoa parilla lauseella kolmen tyypin saavutuksista. Kirjotin yhteensä yheksän sivua, joten varmaankin tulee aika hyvät pisteet. Oli ainakin sellanen olo, että tiesin paljon.
Marx-kysymys oli kiva. En ehtinyt lukea sosialismia kauhean hyvin kirjasta, mutta yleistiedot autto aika paljon. :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.03.2009 01:35

Kävelin tossa koiran kanssa koulun takaa, ja näin jotain aika jännää. O.o

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 16:42

Kaikki sammuttaa tänään valot puoli yhdeksältä, eikö niin? :))

Ei h e l v e t t iLauantai 28.03.2009 01:34

Siis joo.
Meillä oli tänään kauden vika matsi, ja oli tärkeetä voittaa ainakin kaksi erää, koska sillon kuulemma oltaisiin lohkoykkösiä ja noustaisiin kakkossarjaan.
No.
Lämmittely meni aika lailla päin seiniä (kirjaimellisesti), mutta kun itse peli alko, kaikki oli vaan ihanan selkeetä ja rauhallista ja helppoa. Kaikki pelas tosi hyvin ekassa erässä. Mä pelasin tosi hyvin. Muutamassa edellisessä matsissa oon pelannut harvinaisen huonosti ja ollut siitä tosi angstinen, mutta nyt mulle ei jäänyt mieleen yhtään mokaa, jonka olisin tehnyt. En toki ehtinyt kaikkiin palloihin, mutta yritys oli kovempi kun varmaan... en muista millon viimeksi. Olin niin onnellinen, kun oli helppo pysyä pelissä mukana ja hakea niitä palloja. Passasin yhen hyvän passin, hain jotain ihme palloja ja torjuin monta kertaa. En mokannut edes syöttöjä. Se eka olisi kai mennyt yli, mutta vastustaja otti sen, joten so what. Sen jälkeen keskityin, ja ne oli nätisti kentässä.

Mutta mitä tapahtuukaan erän lopulla?

Menetetään syöttö, ja kun kävelen (!!) sinne reunaan omalle paikalleni, polvessa tapahtuu jotain. Se naksahtaa. Se on vaan sellanen tavallinen naksahdus, semmonen, joka saattaa tulla vaan joskus kävellessä, mutta joka menee yleensä ohi, kun vähän pyörittelee jalkaa. Se tuntuu siltä, että siellä joku asia liikahtaa ihan vähän pois paikaltaan ja menee sitten takaisin, tiedätte ehkä tunteen.
Mutta kokeilkaapa, mitä tapahtuu, kun näin käy kesken matsin. Mun homma on vastaanotossa tossa kohtaa lähteä sieltä ihan rajalta, ja sillä aikaa kun nostajat nostaa, liikkua vauhdilla siihen keskelle, niin että mulla on valmiina vauhdit niin, että jos passi tulee mulle, ei tarvitse kuin muuttaa suuntaa.
Arvatkaapa, mitä tapahtuu, kun on polvessa jotain ihan vähän pois paikaltaan kun lähtee rajusti liikkeelle, valmistautuu hyppyyn ja pysäyttää vauhdin seinään ryhtyäkseen varmistamaan laitahyökkääjän hyökkäystä.
Sen jälkeen se jotain on aika paljon enemmän pois paikaltaan. Siinä oli ehkä yks pallo, jonka vielä sinnittelin, ja sitten tuli aikalisä. Hyvä, että pääsin omin avuin pois kentältä, kun oli niin vaikea kävellä. Ei siinä sitten auttanut kun maata lattialla jalka nostettuna penkille ja huollettuna kylmäpussilla koko loppupelin. Kaikki loput kolme erää, jotka mä olisin muuten saanut pelata.
Kerrankin, kun mulla meni niin hyvin. Sen ainoan kerran tänä keväänä, kun oli hyvässä pelivireessä, kun valmentajakin kerrankin kehui.
En vaan voi uskoa. Miksi aina, aina minä??

Jos ei urheile, ei ehkä tajua tätä, mutta mulle on tosi raskasta, kun kroppa ei toimi. Teen tosi paljon töitä sen eteen - treenaamiseen kuuluu kuntosalia ja fysiikkaa, varsinkin kesällä hoidetaan peruskuntoa paljon. Lämmittelen ja venyttelen yleensä kunnolla, yritän syödä hyvin jne. Sitten on yksi kauden tärkeimmistä matseista, ja mulla menee kerrankin kaikki tosi hyvin, ja sitten mun kroppa pettää mut.
Urheilussa keho on kumminkin se tärkein työväline, ja tuntuu tosi vaikeelta, ettei siihen voi luottaa. Kun siis tää ei todellakaan ollut eka kerta, kun näin käy.

Tuntuu pahemmalta kun sillon, kun hävitään pahasti. Sillon se on sentään yhteinen tunne. Nyt on sellanen olo, että muu joukkue voitti vastustajan ja mä sain pahasti turpaan omalta kropalta.
Ja sit mulla on vielä huono omatunto siitä, että oon vaan itkenyt tätä omaa peliajan menetystä koko illan sen sijaan, että iloitsisin siitä, että ne voitti sen pelin ja nousi kakkoseen. Ei tunnu yhtään siltä, että mä olisin voittanut jotain, mua vaan itkettää ja vituttaa. Polvea särkee aika helvetisti. Tekisi mieli ottaa Burana, mutta kun en voi, kun oon syönyt niitä jo kolme tänään päänsärkyyn.
Mutta jos nyt koitan olla angstaamatta niin kauheesti, niin ainakin voin olla ilonen siitä vajaasta yhdestä erästä, joka meni hyvin. Koitan nyt keskittyä miettimään sitä.NALE - KoVe 3-1 (25-23, 20-25, 25-17, 25-17)

Koeviikko 2/6Perjantai 27.03.2009 19:23

Espanja meni sillee jotenkin. Olisi pitänyt vaan lukea enemmän.

[Ei aihetta]Perjantai 27.03.2009 19:07

SÄÄNNÖT:
1. Laita musiikkitoistimesi shufflelle (sekoitustoistolle).
2. Paina seuraavaa joka kysymykselle.
3. Käytä biisin nimeä kysymyksen vastauksena vaikka se ei sopisikaan. EI HUIJATA!


Miltä sinusta tuntuu tänään?
> Nemo

Pääsetkö tavoitteisiisi?
> Om du vill

Millaisena ystäväsi näkevät sinut?
> Hello Beastie

Menetkö naimisiin?
> Two for Tragedy

Mikä biisi sopii parhaalle ystävällesi?
> Bless the Child

Mikä biisi sopii ihastuksellesi?
> Wild Dances

Mikä on elämäntarinasi?
> Sitter här och älskar dig

Millaista töissä on?
> SOS

Mitä sinulla on odotettavissa elämältäsi?
> Money, Money, Money

Mikä on paras asia ystävissäsi?
> Up Is Down

Mitä tapahtuu ensi viikonloppuna?
> Over the Hills and Far Away

Suhteesi isovanhempiisi?
> Learn to Live

Kuinka elämäsi menee yleensä?
> Hur kan jag va så dum

Mikä biisi soi hautajaisissasi?
> Meadows of heaven

Entäpä mikä biisi soisi häissäsi?
> Astral Romance

Elätkö iloisen elämän?
> I´m on Fire

Mitä ystäväsi todella ajattelevat sinusta?
> Whoever brings the night

Tuntevatko ihmiset salaista himoa sinuun?
> Vild & Galen

Kuinka saan itseni onnelliseksi?
> Wish I Had An Angel

Mitä ajattelet politiikasta?
> I Rule

Saatko ikinä lapsia?
> Two Hearts

Mitä vanhempasi ajattelevat sinusta?
> Sentenced

Asia, jonka haluat tehdä ennen kuolemaasi?
> Walking in the Air

Sinun mielikuvasi maailmasta?
> Love goes down

Vihollisesi biisi?
> Somewhere

Mitä ajattelet opettajistasi?
> I Don´t Care

Mitä ajattelet perheestäsi?
> Devil´s Daughter

Mielipiteesi homoista?
> You

Mitä ajattelet lempibändistäsi?
> Sing for Me

Mitä ihastuksesi/poika- tai tyttöystäväsi ajattelee sinusta?
> Game They Call Love

Mitä ajattelet ensirakkaudestasi?
> Wishmaster

Ketä rakastat?
> The Phantom of the Opera

Rakastaako kukaan sinua?
> Herra Mirandos

Koeviikko 1/6Torstai 26.03.2009 18:54

Svenska var ganska ok. Jag kom inte ihåg alla ord och det fanns svåra ord i textförståelse. Och jag förstod ingenting om det vad den där kille talade, det var hemskt. Jag måste gissa nästan allt.

Y ahora tengo que estudiar español.

:((Keskiviikko 25.03.2009 23:11

Jag tycker inte om att studera svenska. Det skulle vara roligt, men nu, när vi har provet i morgon, är det bara hemskt.