IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.09.2009 23:51

Hmm, musta ei tykätä, jos en mene huomenna treeneihin, mutta kun oon vähän vaikeuksissa ton matikan kanssa. Jumituin yllättäen heti alussa, ja nyt on vähän paniikki.

Koeviikko 1/6Keskiviikko 30.09.2009 17:03

Espanja meni varmaan kohtuu kivasti, ainakin siihen nähden, että tentin sen kurssin. Sain sen aineenkin vihdoin kirjotettua, palautan sit huomenna. :)

Nyt pitäisi jaksaa aloittaa armoton matikan ja saksan pänttääminen. Hyi.

[Ei aihetta]Maanantai 21.09.2009 01:23

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.09.2009 22:43

Mullapa on muuten niska kipee. :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.09.2009 08:09

http://www.youtube.com/watch?v=gzjUFSb6eJI

Katsokaa nyt sitä valomerta. <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.09.2009 05:54

Aaaa, meni hirveet kylmät väreet, kun katsoin vasta nyt kunnolla tota paitaa, jonka ostin. Siinähän on ihan koko tän maailmankiertueen keikat, ja hemmetti, siellä on neljä keikkaa, joilla oon ollut. Tää on mulle jotain ihan uutta, aiemmin en oo viittiny ostaa mitään kiertuepaitoja, kun niissä ei ollut sellasia keikkoja, joilla olisin ollut.

Ja vähänkö itkin tuolla keikalla oikeasti: Intro, Nemo, Meadows of Heaven, Walking in the Air, Ghost Love Score, Outro... :D

<3Sunnuntai 20.09.2009 05:35

Oliko vähän niin kun paras keikka ikinä tai jotain? :D


Jep, eli jonotus (kolmisen tuntia siis vain, lopulta) meni oikein mukavasti, ovet jopa aukesi aika ajallaan. Tietysti sitten siellä meidän ovella oli taas se kaikkein hitain järkkäri, joka alkoi viimeisenä päästää ihmisiä sisään ja joka tutki vaatteet ja laukun tosi tosi tarkkaan. Mutta eipäs löytänyt mun kameraa!! ;DD
No niin, kun en sen enempää jonottanut, en mitenkään kuollut sen järkkärin takia. Pääsin suunnilleen kaheksanteen riviin, ja sellaseen kohtaan, että siinä oli mua lyhyempiä ihmisiä edessä, niin oli tosi jees. :)

Apocalyptica oli hyvä myös livenä, tykkäsin. :D

Mutta niin, itse Nightwish oli aivan mahtavassa vedossa, ja settilista oli ihan täydellinen. Olen niin, niin, niin kauan halunnut kuulla Ghost Love Scoren livenä, kun se on mulle ehdottomasti yksi tärkeimmistä biiseistä maailmassa, ja sitten ne soitti myös Meadows of Heavenin ja Walking in the Airin. Raskaammalta puolelta parhaimmistoa taas Romanticide. <3

Voi että oon onnellinen. Show oli mahottoman upee, pyroja oli tavallistakin enemmän, sit oli silppua, nauhoja, vesisysteemi, joka tuli katosta siihen lavan eteen, lumisadetta (maistui taas pahalta) ja pari ihanaa vierailijaa, jotka teki kaikesta vieläkin upeempaa.

Ja sit oli tosi tosi jees, kun aallot onnistu pariinkin kertaan ihan loistavasti, bändikin oli ihan liikuttunut, kun kaikki 10 000 ihmistä lähti mukaan. Näytti aivan helvetin upeelta, oikeasti. Ja sit myöskin se huutojuttu onnistu, bändi huomas sen, ja ihmiset kentällä lähti hyvin mukaan. "Kiitos (tap tap tap) Nightwish (tap tap tap)" Ja sit Walking in the Airissa oikeasti oli uskomattoman kaunista, kun ihmisillä oli sytkärit/kamerat/kännykät ylhäällä, ja halli muuten ihan pimeenä. Ihan mieletöntä, huikeeta, aww. <3
Ja sain settilistan. <3 :)

Ihan mahtavaa!

Kiitos!! <333

[Ei aihetta]Lauantai 19.09.2009 15:34

No niin, nyt oon tyytyväinen, etten mennyt yöksi jonoon, koska tosiaan on ihan jees fiilis siitä, että pääsee keikalle ilman stressiä huippuhyvästä paikasta. :D Eri asia olisi ollut, jos olisi ollut kaveri mukana, jonottaminen ei vaan oo yksin kivaa.

Ja ehdin kuin ehdinkin eilen ostamaan sen levyn, ja se on IHAN MAHTAVA!! <3
Ainakin ekan kuuntelun perusteella sanoisin, että menee ihan sinne kärkipäähän Sonatan albumeista. :D

Nyt meen kauppaan hakemaan jotain syötävää ja joskus kahen jälkeen lähden kävelemään Hartwallille päin.

> :)

[Ei aihetta]Perjantai 18.09.2009 23:18

Haha, jos oon tosi tosi nopee, ehdin vielä ostamaan Sonatan uuden levyn?
No voi nyt vittu. Mulla on kaikki kamat pakattuna, oon ihan lähtövalmiina, mutta nyt en osaakaan päättää, meenkö sinne yöksi, kun siellä on kuulemma jo ihan sairaasti porukkaa. En varmasti pääse eturiviin, ja jos en pääse, se on sit ihan sama olla jossain kolmannessa kun kymmenennessä rivissä, ei sillä oo niin väliä. O.o Auttakaa, mitä mä teen. Ei huvittaisi enää mennä koko keikalle, kun kaveri feidas, mutta sit kadun jälkeenpäin ihan vitusti, jos en mee.
Tuntuu niin vaikeelta luovuttaa nyt, kun on kaikki jo valmiina lähtöä varten. Mitä mä teen tänään ja huomenaamulla, jos jäänkin kotiin?

Pääsen kumminkin ehkä oikeesti jonnekin kymppiriviin, jos meen sinne huomenna vaikka kahelta. Sit ei tarvitse murehtia, eikä vaivata ketään hakemaan mun kamoja pois, ja varmaan saan ihan hyvän keikkakokemuksen silti? Ennenkin on ollut hauskaa siellä kauempana.
Kun jotkuthan pääsee eturiviin, vaikka ne olisi vaan muutaman tunnin jonossa, mutta mä oon kai liian kiltti, en vaan voi tyrkkiä ihmisiä pois tieltä tai tunkea sinne väkisin.

No niin, nyt taidan olla järkevä ja päättää, että menen sinne huomenna kahen maissa. Sit on neljä tuntia aikaa ovien aukeamiseen, kyllä sen ajan jaksaa olla siellä.


Mutta hei positiivisempi asia: sinne kuitenkin on se kamerakielto, niin sit siellä kauempana saa varmasti kuvailla ihan rauhassa, kun ei ole järkkärit heti nenän edessä, kunhan nyt vaan saan sen kameran sinne sisään. Mutta enköhän mä saa.

Viimeksi, kun olin kattomassa Nightwishia jostain kuudennesta/seittemännestä rivistä, näin lopulta paremmin kun jostain kolmannesta (peruutin siis sillon siitä suosiolla taaksepäin), ja sillon olin siis kuitenkin tosi kauan jonossa. Sillonkin oli kivaa, vaikka vitutti, että jonotin turhaan. Nyt, jos jätän sen liian jonottamisen pois, varmaankin tulee vielä hauskempaa, kun meen vaan sillä asenteella, etten tarvitse mitään huippupaikkaa. Niin kun Saunassakin, sielläkään en jonottanut kun pari tuntia, ja oli tosi jees.


No niin, jee, pää selveni ja tiedän nyt taas, mitä teen, eikä edes ole niin paha mieli enää.