IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

...Perjantai 31.08.2007 20:07

Oh yeah, viikonloppuna pitäis kaikkien perusläksyjen lisäks lukea ruotsin kokeeseen, tehä kirjaesitelmä ja äikän aine. Sunnuntaina meen yhelle keikalle ja illalla serkku tulee ja viipyy sit joitakin päiviä.

...Maanantai 27.08.2007 02:04

Joo no, essee tuli kirjotettua, pituutta kuus ja puol sivua. Ja sain sen sinkunkin ostettua, on muuten mahtava, varsinkin ne demot oli positiivinen yllätys. Höm höm, jos nyt menis vielä tekemään ne ruotsin läksyt.

...Sunnuntai 26.08.2007 13:23

Voi itku, voi itku, voi itku. Mä en JAKSA koulua, en oo ikinä ennen ollu tässä vaiheessa vuotta näin väsynyt. Mistä ihmeestä mä revin aikaa biologian esseelle, herbaariolle ja sille ihmeen kirjaesitelmälle. Oon niin sekasin, että unohdin jopa käydä keskiviikkona ostamassa Nightwishin Amaranth-sinkun. Katastrofi. No, ei hätää, muut fanit on hoitanu homman ja se myi jo kultaa. Jos sitten yrittäis tänään mennä kaupungille hakemaan sen.

...Lauantai 18.08.2007 00:38

Jahas, koulu on sitten alotettu. Ei ees ollu niin kamalaa kun pelkäsin. Lukujärjestys on ihan kiva, 30 viikkotuntia eikä oo kun yks erityisen kammottava aine. Sit kun vielä alkaa syyskuussa normaalit treenit, niin hyvä on. =)

...Sunnuntai 12.08.2007 15:51

Wien <3
Rakastuin täysin, hakkas Pariisin ja Rooman ja kaikki muutkin mennen tullen. Ja ne kaupat!! Oli aika jees, että hotelli oli ihan yhen ison ostoskadun vieressä. =)
Viikko oli ihan liian lyhyt aika, olisin voinu olla kauemminkin. Esimerkiks Hofburg, Taidehistoriallinen museo, Schönbrunn, Albertina ja Luonnontieteellinen museo tuli katsastettua vain ulkoa, ja Hundertwasserhaus olis ollu kiva nähä lähempääkin kun joelta. Ja Praterissa olis ollu kiva käydä muuallakin kun Riesenradissa. Haluun pian takasin!!

...Lauantai 04.08.2007 00:30

Aah, huomenna lähtö Wieniin. On syytäkin saada jotain piristystä tähän loman loppuun, koulumasennus on jo alkanu saada otetta.

...Torstai 02.08.2007 02:15

Siis wou, voisin alottaa tän päiväkirjan pidon.

Ekat pallotreenit oli tänään, ei menny kovin hyvin. Odotin etukäteen tosi kovasti, mutta kun on näin kauan ollu koskematta palloon kertaakaan, niin eihän se heti voi sujua.
- Vanhemmat »