IRC-Galleria

...Keskiviikko 26.09.2007 19:28

JEE!!
Eilen, tai siis viime yönä, oli Nightwish jakamassa nimmareita City-Anttilassa. Puoltoista tuntia seisoin jonossa, mutta kannatti: sain nimmarit ja ilmasen julisteen. T-paitakin tuli (taas) ostettua. Nukkumaan tosin menin ennen kolmea, unta huikeat hieman alle kolme ja puoli tuntia. On se kiva, kun ei ollu univelkaa ennestäänkään. Terveystiedossa sain ihanasti kuulla, että jos on 2-3 tuntia univajetta per yö viiden vuorokauden ajalta, se vastaa yhen promillen humalaa. Mä oon siis jatkuvasti aika pahassa kännissä. =)
Tänään tuli postissa Dark Passion Play, t-paita, Amaranthin DVD-versio ja joku juliste. Äiti lupas hakea sen paketin kohta, en malta odottaa, en millään. Tosin huomenna on kemian koe, joten ei ehkä pitäis uhrata sitä 75 minuuttia levyn kuunteluun. Kattoo nyt.
Mutta on se ihanaa, että muutkin ymmärtää hyvän musiikin päälle: DPP myi jo platinaa, siis alle vuorokaudessa. MAHTAVAA!!

...Sunnuntai 23.09.2007 03:17

No jipii, en varmaan pääse protumiittiin. Arvatkaa kahesti, miltä nyt tuntuu.

...Sunnuntai 16.09.2007 22:48

Aaah, käytiin eilen kattomassa Lieksa!, ja oli muuten ihana.. Kaunis, mahtava, upea. Suosittelen kaikille. Ja ne leffa-arvostelijat, jotka on antanu sille jotain kaks ja kolme tähteä, suksikaa kuuseen. Paras leffa jonka oon pitkään, pitkään aikaan nähny.
While your lips are still red <3

Ja sain tässä tänään äikän aineen valmiiks, protusta kirjotin. Kaheksan sivua käsin, alkaa olla mun vakiomitta tämä kaks konseptia. Nyt on tyhjä olo, niin kun aina kun saa jonkun pidemmän kirjotushomman valmiiks.

Kohta pitäis lähteä Lintsille, siellä kun on Menneisyyden vangit esiintymässä ja sit on se ilotulituskin.

...Torstai 13.09.2007 02:04

Jipii, suolla oli kivaa..
Siis ihan oikeesti.
Ja sain iltapäivällä kerättyä lisää kasveja herbaarioon, kun kävin Keskuspuistossa.

...Perjantai 31.08.2007 20:07

Oh yeah, viikonloppuna pitäis kaikkien perusläksyjen lisäks lukea ruotsin kokeeseen, tehä kirjaesitelmä ja äikän aine. Sunnuntaina meen yhelle keikalle ja illalla serkku tulee ja viipyy sit joitakin päiviä.

...Maanantai 27.08.2007 02:04

Joo no, essee tuli kirjotettua, pituutta kuus ja puol sivua. Ja sain sen sinkunkin ostettua, on muuten mahtava, varsinkin ne demot oli positiivinen yllätys. Höm höm, jos nyt menis vielä tekemään ne ruotsin läksyt.

...Sunnuntai 26.08.2007 13:23

Voi itku, voi itku, voi itku. Mä en JAKSA koulua, en oo ikinä ennen ollu tässä vaiheessa vuotta näin väsynyt. Mistä ihmeestä mä revin aikaa biologian esseelle, herbaariolle ja sille ihmeen kirjaesitelmälle. Oon niin sekasin, että unohdin jopa käydä keskiviikkona ostamassa Nightwishin Amaranth-sinkun. Katastrofi. No, ei hätää, muut fanit on hoitanu homman ja se myi jo kultaa. Jos sitten yrittäis tänään mennä kaupungille hakemaan sen.

...Lauantai 18.08.2007 00:38

Jahas, koulu on sitten alotettu. Ei ees ollu niin kamalaa kun pelkäsin. Lukujärjestys on ihan kiva, 30 viikkotuntia eikä oo kun yks erityisen kammottava aine. Sit kun vielä alkaa syyskuussa normaalit treenit, niin hyvä on. =)

...Sunnuntai 12.08.2007 15:51

Wien <3
Rakastuin täysin, hakkas Pariisin ja Rooman ja kaikki muutkin mennen tullen. Ja ne kaupat!! Oli aika jees, että hotelli oli ihan yhen ison ostoskadun vieressä. =)
Viikko oli ihan liian lyhyt aika, olisin voinu olla kauemminkin. Esimerkiks Hofburg, Taidehistoriallinen museo, Schönbrunn, Albertina ja Luonnontieteellinen museo tuli katsastettua vain ulkoa, ja Hundertwasserhaus olis ollu kiva nähä lähempääkin kun joelta. Ja Praterissa olis ollu kiva käydä muuallakin kun Riesenradissa. Haluun pian takasin!!

...Lauantai 04.08.2007 00:30

Aah, huomenna lähtö Wieniin. On syytäkin saada jotain piristystä tähän loman loppuun, koulumasennus on jo alkanu saada otetta.