IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Perjantai 14.12.2007 02:58

Piitäisi mennä nukkumaan, mut mitä mä teen? Selaan My little ponyja ja päivtän Wishabi - listraa =P

Siinä missä kaikki ovat leikkineet barbeilla, olen minä aina tykännyt poneista. Kadun ikuisesti sitä että teini - iän kynnyksellä möin ponini pois. Nyt antaisin taiaavt ja maat jotta saisin ne takaisin.

Pari vuotta sitte aloin keräillä poneja. Lähinnä g1 poneja nostaligian takia ja g3 koska ne on niin nättejä. G2han oli niitä rumia laihoja poneja joita oli vain vähän aikaa myynnissä.

Sain luettua huomiseen tenttiin. Kyl uskon pitäväni tän saman keskitason.. sit pakerran paljon naistutkimuksen ryhmätyötä. Vaikka mulla onkin jokaiselle viikonlopun päivälle hommia.

Olen viime aikoina ollut paljon huolissani ystävistäni. Eilen kävin vakavan keskistelun erään kanssa stockkan delillä. Sääli ettei asiat korjaudu vain tahtomalla. Eräästä toisesta haluaisin tehdä rohkeamman. Eräästä näin viime yönä unta. Hän pyysi minulta apua siinä ja halusi muistella menneitä. Tekisi kovasti mieleni soittaa hänelle ja kertoa että välitän, mutten uskalla. Pelkään että etäännymme. Puhuimme lauantaina hänestä saunassa. Vaikuttaa samanlaiselta masennukselta jota on muutenkin ystäpiirissäni liikkellä.

Tuntuu että välillä päivät menisivät liian hitaasti. Maanantaina tuntui jo kahden aikaan, että olisi uni aika ja liikaa olisi saatu aikaiseksi. Tiistaina olo oli taas päivänvastainen ja kuduen aikaan tuntui että kello olisi vasta 10AM Vaikea pysyä messissä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.