IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

iisalmiLauantai 31.05.2008 15:18

Iisalmessa.. maha täynnä lanttukukkoa. Onneksi en syö sitä kovin montaa kertaa vuodessa. Tuo Prismasta ostettu oli jotenkin ekstra – hyvää..



En saanut siis sitä akateemisen paikkaa =( Menin eilen Iisalmen KELAlle itkemään, että haluan opintotuen koko kesäksi. Täällä on tosi kivoja virkailijoita. Turussa tiuskaisevat monesti, että katso netistä tai tee ite. Tämä oli mukava ja kertoi että saan toukokuunkin tuen takaisin, kun satuin tulemaan juuri perjantaina, enkä maanantaina, jolloin olisi ollut jo liian myöhäistä. Saan siis kunnon tukiaispotin. Tarvitsen lähettää vielä todistuksen irtisanoutumisesta ja todistuksen siitä että opiskelen kesän. Lähetin maileja uskontotieteeseen ja kansatieteeseen, että voisinko suorittaa esseinä kesällä kursseja. Naistutkimukseen ehdotin, että voisinko nostaa arvosanoja kirjoittamalla yhden ison esseen. Lisäksi kirjoitin kansatieteeseen, että kerään kesän aineistoa proseminaariin ja voin autella laitoksella muutenkin kesän, kunhan on opettavaista tekemistä. Kiva ko Virtanen vastasi heti, että OK jutellaan maanantaina kun nähdään. Siinä vasta mukava lehtori =)



Käytän siis kesän opiskeluun ja itseni hoitamiseen. Tarkoituksena on käydä ainakin 13.6 Kylien keikalla, juhannuksena RMJ:ssä ja seuraavana viikonloppuna Imatralla. Jospa ehtisin sinne Finnconiinkin heinäkuussa. Pitää vaan vastustaa auringon paistetta ja jaksaa kirjoittaa, tai sitten nukkua auringossa ja kirjoittaa öisin. Tosin on esseiden kirjoittaminen kivempaa kuin tenttiin luku ja proseminaarin aineiston etsiminen kivempaa kuin pakkopullat.



Eilen tapasin Lauran. Monet ovat huolissaan tulevaisuudesta ja ahdistuvat. Toisaalta, kun ajattelee että yksi ystävä on pysynyt 16 vuotta kaikesta huolimatta, niin se rauhoittaa. Ihan sama mitä pelottavaa tulevaisuus tuo tullessaan, minulla on loistavia ystäviä. Varsinkin, kun miettii kuinka paljon ahdistusta on ympärillä.. niin monet on ahdistuneita, mutta siihen reagoidaan eri tavalla.



Mitä minulla piällimmäisenä on mielessä on, ikävä omaa kissa – vauvaa Turussa. No nyt onneksi tiedän että sillä on kaikki hyvin, kun Teppo soitti käydessään siellä eilen. Oli antanut herkkuruokaa. Toinen vanha kissa-neiti on täällä. Yhtä takkukasaa ja edelleen lututtaa vilttiä.



Mutta joo.. nyt ei tule ihmeempiä mieleen. Menen tekee perunasalaattia iltaa varten ko kavereita tulee käymään, kunhan valmistujaisista joutaavat. Minä kirjoitan esseetä siihen asti..


Tuntuu että kirjoitan jossain vaiheessa bloggeriin identiteetistä.. luen mielenkiintoista kirjaa


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.