IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 22:34

Tuntuu vaan oudolta, ko on toinen vuosi yo:lla.

Olin kirjallisen viestinnän kurssin johdantoluennolla. KO. kurssi kuuluisi käydä 1.vuonna. Naureskelin pilteille, jotka kirjoitti kaiken mitä lehtori sanoi, kysyivät tarkoittaako opetuksesta vapaa viikko syyslomaa (ei, se on tenttiviikko) jne. Kun menin osakunnalle oli siellä iso kasa beaaneja. Tuli vanha olo kun civiksena rojahdin sohvalle kattoo leffaa muiden vanhojen partojen kanssa, kun "lapset" oli omassa nurkassaan.

On tosi outo tunne, kun opiskelu vihdoin jatkuu, mutta tavallaan saan myös uutta intoa. Syysilmat sopii mulle. Mulla on paljon enemmän energiaa =)

Äiti on käymäs ja teki lettui <3 Se tuli Unkarin matkalta tänne suoraan. Huomenna se lähtee lounaan jälkeen. Huomen on siis jalkalääkäri ja äiti tulee henkiseksi tueksi. Iltapäivällä on työhontulotarkastus. (BTW to viel gyne, eli aikas lääkäriviikko)

Eilen Jari kysyi onko minulla ollut liian ikävä häntä, kun hän oli Mynämäellä. Töistä päästessäni minulla oli ranteessa iso laastari. Tiskatessa pihviveitsi oli "kivasti" tökkäissyt.

Ai niin. Ennen kuin lopetan pika päivityksen niin vähän taas Erjasta ;) Kun Jari oli Mynikses, Jarin mummo oli käynyt ja katsonut sormusta. Kun mummo oli onnitellut, oli Erja taipunut: "Kai minunkin nyt täytyy onnitella".. Yli viikko sen jälkeen kun kuuli asiasta! *hoah* Jotkut ihmiset on sellaisia, että niitä ei jaksaisi edes sietää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.