IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 00:45

Itkettää. Olin vanhempien ja jarin kans syämä's Benellikses. Kävin yläkerras (siis amarillos) vessas ja samalla näyttämäs paikkoi isille, kun ravintolapäällikko pysäytti mut. Se sano, et minusta on tullu negatiivista palautetta, et mä oon epäammattimainen ja että pitää miettiä mulle uusi työtehtäviä. Sanoin, että olen tehnyt parhaani ja etten ymmärrä mitä palaute voisi koskea. Tilitys on täsmännyt, tunne tuotteet, olen jutellu asiakkaille, korvannut jos on tullut ongelmia...olen noudattunut työapikan sääntöjä enkä ole puhunut paskaa muista, toisin kuin monet muut!Scrollasin päässäni kaikkia tilanteita, joissa olen ollut töissä, enkä keksinyt mitään mitä olisin tehnyt väärin, ilman että olisin tehnyt sen parhaani mukaan tai pyytänyt anteeksi.

Mulla on tosi paska olo. Luulisi että tarjoilijan työ on helppoa, mutten osaa edes sitä. Juuri kun ajattelin, että minulla on asiat tosi hyvin. Mut joo.. kai menen sänkyyn itkemään ja asia selviää huomenna.

Niin.. metsästin useamman tunnin miekkavalasta Janinan läksiäislahjaa varten mutten löytänyt. Toivottavasti alternatiivi kelpaa-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.