IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Tiistai 14.10.2008 01:50

Ihmiset on toivonu kommenttia kihlajaisista, joten yritän muistella jotain: olin sanonu kaikille, et ei tarvita lahjoja, joten saimmekin viiniä ja viskiä <3 Jensiltä tuli myös ravintolalahjakortteja <3 <3 kiitos kiitos. Janina antoi hienot skumppalasit. Ihmisiä tuli ihan kivasti myös ihan yllättäviäkin. Suurin ongelma oli se, että minulle tuli yllätystyövuoro, joka venähti joten tulin itse tunnin myöhässä. Vanhempani olivat olleet auttamassa Jaria kakun koristelussa yms. Kun tulin hikisenä hirmu vauhtia töistä, oli täällä aika vaisu tunnelma XD Joku tomppeli oli avannu tv:n ja suurin osa tuijotti sitä suu auki: salkkarit, maajussi, tuntemattomat.. mä oon sen tyylin emäntä, että jos vieraat eivät osaa pitää hauskaa niin so what. Mulla oli omat hauskat taas keittiön pöydän äärel. Kiitoksia kaikille jotka oli paikalla ja jotka muisti meitä. Mua ärsyttää, kun taas tuli tää normi: "olisi kiva nähdä suakin useemmin mutku ei ole aikaa.."

Mulla oli viime viikon ainoa työvuoro la. Ärsytti ko olisin halunnu mennä iisalmeen, mutta muutaman työtunnin takia piti jäädä turkuun. Mutta: viisi minuuttia virallista työaikaa kulunut ja sattui tapaturma: astiapakkia täyttäessäni tuoppi lipesi kädestäni, tippui ja sirpale kimposi kämmeneeni. Verta pulppusi. Menin valkeana pitämään kättä veden alla. Toinen tarjoilija laittoi paperia ja jäitä ja menin istuu yökerhon puolelle (kiinni oli siis viel silloin). Koko Forum ravintoloiden päällikkö tuli paikkaamaan minua ja sanoi, että jos se viel vuotaa jonkin ajan kuluttua niin pitää lähteä päivystykseen. haava oli siis sillee et kun liikuttaa vasemman käden peukaloa, niin se aukesi uudelleen. yritin tehdä töitä, mutta laastari oli pian veressä. Menin itkee Benelliksen päällikölle, se tilkitsi minut uudelleen ja käski päivystykseen. Olin siis viisi minuuttia koko viikolla töissä ja sitten pois!

Soitin Sarille ja Sari tuli seurakseni päivystykseen. Nauroin hysteerisesti ilmoittautuessani. Se vaan oli tää ko teloin itteni.. olin vain viisi minuuttia koko viikolla töissä heh heh. Piti täyttää ihan hirveä vakuutuslappu nivaska. Miessairaanhoitaja tilkitsi minut. Nauroi haavan kokoa kun avasi siteet.
"Mutku se aukee ko liikutan peukaloo.. mä olen hygieniariski.."
"Heh heh.. niin oletkin.."

Ostettiin Sarin kaa Ben's&Jerry's jäätelöä ja katsottiin Uusi IHminen leffa. Quite shocking indeed. Kannattaa katsoa, jos luulee ruotsin 1900 - luvun historian olleen ok. Oli kiva vain hengailla pitkästä aikaa.

Takaisin tullessa palautin leffan ja yritin etsiä useammasta makuunista rautamiestä, mut kaikki oli menossa. Vuokrasin sit Raja1918 ja Mustan Jään, jotka katsoin Jarin kanssa. Olivat molemmat hyviä <3 KUn tulin kotiin Jari oli tehnyt omenapaistosta ja se oli tosi hyvää <3 <3 <3

Tänään oli syksyn ensimmäinen tentti. Ihanan helpottunut olo jälkeenpäin. Humanisti olo ko pystyin säveltää konseptin verran asiaa aiheesta Pahuus ja Pyhä. :P

Ärsyttää ko mulla on joku ihmeen vauvakuume. Valitin äsken just sitä Jarille =< Aiemmin ei sitoutuminen eikä mukulat kiinnostaneet. Nyt yhtäkkiä innostuin luennolla hääryijystä ja teltasta. Sit on tää hirvee mietintä, et "sitku meillä on meidän Lumi Vivian/Elias Olavi tms.".. Jari vaan nauraa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.