IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Maanantai 23.03.2009 16:42


Ei voi jaksaa ei voi muistaa päivittää. Kirjoitampa mitä mitä muistan olen todella pahoillani ko en ole/jaksanut/muistanut/viitsitnyt/ehtinyt enempiä kirjoittaa. Kuten normaalia mulla on ylipitkä To do-lista ja kevätaurinko vituttaa ja väsyttää.

Vaihto-asiat on hoidossa. Tai ainakin siltä osin että odottelen koti- ja vastaaottavan yo:n vastauksia. 15.toukokuuta pitää käydä tekemässä TOEFL koe Helsingissä. Toivottavasti se menee hyvin. Viikon päästä oppiaineessa on miniseminaari niille, jotka ovat kandin tehneet ja suunnitellaan gradun tutkimussuunnitelmia. Tuskin vielä maisteriseminaariin syksyllä menen, mutta tutkimussuunnitelma on hyvä saada kondikseen, jos aion inistä apurahaa gradu aineiston Bangkokista hakemiseen. Olen budjettia laskeskellut ja palkkojen ja yliopiston ja KELA:n tukien jälkeen laskujeni mukana pari tonnia puuttuu. Tuskimpa vanhemmat ihan niin paljoa antaa, joten etsin lisää apurahatahoja joista inistä lisää.

Enkä ala selittää minun gradu-aiheestani, sillä olen huomannut etten osa lopettaa. Todettakoon kuitenkin, että olen yhä kiinnostuneempi aiheesta ja voisin kuvitella tutkivani Thai-kulttuuria ja ja transnationaalia identiteettiä vielä kymmenen vuoden kuluttuakin ja kirjoittavani siitä kirjoja <3

Oltiin JM:n kanssa puolitoista viikkoa flunssakuumeessa. Moniltakin osin oli tuskaa siinä vaiheessa, kun kaksi kipeäta ihmistä väittelee kumpi menee kauppaan ja tyhjentämään kissanhiekan. Yksi kuumepäivä oli sitten sellainen, että piti mennä kampukselle hoitamaan asioita. Sekös oli tuskaa. Minusta otettiin kuva Vihreän Listan ehdokaslistaa varten pahimman kuumeen aikana. Jollei naama olisi niin punainen niin sanoisin että kuva on hieno
http://www.tovi.fi/vihrealista/ehdokkaat.html

Viime viikonloppuna oli SHO:n vuosijuhla. Pitkän empimisen jälkeen JM tuli mun aveciksi. Eipä se juhlista nauttinut, mutta olen ylpeä siitä että se uskalsi sinne eikä ahdistunut. Tykkään käydä SHO:n vuosijuhlissa, koska heillä on enemmän juhlallisuuksia kuin meillä SKO:lla. Virallisen osuuden jälkeen oli tanssit S-Osiksella, mutta tanssimisen sijaan istuin JM:n seurana. JM ei halunnut nolata itseään tanssilattialla, mutta joutuipa nolaamaan kun SHO:n uudet miesjäsenet laitettiin kilpailemaan Mr.SHO – tittelistä. JM kertoi vertasi naista ja hiukkaskiihdytintä ja voitti. Ensi vuonna hän siis joutuu taas vuosijuhlaan lukemaan runon naiselle.
http://www.facebook.com/album.php?aid=71361&id=748709890

Viime viikolla kävin sitsi-exculla Jyväskylässä. Teemana oli kasino ja rangasitukset jaettiin onnenpyörää pyöräyttämällä. Lainasin Sarilta 20-luvun bileisiin valmistetun asun, mutta jätin peruukin pois. Polkkatukka ei tod. Sovi minulle. Sitseillä ei ollut kolmen ruokalajin menua, kuten aiemmilla sitseillä, vaan burritot haettiin noutopöydästä. Rangaistuksia sanottiin punishmenteiksi ja seremoniamestaria ja laulunjohtajaa toatmastereiksi. På bordet kutsua käytettiin ihan hirvesästi. En ollut itse asiassa sitä kuullut ennen NEFA:n prinssessasitseja, joilla oli mukana Åbo Academilaisia. Sitsit oli hauskat ja sieltä käveltiin irkkupubiin, joissa Nini ja Ansku opettivat miten miehet saadaan tarjoamaan juomia. Aamulla oli heikko olo, jota lääkittiin RAXissa. Pitäisi vielä keksiä sitsit täältä, jonne Nini voisi tulla vastavierailulle. Jospa taas ennen vappua olisi ne Trans-sitsit :P
http://www.facebook.com/album.php?aid=70759&id=748709890

Kokonaisuudessaan voisin todeta, että edellisen merknnän jälkeen sitsejä ynnä muuta menoa on ollut minun mittakaavassani PALJON! Onneksi seuraavat juhlat on vasta 18.4 eli omat vuosijuhlat.

Jaa-has edellisessä merkinnässä olen näköjään olen hehkuttanut lääkeannostuksen laskemista. Todettakoon, että se nostettiin takaisin 15mg:aan =( Että sillee. Minut siirrettiin kaupungin hoidosta YTHS:lle, koska kaupungilta ei yksinkertaisesti saa aikoja. YTHS:llä oli kiva täti jonka kanssa juttelin. Mut nyt on taas parempi olo..
JM sano söpösti ko oltiin molemmat kipeenä. Maattin sängyssä niin kipeenä ettei jaksettu liikkua ja hengityskin korisi. Se piti mua käestä ja sanoi: ”Tälläistä on sitten vanhana..” =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.