IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Perjantai 08.06.2007 04:03

koska haluan selittää jotain niin yritän liittää osan terapeutille lähetätmästä mailistani jos se jotain selvent'äisi kun en jaksa ajatella


eli olin linkussa matkalla töistä kotiin. Olin unohtanut ottaa lääkkeen tänään joten olo oli kyyninen ja "millään ei ole mitään väliä". päivä oli mennyt sitli ok kun olin keskittynyt työntekoon. soitin sarille jotten menettäisi itsekontrolliani linkussa. jossain vaiheessa ihmettelin miksei elina vastaa soittoihini tai tiesdusteluihini mitä kuuluu. sari kertoi (vahingossa) ettei elina halua olla enää missään tekemisissä minun kanssani. Suljin puhelimesn koska aloin hyperventiloida ja itkeä hysteerisienä. (eikäö kukaan linkussa tietenkään kiinnitä mitään huomitoa) Mieleen tuli kun robert teki saman tempun pari kuukautta sitten. sain kuulla et toinen ei halua olla enää missään tekemisissä kanssani eikä suostu kertomaan miksi on suuttunut. uyritän parhaani kaikessa mihin ryhdyn, olla hyvä kaikilel ja silti kaikki suuttuu ja vihaa minua. vaike atyytyä ajattelu malliin että ko. henkilö on ääliö koska halua kumminkin olla hänen ystäväns'ä ja välitän hänestä.

tainan suhteen tilanne. Mitään ei kuulunut kirjeen jälkeen. näin sit vähän aikaa sitten hänet kaupassa ja minulle sanoin kuvaimattoman hyvä olo kun hänen kanssaan oli ruma poika joka tod.näk oli h'änen poikaystävänsä. teppo kerto tänään että taina oli sanonut kirjoittavansa vastauksen kirjeeseeni.

palaan taas edelliseen. eli paniikissa aloin kerrata ihnmisiä joiden ajattelen vihaavansa minua aapo, tuomas, taina... kun pääsen pussista kaaduin vain pysäkin penkille tärisemään. sain teksitviestillä yhteyttä juusoon, joka tuli minua vastaan. oli vaikeuksia estää itseäni käveleemästä auto tielle tai sillalta. Koko matkan itkin. Sain sanottua vain "kotiin" ja "miksi kaikki vihaa nminua?" "haluan vain hyvää".

suihku, tepon vierssä kölliminen ja suklaa auttoi.

Vapaapävität ei mulle ole mitään auttanut. Poden huonoa omaatuntoa etten opiskele tapreeksi enkä lue oikeanlaisia kirjoja. hupomasin vapaalta töihin palatessa olevani väsyneempi kuin vapaidne alkaessa. ja jos antaa itselleen lyvan levät tuntee siitä kumminkin huonoa omaatuntoa.

Mari Kuosmanen: Turun Vapaakirkko ja nykyajan ongelmat
Tutkielmassa seurataan tiiviisti Turun Vapaakirkkoon kuuluvien informanttien ajatuksia ja yhteisön omia verkkosivustoja. Yhteisön "historian" esittelyssä olisi ollut perusteltua käyttää muita, tieteellisesti varteenotettavia historiikkeja. Teksti on kokonaisuudessaan informanttein äänitorvena toimimista, eikä etäännyttävää tutkimuksellista tai analyyttista otetta ole nähtävissä.
Haastattelu- ja havainnointiaineiston keruun kuvaukseen ja aineiston käsittelytapaan pitäisi niin ikään kiinnittää huomiota

tulee mieleen tosta mun arviosta et en vittu osaa sit mitään. ok osaan ehkä tehdä informatiivisia tutkielmia mutten osaa analysoida. tähän liittyy tietenkin henk.koht epäuskoni positivismia ja logiikkaa kohtaan.

parempi kömpiä peiton alle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.