IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

Engl tunti =hotellitunti -> hotellinxMaanantai 03.04.2006 13:29

Aika hajoittavaa, kun on henkisesti valmistautunut englannintuntiin ja sitten luvassa onkin Hotellinx -harjoittelua. No, ei siinä mitään, koska opin ohjelmat helposti ja nopeasti. En vaan tykkää, kun suunnitelmat muuttuu. Ainakin voin yrittää ehtiä kirjoittaa kolumnia tässä samalla.

Olin viikonloppuna töissämolempina öinä. Pe -la tuli eka kerta ko olin yksin pömpelissä. Kyse oli tosin puolesta tunnista, lattiat ja kaikki oli jo siivottu, mutta silti! Oli tosi jännää. Tein salaatteja. Hyvää harjoittelua perjantaita varten, sillä silloin olen koko vuoron yksin. Hui! Ainakin saan hampurilaisia paistaa. Eikä siihen aikaan asiakkaat ole varmaan yhtä malttamattomia.

Olin myös aika hullu. En nimittäin mennyt heti vuoron jälkeen nukkumaan. Ajattelin, että koska to myöhästyin vartijoista voin mennä la aamulla. Tietenkin muistelin että eka ryhmä alkaa klo.9. Seisoin sit siel ovella ja tavasin lappua: klo.10.30... argh. No, kyllä huono päivä jatkui ihan yövuoron loppuun asti. Loppujen lopuksi menin la nukkumaan klo.12päivällä, mutta toisen vuoron jälkeen kiltisti heti.

Sain sentään tehyä kaikki runojutut ja viestinnän esitelmän. Loppu viikonlopun olin niin väsy että jaksoin vaivoin lukea pääsykoekirjojen tiivistelmiä.

Tänään. Yritän saada aikaiseksi sitä tutkielmaa ja opiskella. Yritän jaksaa mennä salille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.