IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Maanantai 31.03.2008 01:10

Liian väsy oikeaan päivitykseen mutt:

Puhelin hävitti melkein kaikki puhelinnumerot eli jos haluat että minulla olisi sun numerosi, niin anna se mulle. Vaik lähetä.

eilis illan merkintäLauantai 22.03.2008 15:40

Kirjoittelen nyt junassa valmiiksi merkintääni, koska tiedän, ettei Käpälämäen sonera pitkään anna olla netissä. Mun kone taas on hiukka friikki, ko se ei antanut aukaista tuol pikajunas, ko ei saanut kytkettyä virtaa mihinkään. Nyt tungin sit itteni allergiahyttiin ja piuhan seinään (Sini paheksuu, mut tää on illan viimeinen juna ja tää kumminkin siivotaan tän jälkeen).

Iisalmeen siis menossa. Mulla tosin viime yönä iski hirveen ahdistu. Edellisen kerran kun kävin Iisalmes, olin lähtenyt melkein ex tempore, koska halusin ja kaipasin sinne. Nyt lähdin, koska oletuksen omaisesti pääsiäisenä kuuluisi mennä porukoitten luo. Alkoi ahdistaa Olli – veljen pelleily. Siitä melkein nelikymppisestä tulee ranskankielinen sana myöhään mieleen. Näin nätisti sanottuna. Eikä se usko, jos sanon vaik et älä veistä vitsi minusta tai mun kavereista. Sitten uskon että saan jonkin moista valitusta osakseni vanhemmiltani. Isällä on aina sama mantra, jos hän puhuu mulle älä tuhlaa, opiskele, älä humputtele.

Mua ahdistaa Tepon muutto. Tai siis vaikea ko ei tiedä mitä mieltä olisi siitä. Periaatteessa olen todella onnellinen, kun saan asua omassa rauhassa, tiedän mihin laitan tavarani, voin syyttää vain itseäni jos on sotkuista ja mikä parasta: saan kutsua vieraita. Olen suunnitellut et sit ku Teppo on muuttanut ja on pidetty kunnon siivous, niin käyn kunnolla tavarat läpi ja heitän tarpeettoman pois ja hiukan sisustan uudelleen.

Ja toisaalta: en osaa nukkua yksin. Tai siis jollei asunnossa ole muita. Teppo sanoi et aloittaa nyt jo pääsiäisen aikaan pakkaamisen. En haluaisi nähdä niitä laatikoita. Haluaisin, että kun joku aamu herää, niin hänen kamansa vain olisivat kadonneet ja siirtyneet itäpuolen kämppään. En halua nähdä sitä prosessia. Suurimmaksi osaksi näen sen ensi viikon viikonloppuna, mutta onneksi perjantai-illan olen töissä. Pitää vaik mennä jonnekin opiskelee tai jotain ko en halua nähdä muuttoa.

En haluaisi kuulla enää yhtään ihmisten kommentteja koko asiasta. Mitä se niille kuuluu? Kysyvät kuinka pitkään se kestää. En tiedä. Eroatteko? Ei. Kuten terapeuttini sanoi lohduttavasti: president-timme ei olisi varmaan Arajärven kanssa muuttanut yhteen ja mennyt naimisiin, jollei olisi tullut presidentiksi. Monet ihmiset kyselevät hänen mukaansa tungettelevia kysymyksiä, koska tuntevat maailmansa olevan kaaoksessa kun joku tekee outoja ilman selitystä. Mielenkiintoista, että saman selityksen voi lukea mm. Veikko Anttosen Pyhä – termin selityksestä. Siis, että maailma on kaaok-sessa, jos pyhä jotenkin järkkyy. Ilmeisesti parisuhde on monelle pyhä.

Minun number one henkilö koko maailmassa olen minä itse. Haluan tietää kuka olen ja oppia elä-mään yksin ennen mitään sitoutumista. Ja haluan elää kuten haluan, välittämättä muiden kyseen-alaistamisesta. Jotenkin on vaan niin vaikea sanoa. Anteeksi, mutta ei kuulu sinulle.

Heh. Mun Kiinan – veli soitti. Selitti lähinnä sitä ettei heillä todennäköisesti ole joululomaa, kun asuvat näennäisen kommunistisessa maassa. ”Tosin me eletään täällä kuin porsaat” Meinasin sanoa, että sikojahan te olette kiinalaisessa horoskooppimerkissä. Sanoin, että tulen kyllä käymään kun olen niin innoissani, vaikka kotiorjuudella kustannan olemisen. ”Meillä käy kyl palvelija siivoamas, mut meillä olis tuo vierashuone..” Ravintola, jossa veli oli käynyt, oli tehnyt ilmiselvän virheen. Aasialaisethan eivät paljoa kestä alkoholia. Niinpä ravintoloilla on varaa pitää all you can drink – tarjouksia. Suomalainen iso mies otti sellaisen (en tiedä oliko vaimokin mukana, mutta hento indo-nesialainen vaimo juo kyllä Tero – veljenkin pöydän alle). Selitti pitkää listaa mulle mitä oli juonut. Aika monta long island ice teata =D

Eilen olisi ollut peli – ilta Villen ja Emman luona. En kuitenkaan ehtinyt Eeron ja Jaanan kyytiin, enkä uskaltanut lähteä pimeällä linkkuun tai pyöräilee. Jäin kotiin nukkumaan. Kun heräsin, katsoin mailin ja hups kello olikin kahtakymmentä vaille yhdeksään. Tajusin, että edellisenä päivänä osta-mani digi – boksi oli vieläkin asentamatta ja Nip/Tuck alkaisi yhdeksältä. Eikun johtojen kimppuun. Sain kuin sainkin ihan itse sen toimimaan. Olen todella ylpeä itsestäni, kun sain sen ihan itse asen-nettua. Samalla opin, että mitä johtoja veivaamalla saan stereot, gamecuben tai dvd – soittimen toi-mimaan. Siihen pitäis hankkia jokin systeemi.

Juuri sen digiboksin dagenefterin takia myöhästyin aamujunasta. Siis telkkari! Pakkohan sitä oli tuijottaa. Sit aamulla ko herättiin MTV:ltä tuli Top 100 songs of the 90’s. Katsottiin 35:seen asti ennen kuin Teppo lähti viemään mua junalle. Lopun laitoin tallennukseen. Pakkohan se Top1 on tietää;)

Well Here I am. Iisalmi suunnitelmia ei oikein paljoa ole. Ilmeisesti menen huomenna Lauran kans-sa uimaan. Sunnuntaina olisi tarkoitus nähdä Jensiä. Tiistaina on kansallispuvun sovitusta. Sen li-säksi yritän lukea Ilmar Talven Suomalaista kansan kulttuuria ja Europas Folke sekä Uralilaisia kansoja tenttiin. Sekä tietysti on ihana essee kirjoitettavana ja seminaariemännän kirjoitusjuttuja. Mä niin rakastan esseen kirjoittamista. Se on jo ylipaisunut essee ja ihan liika ylimääräistä kirjalli-suuttakin siinä on. Thou mun pitää harjoitella tollaista kirjoittamista mun akateemista uraa varten.

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 20:12


Loppujen lopuksi meni loistavasti vuosijuhla. Muutaman tunnin nukuinkin ennen aamusaunaa.

Tänään oli terapiaa. Huonosti osasin keskittyä harjoituksiin joten lähinnä olin selässä ja juttelin. Mielenkiintoista kuinka paljon aiemmin olen kokenut terapian ja muut juttelujutut joita aiemmin on ollut ikäviksi velvolliksuuksiksi, kun nyt jopa nautin siitä.
En muista olenko aiemmin laittanut linkkiä sinne joten tässä olisi. Fannin kuvakin löytyy.
http://www.mielitie.fi/

Kesällä on luvassa Ruotsin matka, joka on Tepon suunnittelema. Siitä en osaa paljoa kertoa.

Sen sijaan päätin varata matkat Shanghaihin jouluksi, ettei unohdu. Uusi vuosi olisi tarjoitus sitten olla Hong Kongissa. Mikä muu ei ole ongelmma, kuin että saako Teppo lomaa. Perseestä jos on tuomittu loppuikänsä olemaan aina Suomessa jouluisin. Mielelläni matkustan aasiaan päästessäni.

Oli enemmän kirjoitettavaa mutta ajatus karkasi

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.03.2008 06:56


Istun viiden aikaan aamulla skon:n toimistolla. Jotenkin nyt juuri löytyi hyvä aika päivittää. On siis sho:n vuosijuhline jatkot edelleen alhaalla menos. Kävin heittää yökkärit ja aattelin chillailla aamusaunaan asti :P

Tarkoitus oli kommentoida edellistä postiani. Siihen liittyy sekin, että ihmiset eivät ole ehkä ymmärtäneet mikä funktio blogilla minulle on. Blogi kuvastaa minun sen hetkisiä subjektiivisia tunteitani, jotka ovat monen asian kautta tulkittavia.

Toinen mitä olen miettinyt viime aikoina, on yhteydenpito ystävien välillä. Itse en jaksa koko ajan ilmoitella itsestäni. Mieluiten haluaisin rajoittaa yhteydenpidon siihen livenä näkemiseen. Se vähentää draamaa, väärin käsitystä yms. Jos pitäisin ystäviäni kaikista asioistani selvillä ja huomioon otetaan nyt se kuinka monia pidän ystäviäni, niin viettäisin suurimman osan ajastani yhteydenpito välineiden äärellä, enkä ehtisi elää elämääni.Basically jos haluan puhua tän hetken tilanteesta jollekkin, niin puhun turun ystäville. Kauemmat ystävät eivät tarvitse koko ajan mun tilanteesta päivitystä. Luotan siihen, että vaikka ihmiset muuttuvat ja tilanteita ei ehdi päivittää, niin basic ystävyys ja side pysyy samana, ja juttu jatkuu samoin kuin ennenkin taas nähtäessä.

Niin, sain vihdoin työpaikan =) Huhtikuun olen tuntipalkal, mut siitä alkaen kuukausipalkka (plus lisät jos menee yli 90h/3vko). Eikä tarvii matkustella kuten viime vuonna. Tälläinen paikka
http://www.jusuli.fi/ajankohtaista.html

Juups. menen nyt hengailleen. =)

ItsetutkiskeluaLauantai 23.02.2008 01:28

Itsetutkiskelua

Minua pelottavat uudet ihmiset ja tilanteet, joissa kuuluisi käyttäytyä tietyllä tavalla. Varsinkin, jos tilanteessa oletetaan minulta tietynlaista käyttäytymistä tai minua kohtaan asetetaan ennakko-oletuksia, on tilanne entistä pelottavampi. Toisinaan olen vältellyt tilanteilta, jotka olisivat voineet osoittautua mukaviksi kokemuksiksi, juuri tämän pelon takia.

Kiire, epäonnistuminen ja muiden odotusten pettäminen on pelottavaa. Kiireessä panikoin helpommin. Monesti jos on kiire, jokin päämäärä, joka tulisi suorittaa ja ihmisjoukko ympärillä, on paniikki yhä pahempi. Paniikin tullessa, tuntuu etten pystyisi hengittämään, kaulaa kuristaa ja tulee halu paeta. Ensimmäinen ajatus on kuolema ja sitten toive siitä, että saisi nukkua ja että herätessä ei olisi enää siinä tilanteessa.

Olen kyllästynyt, että samat asiat liitetään minuun kuvauksessani negatiivisella kalskahduksella: söpö, häslääjä, kömpelö, äänekäs, päällekäyvä, malttamaton. Haluan rauhoittua ja haluan, että ihmiset liittäisivät kuvauksiini mieluummin: tyylikäs, fiksu ja persoonallinen. Välillä tuntuu, etten voi rentoutua muiden seurassa, kun odotan torjuntaa.

Usein kamppailen sen välillä, kumpi on tärkeämpää; rehellisyys vai hienotunteisuus. Toisaalta haluan mieluummin kuulla muiden mielipiteet itsestäni, jotta voin parantaa tapojani, vaikka mielipiteet aluksi sattuisivatkin. Odotan muilta samaa.

Tunnen itseni monesti yksinäiseksi ja väärinymmärretyksi. Joskus, kun jollain on samoja ajatuksia, oikein hämmennyn. Vaikka minulla on paljon kavereita, tuntuu, ettei minulla olisi yhtään sydänystävää, jolle voisin selittää mitä tahansa, ilman että saisin paheksuntaa tai epäilyjä osakseni. Minulla on paljon potentiaalisia ystäviä, muttei minulla ole energiaa rakentaa syvempää ystävyyttä. Jostain syystä, kun olen yksinäinen, vetäydyn vielä enemmän yksinäisyyteen ja kartan kosketusta.

Suutun harvoin. Patoan pitkään pettymystä sisääni. Saatan yrittää ilmaista sitä aiemminkin, mutta minusta tuntuu, ettei sitä otettaisi aina tosissaan. Kun asuin vielä kotona, suutuin useammin. Kiukuttelen vieläkin helpommin vanhemmilleni, mutta jos minut suututtaa joku muu saatan käydä väkivaltaiseksi. Häpeän sitä, että olen käyttänyt voimaa rakkaimpiini.

Nykyään itkun laukaisee helpommin TV – sarja, elokuva, kirja tai sympatiat jota kuta toista kohtaan. Omia surujani surkuttelen ilman kyyneliä.

Kun joku toinen suuttuu minulle, pysyn rauhallisena ja yritän selvittää asiaa rauhallisesti puhuen. Yleensä käsken, ettei saa lähteä ennen kuin on halattu.

Saatan kiistaa pahan mieleni itseltäni tai muilta. Huomaan sen kuitenkin, kun en esimerkiksi jaksa kuntosalilla yhtä paljon kuin normaalisti tai olen muuten väsynyt enkä jaksa keskittyä. Muiden sanomisia tulkitsee silloin liian helposti omaksi pahakseen, vaikka kyseessä voi olla niiden omat ongelmat.

Tunnen oloni turvatuksi, kun herätessäni näen ensimmäisenä kirjahyllyni. Olen rakentanut niistä suojamuurin muuta maailmaa vastaan. Minulla on oltava aina jokin kirja mukana, jonka maailmaan voisin paeta. Unelma – ammattini olisi kirjakauppias ja kesätyötä tekisin mieluiten kirjastossa. Monesti jos meinaan saada kohtausta tai oloni on huono, enkä pääse kotiin tms., pakenen kirjakauppaan tai kirjastoon. Kirjojen selailu rauhoittaa.
Kotona ei voi työskennellä, ennen kuin siellä on siistiä. Olen väsynyt pelkästään siivoamisen ajattelemisesta. Siksi tykkään työskennellä muualla, viettää aikaa makuuhuoneessani, jossa on kirjahyllyni tai rentoutua sotkuisessa olohuoneessa. Missä tahansa muualla on helppoa siivota, paitsi kotona.

Minulla on oltava aina TS, toimintasuunnitelma, päivän ajaksi. Minun on tiedettävä mitä puen, mitä pakkaan laukkuun ja mitä teen seuraavaksi. Pukeutumisen ja laukun sisällön on varauduttava kaikkeen ja erilaisiin muutoksiin. Jollen ole varautunut tai jollen tiedä mitä aamulla pakkaisin tai pukisin, ahdistun. Tämän takia kannan usein mukanani paljon turhaa tavaraa. Tavaroiden pois heittäminen on myös vaikeaa.

Minun on tosi vaikea ”vain olla”. Joka päivä on saavutettava jotain. On saatava siivottua, opiskeltua ja urheiltua. Ihmisiä pitää muistaa. Jos on työpäivä niin, sillä saa jonkin verran anteeksi. Kipeänä olen ahdistunut, kun en voi liikkua enkä lukea tai työskennellä koneella. Yritin rentoutua rentoutuslevyjen avulla, mutta se tuntui suorittamiselta.

Minua ahdistaa todella paljon kellon tikitys. On jo lapsesta asti ahdistunut. Varsinkin, kun tikitys kuuluu silloin, kun on paikallaan eikä ole saamassa mitään aikaiseksi.

Yksin nukkuminen pelottaa. Se auttaa jo, jos kuulen toisen äänet toisesta huoneesta. Kun olen yksin kotona, pidän usein radiota päällä. Pidän YleX:stä, koska juontajat puhuvat paljon ja antavat itseään mukaan. En kuitenkaan soittele ihmisille, sillä pelkään häiritseväni heitä.[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 03:23


Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA..

TALVESSA
- Se ettei Turussa ole sellaista kunnollista vaan vuorotellen loskaa ja jäätä

KEVÄÄSSÄ
- Silmään paistaa aurinko, ihmiset on onnellisa ja koiranpaskat tulee lumen alta

KESÄSSÄ
- Huomaa yleensä syksyllä etytä kesä meni töitä tehdessä

SYKSYSSÄ
- lähinnä se että alkaa panettaa enemmän

KOULUSSA
- et ahnehdin liikaa tekemistä ja et uskontoteide on nykyään vaikeeta

CD-LEVYISSÄ
- se ettei mulla ole ikinä varaa ostaa niitä.

LEMMIKISSÄSI
- syö minua. ei lenkkeile mun kaa

POLKUPYÖRISSÄ
- ei ole nastarenkaita =(

HAMEISSA
- no tota.. se etten osaa aina käyttäytyä niinku hame pääl pitäs. esim ei kuperkeikkoja kiesman nurmikolla minihameessa ! ja yleensä istun haarat levällään tm.

HOUSUISSA
- ne on huonomman näkösii kuin hameet ja silti niitä on pakko pitkää

KORKOKENGISSÄ
- ne ei ole käytännöllisiä

TENNAREISSA
- ne ei ole yhtä kivoi kuin korkkarit

MAIHAREISSA
- sain niistä lontoossa rakkoja

VANHUKSISSA
- jos puhutaan mun anhemmista niin ne on liian konservatiivisia ja arvostelee X(

PIKKULAPSISSA
- parkuminen ja huomion hakeminen. ihan niinkuin mäkin

SAIRAALOISSA
- haisee

LAPSUUDESSASI
- vanhempien riitely. kiusaaminen isän alkoholismi

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
- se et saan aina ihme kriisin

RADIOSSA
- samat biisit soi koko ajan.

TELEVISIOSSA
- se et sieltä ei tule mitä haluan

HUONEESSASI
- tää sotku!

Vituttaako sinua usein?
- sillo ku vituttaa ni vituttaa. emmä nyt osaa sanoo kuin usein.

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
- kyl.

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
- kyllä.


(kirjoitettu 17pv.)Maanantai 28.01.2008 03:15

Istuskelen SKO:n toimistolla. Nautiskelin useamman tunnin tarjoilemisesta. Sain olla vastuussa kaverin ja hänen veljensä 70 - vuotisjuhlien tarjoiluista. Ja siitä sai vielä rahaakin =) Nyt juoskentelen olutta ja irccaan. Oli tarkoitus mennä alas juhlii mut se saa jäädä kun ilman peiliä meikatessa iskin silmään ripsarin.

Olin siis viikko sitten Englannissa Spaissareitra kattomas. Nukuttiin kivas pikkases hostellis. Maksoi 17€ yö. Eka yönä ne oli möhliny ja "jouduttiin" nukkumaan makkuusalin sijasta omassa huoneessa. Loistavaan diilin kuului myös aamiainen eli paahtoleipää nutellan kera. Kahvin kävin ostamas Starbucisista <3 Miksei Suomessa ole Starbucksia =( siellä saa rasvattomaan tai soijamaitoon.

Ajeltiin sitten ihan onnistuneesti metrolla Fantasy centeriin. Se oli tosi hieno paikka semmonen antikvariaatti, sellainen jollaisen haluaisin isona. Paljon scifiä ja fantasiaa. Sit kuulema se mies tietää kaiken scifistä ja fantasiasta. Aikuisena haluan samanlaisen kaupan paitsi lisäksi sarjiksia.

Sitten tulikin jo nälkä. Ajeltiin Piccadilly Circukselle ja etsittiin lähin KFC. Ostettiin joku ihme deluxe säätö. jossa oli 4 ranskalaiset, 4 maissia, 8 kanan rintaa, 4 dippiä, 1,5litraa kokista ja kahdet kanapopparit. Se annos oli varmaan tarkoitettu neljälle hengelle =D

Mä tajusin et olisin tehny pakatessa mokan. Olin laskenu vaihtoalusvaatteet sen mukaan monenako aamuna herään, laittanu kahdet sängylle ja laittanut toiset jalkana. Piti siis mennä ostamaan alkkarit. Hyvin löytämiseen meni hitosti aikaa. Teppo osti mulle sellaiset kivat.

Sitten olikin jo aika mennä O2:selle. Sain lunastettua spaissari lipun. Thou siinä luki visan haltian, eli maman, nimi. Ostin Janinalle ja itselleni Spaissari paidat ja itselleni vielä Starbucks- mukin. Keikkaa on vaikea kuvailla sellaiselle, joka ei ollut yhtä kova fabi kuin minä aikanaan. Siinä oli niin paljon tunetta. Itkin onnesta viidesti.

Launtai oli aika kiirus. Kävimme British lIOibraryssa missä oli kaikkea hienoa mm. Woolfin päiväkirja ja Da Vincin muistiinpanoja. Ehdin kääntyä tosi isossa ja hienossa krijakaupas.

Kun päästiin tampereelle niin totesimme että tampere on paska paikka myös koska sieltä ei pääse pois kymmenen jälkeen. Loma jatku hotelli iklveksessä =)

Anna cut-sisältö tähän.


Ensin isolle screenille tuli spaissareiden lapsuus kuvia, kuvia menestyksen ajalta.. sitten ne alkoi nopeentua. tuli savua ja spaissarit nousi hitaasti lattiasta. Spice up Your life alkoi. Itkin.

Sitten ne lauloi pikaisesti Say you'll be therin ja headlinesin.

Vaatteiden vaihdon aikana miestanssijant tanssi.

Lady is a tramp oli sellainen 20 - luvun glamour meininki =)

Sit tuli sellaisia sydämenmuotoisia pukukoppeja, joissa tanssiessa ne laulo too muchin. Tosin pari tahtia liian nopeasti.

Sitten tuli välispiikki
"I've had too much late nights"
"I've had too much beef"
"I've had too many missionary positions"
Sit lavalle tuli stripparitankoja. Ne lauloi 2 become 1. aina ko joku laulo niin siivet avautu. muutoin ne oli siipien alla piilossa. tosi <3

Voi vitsi mä en enää muista paljoa eniwei. taitaa jotain jäädä snomatta vahingossa =(

Sit tais tulla taas välitanssi ja sitten Who do you think you are? Niillä oli sillee vanhan spaissarin tyyliset vaatteet paranneltuna. Itkin.

Sit kaikki muut paitsi Victoria gävis ja se lyhyesti kävli catwalkin ja laulo vähä.

Sit tuli Mel B:n soolo. Se lauloi jonkun rokki coverin. Se otti yleisöstä miesparan ja sitoi kiinni. :S Sit se ruoksi sitä mikrofonin opäästä heiluvalla ruoskalla ja pyöritteli pyllä sen eessä. Vitsi sillä miehellä oli hyvä ilme XD

Sit tuli emman soolo joka oli aika kakka.Viva Fowever oli sellainen kiva espanjalaistyylinen. niillä oli ihanat flamenco vaatteet.

Sit Gerin soolo. Se laulo it's raining menin. Oli hieo esitys.

Sitten neljä muuta laulo Hollerin. Niillä oli miestanssijoita talutushihnassa ja ne kohteli niitä kaltoi n =D

Mel C lauloi I turn to you:n. Yleisö rakasti.

Sit ku ne laulo let the love lead the wayn*n , niin Geri nousi lopussa ylös alhaalta <3 ihana. Itkin

Maman aikana taustalla oli kuvia niiden lapsuudesta, äidieistä ja! Niiden omista lapsisat, paitsi Mel C:n kohdalla siskon lapsista. Itkin.

Goodbyessa lauloi geri mukana. Se oli hassua. Itkin.

Sitten tuli encorena Wannabe Itkin. Tosin! Mel C ei tehnyt sitä hyoppysysteemiä niin kuin aina ennen. pettymys... spice up your life oli modattu versio ja taustalla oli lippja.

Toivon koko ajan että Janina olisi ollut läsnä. Että toivoinkaan sitä!

Tässä on aika hyvin selitetty myös
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Return_of_the_Spice_Girls


[Ei aihetta]Maanantai 07.01.2008 20:34

Eilen tuli parempi mieli salilla. Koin myös flow-tunteen. Olin strepperis ja kattosin Serranoa ja yhtäkkiä huomasin olevani rentona saunassa. Minuutteja vain hävisi, thou olin rentoutunut

Afterwrds menimme tepon kaa syömään ja leffaan. Ko vuosipöivän aikaan olemme ikävä kyllä lontoossa. Korkkasimme Red Hot Chilis'n. Söin tonnikalapihvin ja ceasarsalaattia. Paikka oli kyl pettymys aiempaan Amarilloon verrattuna. Leffassa katsoimme I am Legendin, joka oli ylipelottava. Luulin et se olis ollu vaan scifiä, mut sit koira kuoli ja oli liika zombieta. sydän hakkas ko vielä kotiin pääsin.

Aamupäivällä oli se ratsastusterapia. Silittelin lauman johtaja tammaa aluksi. Fannylla oli vaan se vika, että se kutiaa monesta paikkaa. Piti rauhoittua ja keskittyä etsimään paikka, josta se ei kutia. Sitten tarkkailin sen stressireaktioita, kun se valvoi koko ajan ympäristöä (kun laumassa ei ole orejakaan..). Sitten tein talutusharjoituksia, joilla yritin olla auktoriteetti Fannylle. Ne kehittivät keskittymistä, koska heti jollei keskittynyt, se alkoi koetella valta-asemaani. Lopuksi syötin sille paljon porkkanoita. Pikkaisen kotiläksyä kun mietin mitä tästä olen oppinut.

Ajattelen myös rahojen salliessa yrittää käydä normi tunneillakin mutta katsotaan saanko aikaiseksi.

Kävin queer - luennolla , joka oli todella mielenkiinroinwn. Myöhemmin kun merkkailin kalenteriin kevään kursseja huomasinkin ettei mulla olekaan aikaa käydä siel. Voisin tietenkin käydä alkuluennot ihan huvikseni, mutta ehkä luen tenttiin...

Nyt kotiin, sillä tänään alkaa uusi kausi huippumallista :P

masisLauantai 05.01.2008 17:49

Basically. Minulla on taas alkanut jokin masennuskausi, kun tulin Turkuun. Olen koko ajan kohtauksen partaalla, hermostunut, itkemässä ja tietenkin käyn läpi päässäni niitä säällittäviä itsesääli virsiä. Olen koko ajan väsynyt ja olo on kuin kävelsiin sumussa. Ärsyttää vaan ajatuskin siitä että joku kysyy syytä. Koska en itsekään tiedä syytä siihe miksi tuntuu kuin joku ottaisi jäätelökauhalla paloja rintalastatani ja viiltelisi mieltäni.

Minusta on taas tullut helvetin kyyninen. Minun on ehkä helpompi sanoa milloin vihaan jotakuta (niitä henkilöitä on muutamia) ja milloin en välitä pätkääkään. Näen rakkauden myös tuntemattomiin kohdistuvana auttamisena. Ennen kuin henkilö on täysin pettänyt odotuksesi, odotan vain rakkautta ja annan sitä.

Arvostan kyllä suorapuheisuutta, mutta liian usein syyllistyn kaksinaismoralismiin, enkä puhu itse suoraan. Tähän liittyy lähinnä se kun pelkään toisen osapuolen tuomiota ja sitä ettei hän hyväksyisi minun ajatuksiani.

Minusta on virheellistä, että useimmiten ihmiset puhuvat vain romanttisesta rakkaudesta ja asettavat sen muiden edelle. Hassua että asetat asioille tapoja millaisia niiden kuuluisi olla tai miten niiden kuuluisi mennä.

Se että sanon tuntevani yksinäisyyttä ei pakosta tarkoita ettnkö haluaisi olla yksin. Vaikeaa.

On vaikeaa kun toisaalta haluaisin lohduttaa ystäviäni, kun heillä on vaikeaa. Mutta toissaltanakin kun sain taas kuulla suruja, tuli itselleni vain pahempi olo kun en saa tehtyä mitään hänen hyväkseen.

Masennus on myös perseestä koska nytkin olen niin väsy kaikkeen eikä mikään tunnu todeliseslta, etten saa mitään aikaiseksi ja vihdoin kun tokenen vituttaa kun olen hukannut aikaa

kaikkea scheisseeLauantai 05.01.2008 17:44


No niin älä lue jos ei testit kiinnosya

Anna cut-sisältö tähän.

Tunnusta mitä näistä omistat:
[x] nallen, jonka vieressä nukut
[x] vaaleanpunaiset alushousut
[x] tarrakirjan
[x] pornolehden
[ ] antti tuiskun levyn
[x ] ex- poika tai tyttöystäväsi valokuvan
ensinnäkin mitä pahaa on jälkimmäisessä varsinkin jos ne on hyviäö ystäviä?

Myönnä, mitä näistä oletkaan tehnyt:
[ ] oksentanut humalatilassa
[x] polttanut tupakan
[x ] käynyt pomppulinnassa, vaikka olet ollut sinne liian vanha
[x] käynyt pallomeressä, vaikka olet ollut sinne liian vanha
[x] haukkunut kaveriasi selän takana ilman syytä
[ ] liftannut tuntemattoman kyytiin
[x] kiusannut vakavissasi
[x] saanut jonkun sanoillasi itkemään
[x] pettänyt vanhempiesi luottamuksen
[x] huutanut jollekin niin kovaa, kuin kurkustasi lähtee

Millaiset treffit seuraavista haluaisit:
[x ] kahvi ja mukava pieni kahvila
[x] illallinen romanttisessa ravintolassa
[ x] piknik viltillä
[x ] lempibändisi keikka
[ ] baari, humala
[ ] luistelu
[x] mökki, soutuvene, sauna
[x] kynttilöitä, itse tehty illallinen
[x ] kävely
[ ] ajelu autolla ympäri kotikaupunkiasi
[ ] huvipuisto
[ ] hesburger

Mitä näistä teet joka päivä:
[x] laulat
[ ] pidät hauskaa
[ ] tapaat ystäviäsi
[x] opiskelet
[ ] teet töitä
[x ] kuuntelet musiikkia
[ ] katsot televisiota
[] laittaudut peilin edessä
[x ] tanssahtelet
[ ] kiukkuat
[ ] käyttäydyt hyvin
[x] autat apua tarvitsevaa, jos se kohdalle sattuu
[x ] luet
[ ] käyt irc-galleriassa
[x] ajattelet ja ikävöit ystävää/ystäviä
[ ] valehtelet

Mitkä seuraavista kuvaa sinua parhaiten:
[ ] kostonhaluinen
[ ] ilkeä
[ ] siisti
[x] itsekäs
[ ] kaunis/komea
[ ] terve
[x] sohvaperuna
[ ] kiltti
[ ] epätoivoinen
[x] yksinäinen
[x ] erilainen
[ ] ahkera
[ ] auttavainen

Mitä seuraavista haluaisit:
[ ] päästä bb-taloon
[x] nauraa, niin että vatsaan sattuu
[x] halata jotakuta
[x ] matkustaa maailman ympäri
[x ] kiittää jotakuta
[ ] syödä puuroa
[ ] tehdä lumiukon
[x] käpertyä peiton alle
[x] juoda pääsi täyteen
[x ] syödä mustikoita
[x ] suudella ihastustasi

1. Paras tapa osoittaa läheisyyttä?
(x) Seksi
(x) Halaus
(x) Suudelma
(x) Kosketus
(x) Lähekkäin makaaminen
-Eikös se riipu ihmisestä ja tilanteesta ja muutenki?

2. Mikä näistä tuottaa sinulle edes pientä nautintoa?
(x) Kipu
(x) Alistuminen
(x ) Dominointi
( ) Pelko
( ) Sääli


3. Mikä näistä tuottaa sinulle edes vähän olemassa olemisen tunnetta?
(x) Rakkaus
(x) Viha
(x) Mustasukkaisuus
(x) Kateellisuus
(x) Pelko
-"olemassa olemisen tunnetta?"

4. Mikä väri tuottaa sinulle voiman tunteen?
(x ) Punainen
( ) Valkoinen
(x) Vihreä
(x) Musta
( ) Sininen

5. Jos voisit riistää joltakin ihmiseltä jonkun näistä, se olisi…
(x ) Rakkaus
( ) Viattomuus
( ) Rikkaus
( ) Kauneus
() Seksikkyys

6. Mikä näistä elementeistä rauhoittaa sinut?
(x) Tuli
(x) Vesi
(x) Ilma
(xxx) Maa
( ) Joku muu, mikä?

7. Mikä vuodenaika saa sinut tuntemaan itsesi vahvaksi?
( ) Talvi
( ) Kevät
() Kesä
(x ) Syksy

8. Pelkäät eniten näistä?
( ) Pimeää
(xxxx) Omaa mieltäsi
( ) Kipua
( ) Nautintoa
( ) Yksinäisyyttä

9. Syy, joka tekisi minut todennäköisesti hulluksi olisi…
(xxx ) Pelko
( ) Kipu
( ) Rakkaus
() Mustasukkaisuus
( ) Ihastus

10. Mitkä näistä koet todella usein?
(x) Masennusta
(x) Turhautumista
( ) Ihastumisen/rakastumisen pelkoa
(x) Katumusta
( xx) Yksinäisyyttä


Kummallisii kysymyksii:)