IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 03:47

Ihan vain tiedoksi että minulla on parempi olo. Vaikka oli kamalaa olla näyttöä arvioimassa ja jouduin ottamaan lisää rauhoittavia. Pelottaa huominen. Tepon puolesta ko sill' on keikka ja itseni että jos vaikka saankin jonkun kohtauksen...

Mutta nyt on parempi olo. Tiedättehän sellainen kun on vasta ihastunut ja saanut olla toisen lähellä. Eihän täsrä mitään tule, kun pelkään niin että satutan toista jne. mutta sain ainakin tänään paremman olon. Kiitos.

Paskat pään selvittämisestä. Pään selvittämiseen voi mennä vuosia. Jos joku asia tuntuu hyvältä niin antaa sitten mennä. Tai siis kova yritys pitää pää kylmänä, mutta kun tiedän että jotkun asiat saa minut näin onnelliseksi.. *aargh*

Toivttavasti ei tule itku pitkästä ilosta

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 17:39

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 13:16

nyt on über - paha olo. pelottaa selviänkö kauan. otin jo puolikkaan lääkkeen. Janina oli kiltti ja tarjoutui tulemaan käymään mut se oli ollu vasta puhuttelussa poissaolojen takia niin sanoin et yritän itse raahustaa päivän läpi. kamalinta et joudun koululle tänään.

jos minä teen itselleni jotain niin olen pahoillani ja rakastan teitä kaikkia. wicca - hautajaiset kiitos.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 03:34

Tänää on ollut huonompi päivä. Nukuin melkein koko päivän ja unohdin luennon ja seminaarinkin. Piti sitten lähteä toiselle puolelle kaupunkia hankkimaan sairastodistusta, kun olin poissa tilaustarjoilusta. Kiitos sari tosi paljon että tulit seurakseni päivystykseen ja hengasit. Tuli parempi olo. Sain loppuviikon sairaslomaa, mikä ei tietenkään paljoa auta ko huomen ja to pitää olla näytös mut voin pe olla kotona jos haluan. Sain myös rauhoittavia, siltä varalta jos tulee ahdistus.

Kerroin tänään tepon äidilel masennuksestani. Hän ymmärtää ja lupasi olla kertomatta äidilleni.

Söinhesellä hampurilaista suklaakastikkeella. hyvää oli.

4.12Maanantai 27.11.2006 17:48

Mene Wikipedian nettisivuille ja etsi syntymäpäiväsi (esim. 28. toukokuuta). Etsi kolme tapahtumaa, jotka tapahtuivat kyseisenä päivänä sekä kolme syntymää, kolme kuolemaa ja kaikki juhlapäivät.

* 1639 - Ensimmäinen havaittu Venuksen ylikulku.
* 1892 - Espanjan diktaattori, generalissimus Francisco Franco syntyi.
* 1917 - Suomen senaatti antoi itsenäisyysjulistuksen eduskunnalle.
* 1992 - Somalian sisällissota: Presidentti George H. W. Bush määräsi 28 000 sotilasta Somaliaan.

Niin! 4.12 voisi olla suomen itsepäisyyspäivää...
So, here's how it works:
1. Open your library (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Put it on shuffle.
3. Press play.
4. For every question, type the song that's playing.
5. When you go to a new question, press the next button.
6. Don't lie and try to pretend you're cool.


Opening Credits: Kimiga Nozume Eien intro (Lovely Anime series. Sometimes I cry listening this. I'd be happy if someone would purchace this for me)

Waking Up: Titiyo - Come Along (Well I prefer Naruto's thrird intro. But this is quite casual and peacefull)

First Day At School: Rammstein - Du Richt so gut (I could be somewhat like that girl in Lordi's Hard rock hallelujah Video. And I would smell good. And blinky eyes ^^)

Falling In Love: Gorillaz - Clint Eastwood ("Hey it happens.. I'm feeling glad")

Breaking Up: Daft Punk - Around the world (well. Maybe he/she breaks up 'cause it's time to travel around the world)

Prom: Gorillaz - 19 -200 ("The world is spinning too fast..")

Graduation: Spice Girls - Move Over (yeah.. maybe)

College: Evanecence - Lithium (mmkay.. maybe teenage ansgt comes now..)

First College Party: Sixty Seconds to What? - Rammstein - Amerika (Maybe America style party?)

College graduation: Sophie Ellis Bextor - If this ain't love (maybe I'm graduating with my love)

Life's OK: NAruto 3rd intro (well.. now it came. in eglish it's something like this: "turning sadness into kindness
your uniqueness into strenght
believeing that you should be able to do it
once again, once again
once again, are you ready?")

Finding Love: Poets of the fall - Carnivall of rust (maybe he will the prince in a shining armor =))

Driving: Evanecencs - Sweet Sacrice (I only listen this kinda music when driving alone and very fast)

Flashback: Titiyo - Loing out of Nothing (I've made one flashback music video outta this!!)

Getting Back Together: Depeche Mode - Lilian (This reminds allways me of Spämi)

Wedding: Chobits - I hear you everywhere (And sakura blossoms are falling..)

Birth of Child: spice Girls - Wannabe (yeah, you shouldn't forget your friends while taking care of baby)

Final Battle: Nelly Furtado - Promiscous (Guess it's battle of dances)

Death Scene: Chobits - Ningiyo hime (This song tells about death of dollprincess.)

Funeral Song: Pussy Cat Dolls - I don't need a Man (Maybe it's like I won't be a men's doll anymore^^)

End Credits: Britney Spears - Stronger

Well this is gonna be good ^^ Like my new mp3 playlist?

[Ei aihetta]Lauantai 25.11.2006 15:07

Kai minunkin pitää kertoa kuin kviat mun kaksi edellistä päivää oli =) Tää tukee mun teoriaa siitä kuinka hyväöt päivät seuraa huonoja yms. Koska keskiviikko oli niin kamala päivä (okei oli siinä se higtlight kun oli Janinan nöyttö) niin kaksi seuraavaa oli superkivoja. Ja nyt sitte on flunssa =(

Mä oon niin ylpee itsestäni ko olin torstaina niin aktiivinen. Mulla oli uskontotieteen luento 10-14 mutta sitä ennen kävin hakee uskontotieteen toimistosta metodologian kurssin monisteet jotka piti kopioida ja niistä trehdä essee. Se siis oli tosi pelottavaa mennä sinne toimistoon, ko edelleenkin pelkään et joku tulee yliopistolla kovistelemaan "mitä hittoo sä teet täällä?" Mutta kaikki meni hyvin. Olin tarkkana luennolla enkä nukahtanu yay! Sain hankittua kaikki kevään työssäoppimispaikat (!). Ensin meen Suomalaiseen pohjaan (aika gourmet-paikka, siellä on lähinnä tilausjuttuja ja karonkkoja.), sitte naantalin aurinkoiseen ja sitte Pizza Raxiin. Joku sano et se aika tason lasku. Kaikkein huvittavinta oli et ku soitin Suomalaiseen Pohjaan niin ne otti mut paljoa kyselemättä. RAxissa taas ravintolapäällikkö kovisteli ja kyseli missä olen aiemmin ollu ja mitä osaan XD Mut sääli ettei Janina pääse pompottamaan mua ko se taitaa siihen aikaa olla ulkomailla =(

Eniwei. Sitte tulostwelin ATK - luokassa kaikki yliopsitojuttuja joita aion saada nyt viikonloppuna tehtyä. Niitä tuli ihan hirvee pinkka. Voi niitä toisia parkoja, jotka yritti tulostaa. Minä pyytelin anteeksi ko niiden mun papereiden kanssa meni niin paljon aikaa. Niit on varmaan yli sata sivua ><

Sitte menin Akateemiseen etsimään materiaalia menu, kutsu ja plaseerauskorttien tekemiseen. Olen ihan kädettäjä käsitöissä joten olen tosi iloinen et löysin sellaisia pakkauksia josisa on kuoria, kartonkeja ja kaikkia gemsejä yms. Eli tarvii vaan tulostaa teksti, leikata ja liimat =D Hienoja tulee.

Juttelin äidin kanssa puhelimessa ja valtin ettei ole rahaa ja et teppo joutuu elättämään minua. mulla on huono omatunto ko muille ei vanhemmat maksa niin paljoo ko mulel ja ne joutuu käymään töissä. äiti yritti vakuuttaa et he maksaa ko he on veljillekkin maksanu ja on ylpeitä ko käyn kahta koulua yhtä aikaa. Ser sano et haluaa toteuttaa mun unelman akateemiseasta tutkinnosta. Mun ideat mun aikuisuudesta joko kirjalijana/tutkijana ja teppo elättää tai oma kirjakauppa kuulosti kuulema hyvältä =D Ihanaa ko toinen uskoo muhu. Sit sanoin meneväni seuraavana päivänä pitää hauskaa Sarin ja Robertin kans niin äiti tuumasi et hyvä et Mari saa uusia ystäviä kyl rahaa tarvitsee niiden kanssa hauskanpitoon ^^

Mä oon tosi ylpee äitistä.Me aloitettiin yhtä aikaa mun abivuonna italian opiselu. Mä en jaksanu mut yritin kannustaa äitiä jatkamaan. Se on välillä valittanu et ois liian vanha siihen ja et pitäis keskittyä englannin taidon ylläpitoon. Nyt se kumminkin oli jutellu jonkun italialaisen vaihtoppilaan kanssa ja tullu ihan hyvin toimeen. Hitsi mä olen ylpee.

Äiti tulee muuten ensi viikol turkuun eläkeläiskortilla. outoa... mun äiti on kohta eläkeläinen...

Kumminkin. Sit menin torstaina kotiin lepäilemään. Illalla menin hakee Janinan kokkibileistä. Luulin ensin et ne ei halua mua sinne ko ovi ei meinannu aueta. Niillä oli ihanan rento meininki. Ois voinu jäädä pidemmäksikin aikaa mut oli kiirus Lyniin. Siis oikeesti mulla ei ole ikinä ollu baarissa niin kivaa. Ja harvoin mulla on baaris kivaa ollenkaan.

Kalle oli Vegasin ovella. Kalle on ihana poke. Se oli aiemmin Sokerin ovella. Jostain syystä kävin viime vuonna enemmän baaris ja tykkään Kallesta ihan himmeesti. Sit me jäätiin juttelee sen kanssa. Vilautin sille mun sukkanauhaa XD Koska mä en löytäny kivoja sukkahousuja niin mun oli pitäny laittaa eri pari stay-up sukat ^^ Sit mä valitin sille et kuin en pääse vegasiin mähä täytän puolentoista viikon kuluttua 21. (vegasiin on K25). Eikä Vegasiin menny meidän nähen ketään. Ei kai ko Kalle oli ovella irvistelemässä ja Lynin ovella oli nättijä poikija.

Lynis oli jotkut hoitsupileet. Menin ostaa lippua.
"3 euroo"
"Mä maksan on mun kaverinkin. Eiks se sit ole yhteensä 4€?"
Annoin kakskymppisen ja sain 16e takaisin ROFL

Päätettiin naukua koko ilta. Mielenkiintoista millaisia reaktioita se aiheutti ihmisissä.
"Moi! Teil näyttää olevan hyvä fiilis"
"Miau ua Purr!"
"WTF??"
Baaritiskilles mentiin naukumaan ja saatiin maitoa. Sitäsitte lipitettiin siinä tyytyväisenä. Chrisu ja Janne (baarimikkoja) vägä repeili.)

Karaoke ei menny kovin hyvin. Ensinnäkin molemmilla oli kurkku kipee. Mä lauloin eka David Bowien Let's Dance. Ja taa skävi niin kuin aina ko laulaa jonkun piisn eka kertaa. "Mitä hittoa? Näin kö ne sanat menee??" Luulin aina et se on Tremble like a star. Se onkin flower. Miten hitossa se lauletaan?? Sitku lauloin Taivas Löi tulta niin oli niin siistiä ko yleisö laulo mukana. Omistin sen kokeille :P Mut niska on taas kipeä ko moshasin. Enkö ikinä opi. Sain onneksi kipeään kurkkuun teetä ^^ Mut yritäpää kuuuman mukin kanssa mennä täyden bvaarin läpi.

Yks poika tajusi sen kissajutun. Se karjaisi kuin leijona. Me alettiin purista ja puskea sitä. Vitsi se oli polleen näkönen ko kaksi tyttöä molemmin puolin puskee ja purisee. Sen kaveri haukkui. Me sähistiin. Mut sit aina ko nähtiin meidän kollipoika niin me alettiin mouruta ja mentiin puskee. Yhes vaihees se oli tanssimassakin meidän kanssa. Huomioon ottaen et 1) se oli poika 2) ei vaikuttanu olevan kännis se tanssi ihmeen hyvin.

Me löydettiin jostain punaista lahjanarua ja tehtiin toisillemem kaulapannat joista oli kiva vedellä. Kollipoikakin sai oman.

Sitku tuli hitaat niin me odoteltiin et alkais New York New York. Siis se oli niin siistiä! En ole koskaan ollu pilkkuun asti, paitsi ehkä kerran iisalmes. Ei väsyttäny yhtään ja koko ajan oli ollu hauskaa. Ei ollu alkanu ahdistaa niin kuin normaalisti. Sit tuli savua. Savun läpi käveli kollipoika ja naukaisi. Mä tanssi hitaita eka kerran ikinä! Purr... Mut sit alkoi New York New York ja mä lemppasin poika paran ja aloin tanssi janinan kaa sitä =D

Nyt ymmärrän mitä Elina selitti vallan tunteesta miesten suhteen. Se oli hauskaa.

14.12 on taas Lemminkäisenkadun amisten bileet siel.Vessassa oli mainos jos Janina oli kokkiasus uhkaavana veitsen kanssa. Mietin just et mulle tulee hieman biletystä täs. 30.11 on Stains of rapturen keikka, 2.12 mun iisalmen synttärit, 4.12 Nirvana pikkujoulu, 8.12 Turun synttärit ja 14.12 amispileet. 4.12 ja 15.12 pitäsi palauttaa yliopisto juttuja ja 16.12 lähdetään Singaporeen. Tulee hieman kiirus...

Eilen kävin kirjotitaa työssäoppimisen esisopimuksia. Luento oli muuten kiinnostava (Tiina Mahlamäki on niin HOT. Okei.. jollain on ongelma vanhempien naisten suhteen) mut nukahtelin. Sit piti lähteä keskenkaiken että ehditiin Naantalin Kylpylään. HItsi siel oli hauskaa. Oltiin siis Sarin ja Robertin kans. Päästiin halvemmalla ko Sarin äiti on töis siel. Kaikki oli niin kiiltävää. Eikä se ollu semmoine ällö niin kuin Caribia ko siel on niin pal lapsia et pelkää uivansa pississä. Ei me oltu ees aktiviisa niin kuin yleensä kun mä oon uimas. juteltiin ja istuskeltiin vain vedes.

Sit mentiin syömään tammikellariin. Sari kiroilei just ettei saavarmaan alennusta, mut se tarjoilija olikin niiden naapuri ja kaikki saatiin -10% =) Mä menin vähä huppeliin viinistä. Varmaan liikaa spottailin kaikki virheitä siit ravintolasta. esim.tarjoilija kaatoi veden väärsässä järjestyksessä. Mä olen varmaan ärsyttävää ravintolaseuraa.

Aloin jo ehdotella, et nyt ku päästiin pariskunta illallisen makuun niin jospa lähdettäis ensi kesänä yhdes reissuun ko kaikki haluaa kummiski jonnekki. Sit Sari ja Robert vois kiertää levykauppja ja me kirjakauppoja. Tosin Teppo yrittää saada mua lappiin. Vaikka tykkään melomisesta, niin en minä mikään eräihminen ole. en osaa edes pissiä luonnossa :S Mietin myös et ens kesänä voi yrittää saada osa-aiakista työtä niin voi spitää enemmän lomaa. Tuntuu et viime kesänä ei ollu tarpeeksi.

Sit kierreltiin sitä kylpylää. Oli kyl ylihieno. Siel oli semmoinen iso laiva, joka ei liiku minnekkään , mut siel oli hotelli ja ravintola.

Kun oltiin viety Sari ja Robert, niin me mentiin Linnavuorelle. Ei olla ennen käyty siel pimeellä ja se oli jännää. Mut romanttista kuten aina =) Tosin jossain oli ravit ja niiden seostus kuului ja häiritsi. Linnavuori on kyl yöli-ihana paikka

mut nyt mun on pakko yrittää tehdä yliopisto tehtäviä vaikka olen kipeä. toiv. dari tulee jossain vaihees pelaa simsiä niin kuin uhkasi.

[Ei aihetta]Perjantai 24.11.2006 23:12

MITÄ TEKISIT JOS:
1. Tekisin itsemurhan:
2. Sanoisin pitäväni sinusta:
3. Pussaisin sinua:
4. Asuisin naapurissasi:
5. Alottaisin tupakoinnin:
6. Varastaisin jotakin:
7. Joutuisin sairaalaan:
8. Karkaisin kotoa:
9. Joutuisin tappeluun etkä olisi paikalla:

[Ei aihetta]Torstai 23.11.2006 01:01

Nyt on parempi mieli ^^

Sinkutin siis kiireellä sinne Janinan näyttön jänskätti hirveesti ko olin ainoa Janinan vieras siin pöydäs enkä tuntenu ketään Rositan ja Riikan vieraista. Rositan sisko oli kumminkin restonomi joten haukuttiin yhdes kuin huonoja tarjoilijoita kokit oon ^^ Tosin ruoka oli hyvää, mut Janinahan sen oli tehny. Kiinalaista. Ihanaa aolia oli tehny mulle kun en chiliä syö, johon dioppasin katkarapua yms. Ja mitä hittoa! Löysin hyvää olutta. Join pullollisen kiinalaista olutta ja se oloi sikahyvää. Sit lähtiessä mun luokanvalvoja tyrkytti omansa ja vedin sen siinä sen silmien edessä XD

Mun piti soittaa äitille ko äiti halus tietää miten Janinan näyttö meni. Hassua ko äiti huolehtii mun kavresita. Se haluaa palavasti nähdä arin poikaystävänkin. Sit soitin lauralle ko olin luvannu soittaa ja selittää kuin mulla on paha mieli mut sitte en osannukkaan k oli niin hyvä mieli. Olut ja portviini teki thetävänsä.

Huomenna yritän tehdä yliopisto juttuja. Tod.näk en huomennakaan jaksa mennä amiskalle. Illalla meen varmaan laulaa karaokea ^^ Toivottavasti hyvä mieli pysyy nyt. Perjantaina Sarin, Tepon ja Robertin kansa Naantalin kylpylään. En ole ennen siel ollu. Toiv. on kivaa

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.11.2006 19:22

Nukahdinkin. Eikä päivän suunnitelmista tullut mitään. Nyt yritän paniikissa mennä sinne Janinan näyttöön. On niin masis olo et pelottaa se sosiaalinen juttu ja luokanvalvojanikin on siellä ja näkee et olen ok vaikkein ollut koulus tänään.

Anteeksi sari ettei tästä päivästä tullut mitään. ärsyttää lupailla kaikkee mut sit en saa mitään aikaiseksi. kyllä mä perjantaihin mennessä toivun =(