IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 12:48

Olen ollut viime päivänä masentunut. syöny suklaalevyllisiä ja katsonut dvd:tä. kouluhommat jääny. tai siis kyl mä luennoille meen mutten sen lisäksi saa mitään aikaiseksi..

[Ei aihetta]Lauantai 15.09.2007 01:48

Minäpä nyt päivittelen vähä niinku oikeesti.

Mä jotenkin nousen masennuksen suosta, kun tapasin Janinan eilen. Kuten Janinakin kirjoiti eilisistä blogissa:
"Maria on aina hyvä tavata ku tuntuu ettei mikään ole muuttunut. Sä tulet asuntoon ja ei tule mitään pitkiä halauksia tai tervetuliaistoivotuksia. Se on vaan se mihin jäätiin. Ihankun joka päivä olisin kotona. Se on ihmeen rentouttavaa."

Niinkuin kommentoinkin, et mä olen niin tottunut siihen ettei rakkaita ystäviä näe aikoihin. Siksi mä olen päättänyt, et vaikka ei ehtisi pitää yhteyttä niin kaikki vain jotenkin jatkuis. Musta on vaan nin huvittavaa ko esim. Olli, joka asuu Afgansitanissa on käyny Iisalmes tänä vuonna useammin kuin minä o_o

Mut pointti: jollei musta kuulu mitään olen vain kiireinen tai niin masentunut etten soita kellekään. Anteeksi. Tällä hetkellä mulla on sellainen olo et haluisin kirjoitella kaikille kirjeitä.

Huvittavaa kuminkin, et näen Janinan jo parin viikon päästä XP

Mä olen siis ollu nyt viikon kipeä. Edellisenä viikon loppuna olin ihan peti kunnos. Makasin vain taju kankaalla, nokka vuotaen sängys. Mutta koska olen kunnon opiskelija raahauduin maanantaina luennolle. Tiistaina multa ei lähteny ääntä. Viimein keskiviikkona menin YTHS:lle. Jouduin verikokeeseen =S Keskiviikkoaamuna sit pääsin lääkäriin. Minulla on siis keuhkoputkentulehdus. Sain viikon sairaslomaa. Ei tarkoita ettenkö menisi luennoille. En vaan ole töissä. Varmaan nyt kun menen nukkmaan nukun sunnuntaihin. KOko viikon olen urheasti raahautunu yliopistolle. Sit ku päässy kuuden aiko0ihin kotiin olen kaatunu sänkyyn. Sain jättipullon yskänlääettä (ihmeen pieni yskä, tosin lääkäri kauhisteli) ja inhalaattorin. Voi, arvaatte varmaan kuin olen innoissani inhlaattorista. Mut tän tulehduksen takia pienikin rsitus saa mulle tunteen et keuhkot repiää.

Kute arvata saattaa minä rakastan yliopisto-opiskelua. Vaik mun tän päiväinen tentti ei menny kopvin hyvin (hei olin kipeä, en paljoo voinu lukea) olin silti innoissani (wou eka tentti!!). Olen päässy selvyyteen, etten halua lopettaa koska koskaan opiskelua. Rupean tutkijaksi niin saan aina opiskella =)Mulla on nyt tää eka periodi rankempi, mut sitten helpottaa. Mulla on ranskaa, ruotsia, japania, uskontotiedettä, naistutkimusta ja kansatiedettä. Ens vuonna otan East asian studiesin ja teen kansatieteen kandin. sitte vaihtoon. *aah* mä vaan hymyilen ko saan kirjoittaa opiskelujutuista.

meillä on ihan kivat tutor-ryhmäläiset. Siis ihan eri meininkiä kuin amiskas ;D Siinä vaihees ko luentoja oli ollu vain 3 niin olin ollu jo 5 bileis. Olin menny Tuomas-Wannabeelle selittämään kännissä, siitä kuinka ei saa leikkiä Tuomasta se on ihan väärin XD Poika - parka. Siis se on vaan semmoinen folkloren opiskelija, joka sattuu pukeutumaan samalla lailla kuin Tuomas ja joskus vuos sitte sain päähäni et se on Tuomas-wannabe ko se näyttää tylyltä niinku tuomas muttei ei oikein onnistu saavuttamaan oikeaa asennetta. Sit mä olin kännisää valittanu ettei Fostersia nyt kuulu juoda! Ei MAri!

Mä olen löytänyt kivan musiikkisivun. Sitä kautta voin kuunnella biisejä ilman latailuja (ko mä en voi ladatra =() ja löydän uusia bändejä. Ohessa linkki mun soittolistaan siel =) SOittolistojen teko siel o ihanan helppoa. Sit mä olen kuunnellut miedän Nefa-Turku radiota et saan vaihtelua omaan musiikkiini..
http://www.last.fm/listen/user/Seregi/playlist

mun uudet nettisuvt on miltei samat ko aiemmatr mut seregi85 tilalle etnologi85 ko hävis tunnukset ja kipeänä oli tylsää...

mut nyt nukkumaan. yritän taas jossain välis päivittää.

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.09.2007 00:03

Olen
* väsynyt... monena yönä en saa unta. Makaan nälissäni sängyssä ja ajattelen tekemättömiä asioita ja asioita jotka pitäisi tehdä. teen laskelmia mielessäni
* masentunut. kelailin sunnuntai aamuna että varmaan 80% tän vuoden päivistä olen ajatellut vakavissani kuolemaa. Nyt kun sen tajusin niin ehkä sanon sen ääneen terapiassa. "onneksi" minussa ei ole naista siihen
* Yksinäinen. En uskalla puhua kenellekkään tunteistani. Pelkään loukkaavani, häiritseväni tms. en jaksa päivttää kuulumisiani koska väsyttää tai ajattelen ettei ketään kiinnosta. Tulen enemmän surulliseksi kun huomaan erkanevani ystävistäni ja yhä vähemmän haluan häiritä niitä. esim. kun sielunsisareksi mieltämältäni ihmiseltä tuli kortti, matkalta josta en ollut kuullut, eikä se ollut yhtä täynnä kuin ennen.
* Ainoat asiat joista saan kunnon kicksit ovat opiskelu, työt ja urheilu. Kotona lähinnä itkettää. Enkä tietenkään saa kotitöistä kicksejä.
* siis opsikellut jo tällä viikolla paljon. Ensimmäinen periodi on täynnä verrattuna että turotimme aikoo opsikella kolmena päivänä viikossa, minulla on luentoja joka oöivällä ja sen lisäksi viihdyn iltaisin ja aamuisin lukusalissa.
* kaipaan töihin. tällä kolmen viikon jaksolla minulla on vain yksi vuoro vain tulorajojen ja opiskelun vuoksi. sääli ettei kaikkea voi saada.
* urheillut paljon. Personal Traineristani pidän kovasti ja olen saanut joka kerta paremman hien ja saavbuttanut tuloksia. Tällä hektellä on kestävyyskunto syynissä, sillä lihaskuntoa minulle on vaikka muille jakaa. Niin ja laihtunutkin olen tässä minun ja tepon projektissa.
* vaikka olen saanut hallittua itseäni ja elämääni päivällä, olen välillä yöllä hiipynyt ahmimaan roskaa ja itkemään. prkl onneksi se kurittuu simsin peluulla tai famen katsomisella.

tuossa siis mitä minulle kuuluu. ei siis mitään ihmeellistä. onkohan jotain ihmeempää...
* isi ja äiti kävi. äiti kanssa oli kivaa, mutta otin huonoa omatuntoa isän alkoholismista.
* tero - veli muuttaa Kiinaan. yay. hyvä tekosyy käydä shanghaissa.
* kiinnostukseni kaakkois-aasiaan on kasvanut. olen lukenut kirjallisuutta. suunnitelen japanin vajhtoa vuodeksi 2009. aloitin taas japanin opinnot. haluan tutkia itä -aasian kulttuureja. haluan ensi vuonna itä-aasian opinnot sivuaineeksi. tämä lähinnä ajaa minua eteenpäin.

nyt väsyttää. en ole antanut itselleni lupaa päiväuniin. jospa sitten saisin yöllä unta.

[Ei aihetta]Tiistai 04.09.2007 23:46

METALLIN GENRET:


LÄHTÖKOHTA:
Kaunis prinsessa on vangittuna linnaan, jota vartioi lohikäärme. Tarina saa erilaisia lopetuksia, kun erilaiset ritarit saapuvat pelastamaan neitoa.

POWER METAL
Päähenkilö saapuu ratsastaen valkealla yksisarvisellaan, taistelee lohikäärmettä vastaan, pelastaa prinsessan ja rakastelee häntä lumotussa metsässä.

THRASH METAL
Päähenkilö saapuu, kukistaa lohikäärmeen, pelastaa prinsessan ja panee häntä.

HEAVY METAL
Päähenkilö saapuu Harleyllä, tappaa lohikäärmeen, juo pari kaljaa ja hoitelee prinsessan.

FOLK METAL
Päähenkilö saapuu ystävineen, jotka soittavat harppuja, viuluja, huiluja ynnä muita monia omituisia instrumentteja, ja lohikäärme nukahtaa (koska väsyy katselemaan heidän tanssimistaan). Sitten kaikki lähtevät.. ilman prinsessaa.

VIKING METAL
Päähenkilö saapuu laivalla, tappaa lohikäärmeen mahtavalla kirveellään, nylkee lohikäärmeen ja syö sen, raiskaa prinsessan kuoliaaksi, varastaa hänen tavaransa ja sytyttää linnan tuleen ennen kuin lähtee.

DEATH METAL
Päähenkilö saapuu, tappaa lohikäärmeen, panee prinsessaa ja tappaa hänetkin, sitten lähtee.


BLACK METAL
Päähenkilö saapuu keskiyöllä, tappaa lohikäärmeen ja keihästää sen linnan eteen. Sitten hän sekaantuu prinsessaan, juo hänen verensä rituaalissa ennen kuin tappaa hänet ja seivästää hänet lopuksi lohikäärmeen viereen.


GORE METAL
Päähenkilö saapuu, tappaa lohikäärmeen ja levittelee sen sisälmykset linnan edustalle, panee prinsessaa ja tappaa hänet. Sitten hän panee kuollutta ruumista, viiltää siltä mahan auki ja syö sisälmykset. Hän panee vielä raatoa, polttaa sen ja panee sitä vielä viimeisen kerran.

DOOM METAL
Päähenkilö saapuu, näkee kuinka valtava lohikäärme on, menettää toivonsa ikinä voittaa se, masentuu ja tekee itsemurhan. Lohikäärme syö hänen ruumiinsa sekä prinsessan jälkiruuaksi. Niin päättyy surullinen tarina.

PROGRESSIVE METAL
Päähenkilö saapuu kitaransa kanssa ja heittää 26 minuutin soolo-osuuden. Lohikäärme kuolee tylsyyteen. Päähenkilö saapuu prinsessan makuukamariin, vetää toisen soolon kaikkine tekniikoineen ja temppuineen, jotka oppi viimeisenä vuonna konservatoriossa. Prinsessa livistää ja lähtee etsimään HEAVY METAL -päähenkilöä.


NU METAL
Päähenkilö saapuu rähjäisellä Honda Civicillä ja yrittää taistella lohikäärmettä vastaan, mutta palaa kuoliaaksi, kun hänen typerät ylisuuret vaatteensa syttyvät lohikäärmeen tuleen.

GLAM METAL
Päähenkilö saapuu, lohikäärme nauraa hänen ulkomuodolleen ja antaa hänen mennä sisään, ja hän varastaa prinsessan meikit ja yrittää vielä maalata linnan kauniin pinkinpunaiseksi.

Kirjoituskyvyttömyys: PaikanvaihtoaSunnuntai 19.08.2007 00:30

Jos voisit olla joku toinen henkilö päivän ajan, kuka olisit ja miksi?

Olen usein miettinytkin sitä kuka olisin jos olisin joku toinen.

Ylä-asteella halusin olla Buffy.
1) Buffy on kaunis ja vahva.
2) Poika johon olin rakastunut oli toivoton Buffy - fani

Myöhemmin olen tullut tulokseen, että ihan sama kunhan olisin tasapainoisempi. Jos olisin joku toinen, en olisi enää minä. Minuus koostuu niin monesta asiasta.

Tosin ainahan voisin olla päivän ajan mies.

Mutta yleisesti koko kysymyksessä on pointtina se mihin olet tyytymätön elämässäsi. Tällä hetkellä olen tyytymätön vain masennukseeni ja siihen etten ehdi kaikkea kokea elämäni aikana...

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.08.2007 00:23

Viime aikoina kaksi laulua on erityisesti kolahtaneet. Kuuntelen näitä yhä uudelleen ja mietin kuinka ne sopivat nyt masentuneisiin fiiliksiini. en kumminkaan rupea rypemään niissä, koska tiedän että aina on joku jolla menee huonommin. esim. valitin että kamalaa tulla kuudeksi töihin ja tajusin et leipomon työntekijät tulee paljon aikaisemmin. aina on joku jolla on huonompi tilanne. joten vaikka mieli on maassa, puren hammasta ja menen Toimintasuunnitelman mukaan vaikka sattuu.

Indica: Linnansa Vanki

Tämä suo on sanoista tehty
vuodet voidelleet
Jos ei osaa anteeksi antaa
kuolee paikoilleen
Olen koittanut räpiköidä
olla kuin ennen
Mutta jatkuu sateinen päivä
hukun kuitenkin

Joku kuiskasi mulle lähde
Äänet päässä huutavat mene jo
ennen kuin näät jokaisen uponneen

Miksi mieli on ikuinen linnansa vanki
kääntelee kuvia kuin huvittaa
Ja pahuutta nähdä voi missä vain tahtoo
Rumuus ei rumalta tuu loppumaan
Jokaisen varjeltava on omaansa
käännyn kun vielä en katkera oo
Kun vihassa vaanii se pohjaton ansa
juoksen kun vielä en vajonnut oo

Tämä suo on hämärän koti
henget tuijottaa
Jos en tahdo jalkaani kastaa
kuka pakottaa?
Olen nähnyt peilini muuttuu
kuva vääristyy
Enkä ymmärrä tarkoitusta
Mikä on kaiken syy?

Joku kuiskasi mulle lähde
Äänet päässä huutavat mene jo
ennen kuin näät jokaisen uponneen

Miksi mieli on ikuinen linnansa vanki
kääntelee kuvia kuin huvittaa
Ja pahuutta nähdä voi missä vain tahtoo
Rumuus ei rumalta tuu loppumaan
Jokaisen varjeltava on omaansa
käännyn kun vielä en katkera oo
Kun vihassa vaanii se pohjaton ansa
juoksen kun vielä en vajonnut oo

CMX: Kuolemaantuomitut

Eikö se riitä,
siellä aukeavat
kultaiset portit päivään uuteen
ja vielä pyörii Maa?
Eikö se riitä,
sinua rakastetaan
paljon ja aina enemmän
ja sinuun luotetaan?
Eikö se riitä,
että joskus harvoin
kätesi piirtää rajan kestävän ja
todellisen?

...Valo viipyy matkallaan.
...Päivät vaihtaa kasvojaan,
...ja sinä kuljet läpi hehkuvan maailman.

Eikö se riitä,
vielä pakahtuvat
tunteesi monta kertaa rikkinäisen kauneuden edessä?
Eikö se riitä,
aina kohoavat
hohtavat uudet reitit aamupäivään matkasi tiellä?

...Aika vyöryy radallaan.
...Kuivat tuulet pettää maan,
...ja sinä kuljet läpi hehkuvan maailman.

On joskus kasvoillasi kivun kartta
ja joskus auringon seitti,
ja tiedät olevasi vielä täällä.
Ei mikään tapahdu huomenna.

...Valo viipyy matkallaan.
...Päivät vaihtaa kasvojaan.
...Aika vyöryy radallaan,
...ja sinä kuljet läpi hehkuvan maailman.

Olen ollut pyskoterapia arviossa. ensi viikolla on viimeinen arvio ja sen jälkeen toiv. pääsen terapiaankin =) Tosin olen jokaisen arviokerran jälkeen ollut niin loppu kun on pitänyt sielua kaivaa sille eukolle. ja koko ajan on olo... en minä.. ei nämä syyt ole tarpeeksi. minulla on kaikki resurssit ja syyt olla onnellinen. miksi silti olen koko ajan alakuloinen.

juups. mut pois se nyt minusta. en vaivaa tällä..

Huomenna on neljäs aamu seirtsemään menoa töihin (tosin eilen menin kuuteen). alkaa väsyttää väshitellen. onneksi sitten alkaa olla niin että on töitä vaan pe-su tai ei ollenkaan. ensi viikolla on ke ja to yliopston joitain alkukursseja ja 4.9 alkaa eka kurssi. ajattelin just tänään väsynä töissä et pääsen kouluun lepäämään.

menen varmaan kotiin nukkumaan nyt. laskuhumala tulee ja alkaa olla melankolinen olo

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.08.2007 00:15

Mistä leffasta olen?

KAUNA:
[x] Olen NIIN rakastunut..
[ ] ..sitä voisi oikeastaan kutsua pakkomielteeksi..
[ ] ..enkä edes saa vastarakkautta.
[ ] Olen asunut/opiskellut/ollut töissä ulkomailla.
[] Tiedän kummitustalon.
[x] Haluaisin matkustaa Japaniin.
[ ] Olen erittäin mustasukkainen.

2/7

TITANIC:
[x ] Olen ollut osa vuosisadan rakkaustarinaa..
[x ] ..ja se päättyi huonosti.
[x] Minua on yritetty "naittaa" henkilölle, josta en ollut tippaakaan kiinnostunut.
[x ] Olen vapaa sielu..
[ ] ..ja suht köyhä.
[x ] Äitini yrittää määräillä miten elän elämääni.
[ ] Olen ollut kauheassa onnettomuudessa.

5/7

Disneyn NOTRE DAMEN KELLONSOITTAJA:
[ ] Minulla ei ole paljoa kavereita.
[ ] Rakastan kirkkoja.
[ ] Olen jäänyt paljosta paitsi.
[ ] Ulkoinen olemukseni saa monet järkyttymään..
[ ] ..ja minua on myös kiusattu sen takia.
[x ] Minulla on hyvä sydän ja lempeä luonne.
[ ] Olen tavattoman ujo.

1/7

THELMA & LOUISE:
[ ] Olen/olin puolisoni/seurustelukumppanini tossun alla.
[] Kaverini ja minä olemme kokeneet hurjan seikkailun.
[] Minua on pidetty aikamoisena arkajalkana ja yllätinkin kaikki tekemällä jotain tosi repäisevää.
[x] Olen kokenut seksuaalista väkivaltaa tai sen yrityksen.
[x] Olisi hienoa matkustaa vailla päämäärää.
[ ] Olen tehnyt rikoksen..
[ ] paennut poliiseja.

2/7

MANAAJA:
[x ] Olen menettänyt uskoni Jumalaan..
[ ] ..mutta löytänyt sen uudelleen.
[ ] Joskus minusta tuntuu, kuin sisälläni olisi jokin vieras olento.
[x] Paholainen on kiehtova.
[x] Olen herännyt yöllä outoihin ääniin ja/tai sänkyni tärinään.
[x ] Minulla on/oli jokin outo sairaus, joka sai jopa lääkärit ymmälleen.
[ ] Tuntuu, että elän todeksi tullutta painajaista.

4/7

LARA CROFT - TOMB RAIDER:
[ ] Janoan koko ajan uusia ja huimia seikkailuja.
[ ] Olen joskus jopa liian uhkarohkea.
[x] Arkeologia kiinnostaa.
[x ] Viihdyn loistavasti yksin.
[x ] Olisi upeaa tutkia vanhoja hautakammioita tai linnojen raunioita.
[x] Matkustan/haluaisin matkustaa mahdollisimman paljon.
[] Osaan käsitellä aseita. (ainakin jotenkin :D)

4/7

GILBERT GRAPE:
[ ] Minulle on sysätty aivan liikaa vastuuta..
[ ] ..hoidan silti kaikki asiat mukisematta.
[x] Olen ihan liian kiltti.
[ ] Asun pikkukaupungissa.
[ ] Haluaisin jonnekin, missä kukaan ei tuntisi minua.
[ ] Joudun usein vahtimaan sisaruksiani.
[ ] Joku läheiseni on tehnyt itsemurhan.

1/7

GREASE:
[x] Rakastan laulamista ja/tai tanssimista..
[] ..ja olen siinä hyvä. (ainakin joku on joskus sanonut niin :))
[x ] Kuulun johonkin jengiin.
[ ] Käytän hiuksissani paljon geeliä.
[ ] 50-luku kiehtoo.
[ ] Koulussa/töissä on pidettävä yllä tietynlaista mainetta.
[] Olen kokenut paha poika hyvä tyttö (tai toisinpäin)-rakkauden

2/7

HARRY POTTER-elokuvat:
[x ] Olisi upeaa olla noita tai velho.
[ x] Haluaisin nähdä yksisarvisen tai kentaurin.
[x] Elämäni on tai haluaisin sen olevan hyvin taianomaista.
[ ] Kunpa koulussa opiskeltaisiin magiaa!
[ ] En ole kasvanut biologisten vanhempieni luona.
[x] Minulla on vilkas mielikuvitus.
[x ] Rakastan fantasiaa.

5/7

UNETON SEATTLESSA:
[x] Olen parantumaton romantikko.
[ ] Olen ihastunut henkilöön, jota en ole koskaan tavannut.
[ ] En ole enää varma, onko seurustelukumppanini sittenkään ihan sopiva minulle.
[x] Joku läheiseni on kuollut..
[x ] ..ja yritän edelleen toipua siitä.
[x ] Olen soittanut radio-ohjelmaan.
[ ] Rakastan romanttisia elokuvia.

4/7

TARU SORMUSTEN HERRASTA:
[ ] Haluaisin olla osa jotakin elämää suurempaa seikkailua.
[x] Rakastan taruolentoja.
[x] Minulla on loistava mielikuvitus.
[x] Nautin luonnossa liikkumisesta.
[x] Omistan/tahtoisin omistaa miekan ja/tai jousipyssyn.
[x] Pärjäisin mainiosti ilman kännykkää, televisiota tai tietokonetta. (pärjäisin kyllä mutten halua olla ilman niitä)

5/6

KILL BILL-elokuvat:
[x ] Japani on lähellä sydäntäni.
[x ] Omistan/haluaisin omistaa katanan (japanilainen miekka).
[ ] Olen hyvin peräänantamaton ja peloton.
[ ] Jos minua kohdellaan väärin, oikeuteni on kostaa.
[] Minulla on tulehtuneet välit entiseen työpaikkaani. (ts. ei ole mitään välejä muinaiseen työhön)
[x] Olisin valmis taistelemaan kuolemaani asti minulle tärkeän asian puolesta.

3/6

MOULIN ROUGE:
[x] Olen korviani myöten rakastunut..
[ ] ..ihmiseen, johon en todellakaan saisi rakastua.
[] Minulla on hyvä lauluääni.
[x] Tanssiminen on ihanaa.
[x] Rakastan supernaisellisia vaatteita, kuten korsetteja.
[x] Tahdon Pariisiin!

4/6

SAKSIKÄSI EDWARD:
[x] Ihmisillä on typeriä ennakkoluuloja minusta ulkonäköni takia.
[ ] Olen rakastunut, mutta en edes uskalla toivoa vastarakkautta.
[x] Tunnen itseni usein yksinäiseksi ja/tai ulkopuoliseksi.
[ ] Olen tavattoman ujo..
[x ] ..ja hyväsydäminen.
[x] Olen aika taiteellinen.

4/6

SIN CITY:
[ ] Tässä kaupungissa on jotain mätää.
[ ] Vain vahvimmat selviävät, heikot sortuvat.
[x] Ei kannata luottaa kehenkään.
[x] Ihmiset ovat niin välinpitämättömiä..
[ ] ..kuten minäkin.
[x] Kaikesta huolimatta yritän tehdä oikein.

3/6

RING-elokuvat:
[ ] Minulla on erittäin huonot välit vanhempiini.
[] Kärsin univaikeuksista.
[x] Olen ikuinen ulkopuolinen.
[ ] En pidä hevosista.
[ ] Pelkään vettä.
[x] Olin jo lapsena hyvin erikoinen.

2/6

STAND BY ME:
[ ] Asun pikkukylässä..
[ ] ..jossa kaikki tuntevat toisensa.
[] Minulla on tiivis kaveriporukka.
[ ] Meillä on/oli puumaja.
[x] Minulla on hyvä mielikuvitus.
[ ] Vanhempani välittävät enemmän sisaruksestani kuin minusta.

1/6

HOHTO:
[ ] Eräs perheeni jäsen pelottaa minua.
[ ] Minulla on jokin hyvin epätavallinen lahja.
[x] Haluaisin olla kirjailija.
[x] Minulla on/oli mielikuvituskaveri.
[x] Välillä näen/luulen näkeväni outoja ja pelottaviakin näkyjä.
[x] Työ ilman huvia tylsistyttää minut.

4/6

LEIJONAKUNGAS:
[ ] Eräs sukulaiseni on pettänyt minut.
[ ] Mottoni voisi olla "Ei huolia!"
[x] Olen menettänyt minulle rakkaan henkilön.
[ ] Rakastan vaaroja.
[x] Minulla on velvollisuuksia jotka haluaisin vain unohtaa.
[ ] Perheeni on hyvin arvostettu.

2/6

TWIN PEAKS:
[ ] Rakastan arvoitusten ratkaisemista.
[ ] Olen/olen ollut sekaantunut pahoihin kultteihin.
[ ] Tunnen joka ikisen nimeltä tässä kaupungissa.
[x] Metsät pelottaa minua, varsinkin öisin.
[ ] Tykkään juoda kahvini mustana, ja syödä kirsikkapiirakkaa.
[x] Minulla on paljon salaisuuksia. (eikö kaikilla ole salaisuuksia)

2/6

**********

HP, TSH, Titanic

[Ei aihetta]Torstai 09.08.2007 00:27

Millainen yövieras olisit?

1.Nukkuisitko sohvalla vai kanssani sängyssä?
2.Nukkuisitko päällä, alla, vieressä vai siellä sohvalla?
3.Antaisitko minun nukkua rauhassa vai valvottaisitko koko yön?
4.Millä tavalla valvottaisit minua?
5.Luuletko onnistuvasi siinä?
6.Veisitkö tyynyni?
7.Jos olet tyynyvaras niin saisinko nukkua "tyynyjesi" välissä?
8.Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään?
9.Herättäisitkö minut aamulla ja millä tavalla?
10.Odottaisitko paita hampaissa palatessani makkariin?
11.Auttaisitko minua pesemään lakanat?
12.Tulisitko uudestaan yökylään?

[Ei aihetta]Maanantai 06.08.2007 14:54

Olempas ollut lomalla ja huomenna jatkuu työt klo.7 ><

mitäs on tullu lomalla tehtyä? Käytiin siellä Rukalla tepon kanssa. Oli tosi ihana loma =) Käytiin huskyfarmilla, jota piti joulupukin näköinen tyyppi. Koirata oli röpöjä ja tykkäs pussailla.
http://www.koillismaa.fi/susi/

Käytiin melomassa Oulankajokea 25km. Oli tosi ihanaa <3 kerrankin pikkukoskia joista sai vauhtia =P välillä käytiin uimassa. hiekkasörkillä porot otti aurinkoa.
http://www.ruka.fi/kesa/nahtavyydet/?file=content_exec&id=183&submenu=479

mitäs muuta thetiin,. vitsi mulla on niin hiomo huono musiti XP

käöytiin ratsastamassa islanninhevosilla maastossa ja tehtiin pienikarhunkierros. Oli ihanat maisemat. olen ylpeö itsestäöni et jaksoin kovass amaastossa 12km. islanninhevosilla meni ihanasti. töltättiinkin =)
http://www.luontoon.fi/page.asp?Section=3859

Torstaina oli sitten teinibileet jotka sujui kommelluksitta (!)

nyt mulla on oikeesti kiire hommia hoitmaan. meni vähän pika päivytkseksi,..

[Ei aihetta]Maanantai 06.08.2007 14:46

Mufasa

[] Minulla on huonot välit jonkun sukulaiseni kanssa
[x] Olen rohkea, aina kun on pakko olla
[ ] Minua palvotaan/kunnioitetaan jollain tavalla
[x] Minulla on velvollisuuksia
[x] Suojelen jotain (ihmistä tms) todella paljon
[x melko apina..] Minulla on ystävänäni apina

4

Simba

[x] Olen menettänyt henkilön joka oli minulle todella rakas
[x] Minulla on ollut jo pienestä asti eräs hyvä ystävä
[] Pidän vaaroista
[x]Omistan velvollisuuksia jotka haluaisin unohtaa
[x] Minulla on kaksi hyvää ystävää; mangusti ja pahkasika
[] Isäni on/oli minulle todella läheinen

4

Scar

[] Minulla on huonot välit jonkun sukulaiseni kanssa
[ ] ..ja olen jopa tappanut jonkun sukulaiseni
[x] Olen itsekäs
[ ] Haluaisin olla kuningas
[] Olen perheen 'musta lammas'
[x] Minulla on arpi joka on hyvin näkyvässä paikassa

2

Nala

[x] Minulla on ollut jo pienestä asti eräs hyvä ystävä
[x] Olen varovainen
[ ] Olen joskus joutunut lähtemään hakemaan apua kaukaisesta paikasta
[ ] Minulle on valehdeltu hyvän ystäväni kuolemasta joka ei ollut totta
[x ] Olen rakastunut
[x] Haluan tehdä asioita oikein

4

Timon

[x] Mottoni on/voisi olla 'Ei huolia!'
[ ] Ötökät ovat hyvän makuisia
[] Olen pelastanut jotain/jonkun
[x] Minulla on paras ystävä jonka kanssa olemme erottamattomia
[ ] Vihaan hyeenoja
[] Haluaisin asua viidakossa

2

Pumba

[] Olen iso ja lihava ..
[] .. haisen myös aika pahalle jonka takia minua syrjitään
[x ] Ja minulla on usein ilmavaivoja
[x] Mottoni on/voisi olla 'Ei huolia!'
[x] Minulla on paras ystävä jonka kanssa olemme erottamattomia
[x] Olen sikamainen

4

Zazu

[] Joudun yleensä vahtimaan jotain tai jotakuta
[] Olen tavallaan jonkun neuvonantaja
[x] Olen sivistynyt
[ ] Osaan lentää
[ ] Minulla on pitkä nenä
[x] Päässäni on töyhtö

2

enpä ole selvästi oikein mikkään

XXXXXXX

CARRIE
[] Rakastan kenkiä
[x ] Olen ollut kiinni samassa tyypissä jo monta vuotta
[x ] Käytän mitä kummallisimpia vaatteita
[x] Tykkään kirjoittamisesta
[ ] Poltan
[ ] ...mutta voisin lopettaa polttamisen seurustelukumppanin takia
[ ] Minulla on kiharat hiukset
[ ] Olen seurustellut itseäni yli 10 vuotta vanhemman ihmisen kanssa

3


MIRANDA
[x] Osaan kuunnella ihmisiä
[x] Sanon mielipiteeni todella suoraan
[ ] Olen punapää
[ ] Olen rakastunut baarimikkoon
[x ] Olen omistautunut työlleni
[ ] Lakiasiat ovat kiinnostavia
[x] Olen ollut koukussa tv-sarjaan
[x] Minulla on kissa

5


CHARLOTTE
[ ] Olen hyvin vanhanaikainen romantiikan suhteen
[ ] Voisin vaihtaa uskontoa avioliiton takia
[ ] Käytän paljon helmiä
[ ] Olen brunette
[x ] Voisin adoptoida lapsen Kiinasta
[ ] Olen kiinnostunut taiteesta
[x] Olen harrastanut/harrastan ratsastusta
[x] Haaveilen unelmahäistä

3


SAMANTHA
[x] En murehdi liikoja
[ ] Vaihdan kundeja kuin sukkia
[ ] Omistan useita peruukkeja
[x] Olen blondi
[] Voisin toimia pr-alalla
[x] Olen itsevarma
[ ] Nuoremmat miehet viehättävät minua
[] Sitoutuminen on ahdistavaa

3

Miranda =))