IRC-Galleria

Serialkiller

Serialkiller

Mikko's philosophy of life is that he might die at any moment. The tragedy, he said, was that he didn't.

Selaa blogimerkintöjä

"Mulla on Hyvä Idea!"Maanantai 09.10.2006 14:51

Ja noista sanoista se mopo sit lähti käsistä. oltiin lauantaina Äpären kanssa menossa savusaunottaa ja juomaan kuppia. illta oli sangen mukava ja tie johti turkuun ja wisky baariin. joskus kolmen aikaa tuli valomerkki joten lährettiin valumaan johki lähimpään ruokamestaan ja käytiin safkaamassa... siitä se alamäki sitten alkoi. istuttiin mä, toni, tertsi ja klasu josain porttikongissa kello kolme yöllä. hiljaisuuden rikkoi lausahdus "Mulla On Hyvä Idea!".... herättiin sitten tonin kanssa aamulla puolestavälistä suomenlahtea, hyvää vauhtia matkalla kohti tukholmaa... tertsi ja klasu oli jääny terminaaliin kiroamaan liian alhaista ikäänsä.

kyl oli melkonen vitutus ku tajus että missä sitä oltiin. ei kai siinä auttanu ku mennä hakee korjausarjaa ja hyttiin naatiskelee. viimeinki sitten päästiin takas suomen kamaralle ja aamulla klo 9 kotona. paska reissu, mutta tulipahan tehtyä.

Kiitos kuningas alkoholin

[Ei aihetta]Maanantai 11.09.2006 19:02

alkoi koulu tänään. ja heti aamusta meinasin jäädä kuorma-auton alle.tuli jostain huoltamon pihalta suoraan eteen. onneks customeilla voi ajaa myös off road ajoa. näemmä. penkan kautta takas tielle. perkeleen sokeat rekkamiehet jotka puhuvat puhelimessa. saunan taakse jne..

dodiiPerjantai 01.09.2006 04:27

tultiin just turun clubilta. oltiin kahtomassa kun poisonblack kasteli tyttöjen pöksyt =) no jooh. hyvin ne veti. on se laihiala vaan ketun hyvä laulaja, voi paska

nyt suihkuun pesee nää tupakansavut pois kehosta. yargh

arghKeskiviikko 30.08.2006 19:47

ajoin filsuna miehenä parran ja näytän nyt entistä tyhmemmältä. noh. kai se takas kasvaa. vois tehdä vaik lupauksen että en seuraavaan 2 kuukauteen aja partaa =)

syitä juoda viinaa eikä urheilla:Tiistai 29.08.2006 16:25

Se on muiden mielestä kiinnostavampaa. Kavereitasi ei kiinnosta kuinka puristit kympin lenkin alle 40 minuutin tai millaisella lyönnillä nujersit Peran sulkiksessa. Mutta kyllä he hykertelevät kun kerrot ryyppyputkesta, jonka päätteeksi teit tarpeesi Mäntsälän kunnantalon pihalle.


Viinanjuontiin ei tarvitse patistaa. Iltapäivä- ja naistenlehdissä annetaan usein vinkkejä, kuinka ihmiset saisivat itsensä motivoiduksi liikkumaan säännöllisesti. Viinanjuonti on niin houkuttelevaa, ettei siihen tarvitse patistaa. Ihmiset lähtevät mielellään baariin vaikka olisivat väsyneitä, masentuneita ja ulkona sataisi räntää.


Kehitys ei pysähdy. Monessa urheilulajissa tulokset kääntyvät laskuun viimeistään nelikymppisenä. Viinanjuonnissa annoksia voi kasvattaa vuodesta toiseen. Mestariksi kypsytään usein vasta keski-iässä.


Kansainväliselle huipulle pääsee helpommin. Viinanjuonnissa suomalaisilla on paremmat edellytykset päästä huipulle kuin vaikkapa jalkapallossa tai pituushypyssä, eivätkä ulkomaalaiset naureskele, että ”Hah hah, suomalainen juoppo! En tiennytkään että niillä leveysasteilla juodaan viinaa.”


Mieli ei muutu vanhana. Jotkut huippu-urheilijat ryhtyvät aktiiviuransa jälkeen juomaan viinaa. Juopot sen sijaan jatkavat uskollisesti valitsemallaan tiellä, usein kuolemaansa saakka. Ainakaan he eivät käännä takkia ja ryhdy huippu-urheilijoiksi.

Raskas PäiväkirjaSunnuntai 27.08.2006 20:36

eilen oli hovirock 2 tapahtuma. tasan vuos sitten alotettiin keikkojen heittäminen samaisessa tapahtumassa. tosin silloin se oli vain Hovirock =) nyt on niska paskana ja muutenkin heikko happi. sauna peesaa --->

hupsistaLauantai 26.08.2006 11:18

selvisin juurikin kotio viimeöiseltä baarireissulta. oli melkosen vitun lystiä. Cobalto (brasilia) soitti maksimissa ja pojat pyys mua laulamaan yhden biisin heijän kanssaan. witch was nice. lopuilta oltiin havenin studiolla ja nyt jo selvittiin kotio. illalla on keikka
>>> eli nuq

tänkiuverimaz

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.08.2006 03:01

poltin kieleni paahtoleivällä. mystistä

god damnMaanantai 21.08.2006 00:14

kauheessa kankkusessa oon aamu yhestätoista asti yrittäny saada jotain kaveria hakee mul jotain roskaruokaa. Ei ol pal ruokaa näkyny. nähtävästi mulla ei oo kavereita.

tuli sit juotua eilen kuin pieni pesusieni ja hauskaa ol. heräsin aamulla sitten tonin vierestä.. kuitenkin vaatteet päällä =) melkosen gay.

vittu ku sais kebabbii

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.08.2006 17:43

ja ainii. uus poisonblack on hyvéé. johtuu varmaan siitä kun laihiala laulaa. on sentäs suomen paras tenori xD