IRC-Galleria

Serpentiini

Serpentiini

Minä Se Olen..
No, onko se? Kuka senkin muka tietäis?

[Ei aihetta]Perjantai 06.01.2006 14:05

Eilinen kuuma rommi ja kalja kuuri tepsi, suurin osa ärsyttävästä yskästä jäi baariin.
Näin eilen pitkästä aikaa erästä mun herkku ladya, olis tehny mieli raiskata se johonki Moonin nurkkaan, en sitten kuiteskaan tehny niin. Hyvä sillä vois olla että tänään en sitten pääsis sisälle sinne. Tai ei sitä koskaan tiedä.
Pitäis lähtiä lainaan pikku veljeltä kastike aineksia, ku ss-nainen ja puolikas neuvostoliittoa on tulossa käymään kylässä, ku kutsuin ne eilen syömään. (NL:n ruoasta löytyy varmana hiuksia ja kynnen palasia, sillä pitäähän ss-naisten pitää yhtä.) Saa nähä mitä saan kehiteltyä keittiössä, minähän en siis osaa keittää edes riisiä. Ei siis riisiä tänään.

Uusi vuosi, uudet kujeetTorstai 05.01.2006 19:58

Joo, niin sitä luulis, ehkä sitten ens vuonna...
Kiva olla nuhassa, ope kutsu mua petteri punakuonoksi ja tuhottiin ss-naisten voimin joulu meiän labrasta.
Nyt pittää ottaa vähän yskänlääkettä ja lähtiä käymään Manussa, jotta huomenna jaksaa juhlia siskon ja sen miehen kaa niitten 15 vuotta. Sisko sannoo aina, että aamupöydässä ku toinen kattoo toista, niin toinen tokasee: Mitä vittua tuijotat siinä? On kait sekin elämää. Ei ne kait oikiasti vielä, ehkä sitten toisen 15 vuoden jälkeen, saa nähä.

[Ei aihetta]Perjantai 30.12.2005 16:05

Ihana aamu, kipiänä, haisin paskalle, oli ahasta nukkua sattuneesta syystä, ei mitään kunnon ruokaa ja sain sitten vielä häädönkin. Nyt ei heru kämppää Raahesta ku yksityiseltä, jos sieltäkään. Se on siis kaupungin vaihto tiedossa, no tulihan täällä jo jonku aikaa juhlittuakin. Jeex2 vihdoin pois täältä, tämä on siis juhlan paikka!!!!

En kuulemma voi saaha kaikkiaKeskiviikko 28.12.2005 22:43

Kaikki suuttu mulle eilen, sanoivat etten voi saaha kaikkia mitä haluan. On se niin väärin. Joopa joo.

JoulurauhaaMaanantai 26.12.2005 18:34

Oltiin perheen kanssa sukulaisten luona korvessa viettämässä joulua. OI, niitä kaikkia ihania ruokia. No, oli kai ihan hauska reissu, loppumatka oli kyllä aivan tuskaa ku kaikilla oli lähtiä järki toisten kanssa. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa! Tännään vissiin Manuun bilettään sisarusten kaa ;)

Talvipäivän seisausKeskiviikko 21.12.2005 16:54

Koulussa oli joulusiivousta ja tiskausta, piti tehä vielä joulukortteja ja lähetellä niitä Hollantiin. Sähköposti ja koulun kone kiukutteli, mutta opettajan "herttaiselle hymylle" ei voinut sanoa Ei. Meni vähän ylitöiksi, mutta en kyllä mennykkään ihan ajoissa kouluun... Naureskeltiin luokkakaverin kaa, ku aina ollaan myöhässä ja sitten kuitenkin istutaan koulussa monesti yliaikaa ihan vaan huppeiksemme.
Ja nyt pitäis alkaa tekeen joulusiivousta ja tiskausta kämpillä ennen ku lähtee reissuun. Pitäis tietenkin juhlia myös vuoden pisintä yötä!!!!

Yllätys, yllätysTiistai 20.12.2005 16:10

Ärsyttää kaikki, ku mikään ei nyt oikein ota onnistuakseen. Koulussa oli kivaa, leikin rikkihapolla, mutta tällä kertaa en onneksi saanut sitä naamalleni. Ei mutta se olikin typpihappoa viimeksi. On varmaan tosi kiva lukea toisen päiväkirjaa. No, ei tää oo oikia, ei tähän salaisuuksia kerrota, lälläl lää :P Oltiin muuten eilen juopottelemassa pikkuveljien kaa, se oli se yllätys. Olipa taas, kävin tekkeen lumienkelin hankeen suoraan saunasta. Opiskelijanaapurini ovat varmasti erittäin riemuissaan tempauksistani. "Älä ota sitä vakavasti. Älä ota sitä vakavasti. Se on vain elämää ja sellaiseksi jää."

ManuunLauantai 17.12.2005 23:20

Jee, kovasti "bilettään" tännään pikkveljien ja Ninnelin kaa. Pitkästä aikaa taas... ööö...viimeksi keskiviikkona. Eli siis ihan liian kauan aikaa sitten.
Katottiin eilen koko ilta pikkusiskojen kaa leffoja ja juteltiin tyttöjen juttuja, oli sika hauskaa.

%¤(&%(Torstai 15.12.2005 14:55

Luokan kaa lähettiin aamulla Ouluun tutustuun Kemiran tehtaaseen, pyörittiin siellä pari tuntia, käytiin jossain turkkilaisessa syömässä (missä oli tosi rumia häiskiä) ja mentiin tietomaahaan "leikkiin". Oli aivan helvetin mukava koulupäivä, pitkästä aikaa. Nyt kello on jotain kuus aatelin värjätä hiukset, pelata vähän koneella ja laittaa aikasten nukkuun.

Näin minun päiväni siis EI mennyt, se olisi voinut mennä noin, mutta heräsin vasta, kello on kohta yks ja reissu on näköjään menny sivu suun. Hyvä tyttö, niin sitä pitää.

Olen ihan varma, että laitoin kellon soimaan illalla ennen kuin lähdin minnekkään...Eilinen oli vielä niin kamala iltakin: kaikki tappeli ja tunnelma oli pilalla ja sain osakseni huomiota vain vanhoilta ja varatuilta...No, jos tänään menis paremmin.