IRC-Galleria

Serpentiini

Serpentiini

Minä Se Olen..

[Ei aihetta]Maanantai 20.02.2006 18:17

Tulin vain kymmenen minuuttia myöhässä kouluun tänään. Hyvä Sari!!
Pistettiin SS-naisten voimin lab2 kello oikeaan aikaan, unohettiin palauttaa muuten tikkaat..Lyhyen tyttöjen jatkot siis. Saatiin vihdoin ja viimein SS-ladies Safety Rules for Lab seinälle ja sen eteen sitten tehtiin hiusväristä minun jalat siihen alle. Minun jalanjäliä löytyy nyt slummatin opiskelijakämpän eräästä wc:stäkin.
Kummallista, kun kaverin hiuksia värjätessä jälkeen päin löydettiin harmaita hiuksia sen päästä (näitä siis ei ollut siinä ennen värjäystä). Osaako joku selittää tämän ilmiön, väri ei siis ollut harmaa.

Näin juuriKeskiviikko 08.02.2006 14:54

Joo, tuli taas eilen toilailtua. Oli tosi hauskaa (varsinkin saunassa), mutta sitten tapahtu jotain ei niin hauskaa... joopa joo. Eihän se tietenkään ollut minun asiani enää tai koskaan varmaan ollutkaan tai koskaan edes voinu olla....tai jotain sinne päin. Miksi ihmiset on niin typeriä?? Tulis jo se maailmanloppu, mistä on varmaan puhuttu yhtä kauan ku ihmiset ovat osanneet ajatella.

Ihme kun mulla on vielä kavereita. Oonko aina niin/näin itsekeskeinen??

Voimiksenvoiainaollapäissäänetteitulismorkkis?

No, onko se? Kuka senkin muka tietäis?

[Ei aihetta]Perjantai 06.01.2006 14:05

Eilinen kuuma rommi ja kalja kuuri tepsi, suurin osa ärsyttävästä yskästä jäi baariin.
Näin eilen pitkästä aikaa erästä mun herkku ladya, olis tehny mieli raiskata se johonki Moonin nurkkaan, en sitten kuiteskaan tehny niin. Hyvä sillä vois olla että tänään en sitten pääsis sisälle sinne. Tai ei sitä koskaan tiedä.
Pitäis lähtiä lainaan pikku veljeltä kastike aineksia, ku ss-nainen ja puolikas neuvostoliittoa on tulossa käymään kylässä, ku kutsuin ne eilen syömään. (NL:n ruoasta löytyy varmana hiuksia ja kynnen palasia, sillä pitäähän ss-naisten pitää yhtä.) Saa nähä mitä saan kehiteltyä keittiössä, minähän en siis osaa keittää edes riisiä. Ei siis riisiä tänään.

Uusi vuosi, uudet kujeetTorstai 05.01.2006 19:58

Joo, niin sitä luulis, ehkä sitten ens vuonna...
Kiva olla nuhassa, ope kutsu mua petteri punakuonoksi ja tuhottiin ss-naisten voimin joulu meiän labrasta.
Nyt pittää ottaa vähän yskänlääkettä ja lähtiä käymään Manussa, jotta huomenna jaksaa juhlia siskon ja sen miehen kaa niitten 15 vuotta. Sisko sannoo aina, että aamupöydässä ku toinen kattoo toista, niin toinen tokasee: Mitä vittua tuijotat siinä? On kait sekin elämää. Ei ne kait oikiasti vielä, ehkä sitten toisen 15 vuoden jälkeen, saa nähä.

[Ei aihetta]Perjantai 30.12.2005 16:05

Ihana aamu, kipiänä, haisin paskalle, oli ahasta nukkua sattuneesta syystä, ei mitään kunnon ruokaa ja sain sitten vielä häädönkin. Nyt ei heru kämppää Raahesta ku yksityiseltä, jos sieltäkään. Se on siis kaupungin vaihto tiedossa, no tulihan täällä jo jonku aikaa juhlittuakin. Jeex2 vihdoin pois täältä, tämä on siis juhlan paikka!!!!

En kuulemma voi saaha kaikkiaKeskiviikko 28.12.2005 22:43

Kaikki suuttu mulle eilen, sanoivat etten voi saaha kaikkia mitä haluan. On se niin väärin. Joopa joo.

JoulurauhaaMaanantai 26.12.2005 18:34

Oltiin perheen kanssa sukulaisten luona korvessa viettämässä joulua. OI, niitä kaikkia ihania ruokia. No, oli kai ihan hauska reissu, loppumatka oli kyllä aivan tuskaa ku kaikilla oli lähtiä järki toisten kanssa. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa! Tännään vissiin Manuun bilettään sisarusten kaa ;)

Talvipäivän seisausKeskiviikko 21.12.2005 16:54

Koulussa oli joulusiivousta ja tiskausta, piti tehä vielä joulukortteja ja lähetellä niitä Hollantiin. Sähköposti ja koulun kone kiukutteli, mutta opettajan "herttaiselle hymylle" ei voinut sanoa Ei. Meni vähän ylitöiksi, mutta en kyllä mennykkään ihan ajoissa kouluun... Naureskeltiin luokkakaverin kaa, ku aina ollaan myöhässä ja sitten kuitenkin istutaan koulussa monesti yliaikaa ihan vaan huppeiksemme.
Ja nyt pitäis alkaa tekeen joulusiivousta ja tiskausta kämpillä ennen ku lähtee reissuun. Pitäis tietenkin juhlia myös vuoden pisintä yötä!!!!

Yllätys, yllätysTiistai 20.12.2005 16:10

Ärsyttää kaikki, ku mikään ei nyt oikein ota onnistuakseen. Koulussa oli kivaa, leikin rikkihapolla, mutta tällä kertaa en onneksi saanut sitä naamalleni. Ei mutta se olikin typpihappoa viimeksi. On varmaan tosi kiva lukea toisen päiväkirjaa. No, ei tää oo oikia, ei tähän salaisuuksia kerrota, lälläl lää :P Oltiin muuten eilen juopottelemassa pikkuveljien kaa, se oli se yllätys. Olipa taas, kävin tekkeen lumienkelin hankeen suoraan saunasta. Opiskelijanaapurini ovat varmasti erittäin riemuissaan tempauksistani. "Älä ota sitä vakavasti. Älä ota sitä vakavasti. Se on vain elämää ja sellaiseksi jää."